❂ 35 | İnsanın İntikamı

2.4K 191 305
                                    



***

35

İnsanın İntikamı

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

İntikam almak bireyseldir. Cezalandırmak Tanrı'nın işi.

Kasım 2015
SHIELD New York Üssü Yakınları

_ _ _

Şüphe, Pietro Maximoff için çok güçlü ve dayanılmaz bir duyguydu.

Pietro, ikizinin aksine dünyayı siyah ve beyaz olarak görürdü, onun renk kartelasında griler yoktu. Bir şeyin ortası olmazdı, belki dediği yoktu, her zaman netlik vardı. İki şeyin arasında kalamazdı, üzerine çok düşünmeden biraz risk alarak hareket ettiği çok olurdu bu yüzden. Bu şekilde düşündüğü için de karakteristik tanımlarında fevri ve acelesi kelimeleri sıklıkla yer alırdı. Dışarıdan bakan insanlar için bu huyları olumsuz gözükse de Pietro öyle olduğunu düşünmüyordu, bu tavırlarını seviyordu; ne de olsa o hızlı çocuktu.

Yanlarından geçip gittiği insanlar ne olduğunu anlamadığı için afallayıp kalınca Pietro bundan zevk alırdı, ama bugün o günlerden biri değildi. SHIELD binasının yakınlarında nefes nefese durur durmaz delicesine susadığını fark etti. Uzun koşuların sonucu her zaman buydu. Kolundaki saate hızlı bir bakış atarken bir eliyle göğsünü tutuyordu. Steve'in aramasının üzerinden on iki dakika geçmişti, Wanda uyuşukluk etmediyse şu an buluşma noktalarına yaklaşmış olmalıydı.

Gözleri kadının bordo arabasını görmek umuduyla etrafta gezinirken sabırsızdı, su ihtiyacını liste dışına atmış olsa da yaşadığı boğaz kuruluğu onu huzursuz ediyordu. Onun için çok uzun süren bir dakikanın sonunda bordo arabayı gördü. İkizinin kendisini görmesi için el sallarken kafasındaki düşünceleri yavaşlattı. Bordo araba yanında durur durmaz arabanın kapısını açtı ve yolcu koltuğuna yerleşti, bir saniye bile sürmemişti.

"Yavaş ol Pietro, kapıyı kıracaksın. Eşyalar senin hızına yetişemiyor anla bunu."

Pietro kardeşinin uyarısını görmezden gelip ona baktı. "Bir sorun var."

"Çok sorun var." Wanda dikiz aynasına baktı, yolun ortasında durduğu için bir araba ona hafifçe korna çalmıştı bu yüzden arabayı hareket ettirdi. "HYDRA, Kış Askeri, listeyi uzatmamı ister misin?"

"Ben bir tane daha ekleyeyim." Pietro aracın konsolunu açıp oradaki iki su şişesinden birini eline aldı. "Selene ortalıkta yok."

Wanda'nın gözleri irileşti, ilk başta kardeşinin söylediğini anlamadı ama anladığında gözleri kardeşine kilitlenirken ani frene basıp durdu. "Nasıl, ortalıkta yok?"

"Küfür yemek istemiyorsan düzgün bir yerde kenara çek." Pietro suyun yarısını hızlıca içerken Wanda ani fren yaptığı için korna çalan arabaya başını çevirip baktı. "Selene'in bir saat önce eve gelmesi gerekiyordu. Burada biraz daha oyalandığını düşünmüştüm ama öyle değilmiş. Meğer HYDRA'dan biri binaya girmiş ve Kış Askeri'ni uyandırmış. Bil bakalım Artemis kimin yoldan geri dönüp binaya girdiğini söyledi?"

Wanda dörtlüleri yakarak arabayı kenara çekti. "Selene kayıp mı şimdi?"

"Kaçırıldı mı, diye sormak daha mantıklı." Pietro suyun kalanını içti, yarım kiloluk şişeyi iki turda bitirmişti. "Artemis Selene'in saatinden sinyal alamadığını söyledi."

PANDORA ║ StarkWhere stories live. Discover now