❂ 4 | Dünya'da Barış

5.6K 342 110
                                    


***

4

Dünya'da Barış

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

İster inan, ister inanma; hayatı paylaşacak birini bulmak çok zor.

Mayıs 2015
Yenilmezler Kulesi

_ _ _

Lunarmor.

Demir zırhlı kahramanın söylediği bu tek kelime, genç kadının kafasında rüzgâra kapılmış bir yaprak gibi birkaç tur döndü. Afallamış bir halde camın ardında olana bakakalmıştı genç dahi. Gözlerini gördüğünün gerçek olduğuna inandırmak için birkaç kez kırpıştırsa da emin olamamıştı. Kendisini çimdiklemeyi aklından geçirmiyor değildi. Karşısındaki görüntü geçen dakikalara rağmen hala yok olmadığına göre gerek olmamalıydı. Gururlu bir tavırla yanında dikilen babasına baktıktan sonra bakışları tekrar kalın camın ardındaki zırha döndü.

Mavi renk ağırlıklı ve gümüş renkle detaylandırılmış zırha bakarken kalp atışları heyecanla hızlanmıştı. Dolgun dudaklarına mutluluk ve hayranlık karışımı geniş bir gülümseme ağır ağır yayılıyordu. Camın ardındaki zırhın her bir detayı gözlerinin önünde muhteşem bir şekilde duruyordu. Belindeki, omuzlarındaki, kollarındaki ve bacaklarındaki gümüş renkli dikeni andıran detaylar sanki olması gerekenden daha çok parlıyordu. Zırhın mavisi bile sıradan bir mavi değildi –gerçi mavinin hiçbir tonu sıradan değildi Selene Stark'a göre. Ama zırhındaki mavi gümüşe en çok yakışan ve en sevdiği tondaydı; koyu çelik mavisi.

"Benim," diye fısıldadı Selene, evcil hayran sahibi olmuş beş yaşındaki bir çocuğun mutluluğuyla eşit derecedeydi içindeki mutluluk. "Lunarmor..."

"İsminle bayağı uyumlu bir takma isim." Tony yaptığı işten duyduğu gururla kollarını göğsünde kavuşturdu. "Renk seçiminin harika olduğunu biliyorum, bundan bahsetmene gerek yok. Vücut ölçülerine birebir uyacak şekilde tasarladım."

Dudaklarındaki kocaman gülümsemeyle babasına baktı Selene. "Onu bizzat benim için yaptın."

"Elbette," derken Tony'nin sesinde başka kimin için olabilir ki havası vardı. "Sen Pepper için Rescue zırhını yaparken ben de bunu yapıyordum."

Selene bir an duraksayıp düşündükten sonra kaşlarını çok hafif çattı. "İyi de Rescue zırhını yapmamın üzerinden bir yıldan fazla zaman geçti."

"Geçen ay değil miydi?" Tony yüzüne sahte bir şaşkınlık ifadesi yaydı. "Yanlış hatırlıyor olabilir misin? Geçen aydı bence. O kadar zaman geçmemiştir."

"Pislik herifin tekisin!" Selene gözlerini sinirliymiş gibi kocaman açıp adamın omuzuna yumruk attı. "Benim için bir zırh yaptığın halde bir yıldır senin zırhınla uçuyorum, öyle mi? Bunu cidden ödeyeceksin. Senelerdir o koca zırhın içinde kayboluyorum. Kendi zırhımı yapmak istediğimdeyse bana sürekli kem-küm ettin bir de!"

Tony yüzüne canı acımış gibi bir ifade yayıp sahte olduğu belli olan bir tavırla omuzunu ovaladı. "Verseydim de seni hiç zapt edemeseydim, değil mi? Pepper'ın beni parça pinçik edeceğini geçtim, Ana hortlayıp beni kendisiyle beraber mezara sokardı."

PANDORA ║ StarkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin