❂ 3 | Sen Askersin, Yüzbaşı

6.8K 372 433
                                    


***

3

Sen Askersin, Yüzbaşı

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Bazen yürümeyi öğrenmeden koşman gerekecek. O gün gelince, hiç durmadan koşabilir misin?

Mayıs 2015
Yenilmezler Kulesi

_ _ _

Büyük salondaki herkes bir an için tehdit altında olduklarını unutmuş ve Tony'e bakakalmıştı. Adamın ağzından dökülen "kızım" kelimesinin doğru olup olmadığını idrak etmeye çalışırlarken hepsinin kaşları çatılmıştı. Adamın kahverengi gözlerinde daha önce bir benzerini görmedikleri öfkeyi görüyorlardı. Tony'nin gözleri Ultron'a bakarken adeta alev saçıyor, onu gerçekten de parçalarına ayıracağına dair yemin veriyordu.

Ultron'un en ufak bir hareketinde saldırmak için hazır bekliyorlar ve bakışlarıyla birbirlerine hamlelerini belirtiyorlardı. Natasha elindeki silahla Ultron'un direkt eline nişan almıştı. Thor da aynı şekilde çekicini robotun kırmızı eline fırlatmak için pozisyonlanmıştı. Steve, kalkanı fırlatmak için parmak uçlarına yönlendirirken Ultron başını onlara çevirdi.

Ultron'un avucundaki enerji ışığı daha çok parladı. "Beni bulabilirsen parçalarsın Stark."

"Tony!"

Steve'in bağırarak işaret verip kalkanı fırlatması ve Tony'nin kendini ileri atıp yerde kaydırması bir oldu. Kavradığı kalkanla Selene ile Ultron arasına girdiği gibi repilsörden çıkan enerji ışını kalkana tek çizik atmadan tavana yöneldi. Tavandan parçalar düşerken Tony kalkanı kaldırıp kızıyla kendi bedenini kapattı. Thor hızla hamlesini değiştirip çekici direk robotun bedenine fırlattı. Ultron'un bedeni çekiçle duvara vurup parçalandığı gibi duvarın dibine yığıldı.

"Benim iplerim vardı, şimdi hepsi çözüldü."

"Kapa çeneni artık," dedi Natasha robota üst üste üç kez ateş etti.

Robotun ışıkları sönerken Selene babasına baktı. "Az önce adrenalin bağımlısı oldum."

"Zaten öyleydin," derken Tony kalkanı yanına bıraktı. "Kırığın var mı?"

"Kırığım olsaydı şu anda can çekişiyor olurdum." Selene tuttuğunu nefesini vererek kendini yere bıraktı. "Bu zırhla uçmaktan çok daha heyecanlıydı baba."

"Cidden "baba" dedi," dedi Clint kaşlarını kaldırarak.

"Ben de bu tepkiyi vermiştim," dedi Rhodey başını ona çevirirken silahını indirdi. "Tony'de bana "Anne mi desin?" demişti."

"Sen o heyecanı bir de bana sor," dedi Tony kaşlarını çatıp. "Gel buraya."

Rahatlayarak kollarını kızına doladı ve onu göğsüne bastırdı. Selene doğal bir içgüdüyle her zaman yaptığı gibi kollarını babasına doladı. Damarlarında gezinen adrenalin onu hiç olmadığı kadar canlı tutuyordu. Tony başını eğip kızının birbirine girmiş saçları arasına bir öpücük bıraktı. Başını onun başının üzerine bırakarak arkadaşlarına çevirdi.

Karşısındaki kalabalıkla kaşlarını yukarı hareketlendi. Rhodey hariç odadaki herkesin yüzlerindeki şaşkın ifade silinmişti. Tony kendisine artık şaşkınlıkla değil, hesap soran sekiz kişiye bakarken gözlerini daha çok büyüttü. Selene başını kaldırarak onlara bakınca dudaklarını içe kıvırdı.

PANDORA ║ StarkTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang