❂ 36 | Tek Saç Teli

2.7K 174 283
                                    

❂

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ben kahraman değilim.

- SHIELD Üssü, New York | Kasım, 2015 -

"Bütün SHIELD ajanları, birinci seviyedeyiz. Tüm operasyonlar iptal edildi, elinizdeki tüm işi bırakın. Gerekirse tuvalete bile gitmeyecek, Selene Stark'ı arayacaksınız."

Fury'nin net emirleri elektriği yarı yarıya onarılmış binanın içinde yankılandı. SHIELD Üssü, Yenilmezler Üssü'nden sonra dünyanın en güvenli ikinci binasıydı. Şehrin ormanının kıyısındaki geniş bir arazinin üzerine kurulmuştu. Çalışan ajanların çoğu ya SHIELD'in kendi özel akademisinden mezun olmuştu ya da Lincoln, Daisy ve Hunter gibi yetenekliydi. Muhasebe elemanları bile kendilerini savunacak kadar dövüş eğitimi almıştı.

Ve Selene Stark, SHIELD'in gizli kurucusu bu binanın içinden kaçırılmıştı.

Yenilmezler ne yapacağını bilemez bir halde operasyon kontrol odalarından birindeydi. Ne yapacaklarını bilemiyor olmalarının sebebi Tony Stark'ın tam kendisiydi. Adam, kızının kaçırılmasıyla deliye dönmüştü. Ceketini ve kravatını bir yerlere savurmuş, kollarını iyice sıyırdığı gömleğinin yakalarını açmıştı.

Odanın içinde sürekli volta atıyordu, hareket etmezse bedenindeki gerilim daha çok artıyordu. Kaşları dakikalardır çatıktı ve iki kaşının arasında derin bir çukur oluşmasına neden olmuştu. Kafasının içinde birbiri ardına düşünceler dolaşıyor ama hiçbirini yakalayamıyordu. Sakinleşmek için arada derin nefesler alsa da faydasızdı. Sinirlerini zorlukla zapt ederken tüm gezegeni ateşe vermek istediğini belli eden bir vardı gözlerinde.

 Sinirlerini zorlukla zapt ederken tüm gezegeni ateşe vermek istediğini belli eden bir vardı gözlerinde

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Yenilmezler onun öfkesini yatıştırmak istese de ağızlarını açmaya cesaret edemiyordu. Steve ve Natasha, birbirlerine ne yapacaklarını sorarcasına baktı. İkisinin de verecek bir cevabı olmayınca bakışlarını kaçırdılar. Natasha, tereddüt eden bir tavırla adama doğru bir adım attı. Tony'nin volta atışını izlemek neredeyse başını döndürecekti.

PANDORA ║ StarkWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu