22. kapitola 💋

439 16 12
                                    

Tuto kapitolu věnuji Sarka190 . Snad se ti bude líbit.

Z pohledu Karol

Hned jak jsme se s Valentinou vrátily domů, začaly jsme hledat nejlevnější lety a byt k pronájmu. Valentina hledala letenky a já byt. Vyjela mi webová stránka jedné realitní kanceláře ten byt byl přímo v centru města což je přímo ideální ,, Našla jsi něco?" Zeptala se mě Valentina ,,Ano 3+kk, přímo v centru města" ,,To je super. Dej mi číslo, zavolám tam" nadiktovala jsem jí číslo a ona odešla do vedlejšího pokoje. Začala jsem přemýšlet nad vším co se za poslední měsíce odehrálo. Nad tím jak jsem se slepě zamilovala do Ruggera a naivně si myslela, že se s Cande rozejde. Myslím si, že do mě nebyl nikdy zamilovaný, chtěl si jenom užít. Bral mě jenom jako hračku do postele. Cande byla vždycky první až pak jsem byla na řadě já. Na druhou stranu jsem poznala, že Valentina je skutečná přítelkyně a moje největší opora. Z mých myšlenek mě vyrušil můj telefon. Aniž bych se podívala kdo volá jsem hovor přijala.

Hovor

,,Ano, prosím?" nikdo se neozval jakoby tam někdo dýchal, ale stále mlčel ,,Kdo je tam?" zase nic už mě to pomalu přestávalo bavit ,,Kdo je tam? Jestli se neozvete tak zavěsím" ,,To jsem já Karol" na sucho jsem polkla ,,Co chceš?" ,,Chtěl jsem s tebou mluvit" ,,Nemáme se o čem bavit Ruggero" ,,Víš, že turné bude pokračovat?" ,,Ano o tom už vím" ,,Předpokládám, že z toho nemáš velkou radost" ,,To předpokládáš naprosto správně" ,,Kdy zítra přijedete?" ,,To není tvoje věc" ,,Přijel bych vám naproti" ,,To je od tebe velmi laskavé, ale ne radši si vezmeme taxi, ale díky" ,,Karol kolikrát ti mám říkat, že já jsem Cande o ruku nepožádal. Já si ji nechci vzít" ,,Ruggero mě už to nezajímá. Ty máš svůj život a já ten svůj. Každý jdeme jinou cestou" ,,Ale já bych zase kráčel společnou cestou" ,,To už není možné. Oba víme proč" ,,Já to nevím. Ty si to chtěla skončit" ,,Protože náš "vztah" nikam nevedl. Neměli jsme budouctnost" ,,Máš někoho jiného" ,,Ne, ale zkrátka nemůžeme být spolu" ,,Já tě miluju. A jestli teď řekneš, že ty mě nemiluješ takto bude lež" odložila jsem telefon od ucha a přikryla sluchátko a zašeptala ,,Máš pravdu taky tě pořád miluju" dala jsem si telefon zpátky k uchu ,,Karol já čekám na tvou odpověď" ,,Mysli si co chceš, ale já už jsem tě přestala milovat už k tobě nic necítím" ,,Nevěřím ti" cítila jsem v jeho hlase smutek ,,Pozdravuj Cande a přeju krásnou svatbu" s těmito slovy jsem zavěsila.


Konec hovoru


Potom mě přepadl záchvat pláče. Sjela jsem po zdi dolů a složila si hlavu ke kolenům ,,Karol stalo se něco?" ,,Volal mi Ruggero" ,,Co říkal?" ,,Ptal se mě jestli ho pořád miluju" ,,A co si mu odpověděla?" ,,Lhala jsem mu. Řekla jsem, že už k němu nic necítím" ,,A on?" ,,Bylo znát, že se ho to dotklo" ,,A ty se mu divíš, když ti řekl že tě stále miluje" ,,Jak to víš?" ,,Co?" ,,No, že mi to řekl?" ,,Umím si dát dvě a dvě dohromady. Jsi si jistá, že s ním zvládneš vystupovat na turné?" ,,Mám snad jinou možnost?" Zavrtěla na nesouhlas ,,Tak vidíš. Stejně jde jen o Itálii. Pak už s náma pokračovat nebude" ,,To je vlastně pravda"  přikývla jsem a šla se sbalit. Chtěla jsem jít brzy spát, zítra nás čeká náročný den.



Hlásím se opět po delší době s novou kapitolou. Co na ni říkáte?  Jak si myslíte, že příběh bude pokračovat?
Chtěli byste abych pokračovala v knize ,,Nespoutaný anděl"? Jde mi o to že u této knížky jsem už dlouho nevydala žádnou kapitolu a abych byla upřímná asi ještě potrvá než nějaká kapitola vyjde. Proto se chci zeptat jestli ji mám nechat na profilu a nebo ji radši úplně smazat? Co si o tom myslíte?  Svůj názor mi prosím napište do komentářů.
Ještě bych vás chtěla o něco poprosit. Neznáte nějakou dobrou aplikaci na úpravů obalů knih. Taky mi to prosím napište do komentářů.
Doufám, že si užíváte prázdniny. Přeju hezký zbytek neděle.

Vaše Val

Cesta za láskouWhere stories live. Discover now