11. kapitola 💋

419 20 9
                                    

Tato kapitola je věnovaná SoyVeronikaOfc.

Z pohledu Ruggera

Vzbudil jsem se kolem šesté hodiny večer. Vzal jsem si mobil a projížděl internet, kde bylo několik článku o mě a dohady o tom proč jsem opustil turné jeden z nich zněl takto ,,Ruggero Pasquarelli odjel ze Soy Luna Live. Můžou za to neshody s jedním z jeho kolegů" drby, které nejsou založené na pravdě, ale to už k naší profesi zkrátka patří. Odešel jsem z té stránky a kliknu na další ,,Jedna z hlavních postav Soy Luny opustila Soy Luna Live kvůli problémům s partnerkou." Další lež. Odešel jsem z internetu a zapnul Instagram, zveřejnil jsem příspěvek ve kterém stručně vysvětluji jak to všechno bylo.

Moji milí fanoušci většina z vás asi vědí co vám chci tímto objasnit a komu se to ještě nedoneslo aspoň se to dozví přímo ode mě

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Moji milí fanoušci většina z vás asi vědí co vám chci tímto objasnit a komu se to ještě nedoneslo aspoň se to dozví přímo ode mě. Včera jsem opustil Soy Luna Live. Chci jenom vystvětlit to, že jsem se s nikým nepohádal, odjel jsem z rodinných důvodů a jsem vděčný produkci za to, že mi vyšla vstříc. Doufám, že se budu moct zase co nejdříve k turné připojit.

Zveřejnil jsem příspěvek mobil odložil na noční stolek a šel se dolů na večeřet. Když jsem šel po schodech slyšel jsem bouchnutí dveří ,,Mama?"na tváři se jí objevil úsměv ,,Ruggero ráda tě vidím" ,,Já tebe taky" ,,Kdy si dorazil?" ,,Asi ve tři" ,,Máš hlad?" ,,Akorát jsem si chtěl dělat večeři" ,,Něco uvařím" ,,Kde je Leo?" ,,Byli jsme spolu za tátou v nemoci, šel zaparkovat auto do garáže" ,,Aha, ale vařit budu já" ,,No tak dobře" uslyšel jsem bouchnutí dveří, za chvilku se Leo objevil v kuchyni ,,Ruggero?" ,,Ano?" ,,Co tady děláš?" ,,Ty si mu to neřekla?" ,,Co mi měla říct?" ,,Máma mě požádala o to, abych přijel" ,,O tom jsem nevěděl" ,,Jestli ti vadí moje přítomnost tak já klidně můžu letět zpátky do Barcelony" ,,Jasně že ne" zasmál se ,,Rád tě vidím" ,,Já tebe taky" chlapsky jsme se objali. Ve spíži jsem našel suroviny na boloňské špagety. Po večeři jsme si pustili televizi ,,Proč s tebou nepřijela Cande?" zeptala se mě máma ,,Má hodně práce v Buenos Aires" přikývla a nechala to být ,,Jsem unavená nebude vám vadit, když už si půjdu lehnout?" ,,Samozřejmě, že ne" ,,Mám vás ráda" ,,A my tebe". Když máma odešla, vypli jsme s Leem televizi a šli jsme se dívat na hvězdy ,,Mámu možná opiješ kafem, ale mě ne" ,,Co tím myslíš?" ,,Co se stalo mezi tebou a Cande?" ,,Nic se nestalo" ,,Ruggero nezapírej" ,,Dobře, máš pravdu" ,,Rozešli jste se?" ,,Ne, ale už to asi nebude dlouho trvat" ,,Jak to myslíš?" ,,Něco se mezi námi změnilo" ,,Jste spolu pět let je jasný, že to nemůže být pořád takový jako na začátku" ,,To já přece vím"  ,,Tak?" ,,Zamiloval jsem se" ,,Aha. Do koho? Jestli se můžu zeptat?" ,,To si zatím nechám pro sebe" ,,Dobře jen chci, bys věděl, že tu budu, když to budeš chtít někomu říct" ,,Děkuju" ,,Určitě bude ta pravá" ,,Máš pravdu cítím, že je to ta pravá" usmál se a odešel. Ještě chvilku jsem tam zůstal a pozoroval hvězdy zamyslel jsem se nad tím co asi dělá Karol. Napsal jsem ji zprávu a šel spát.

Po dlouhé době opět kapitola tentokrát z pohledu Ruggera. Co na ní říkáte? Myslíte si, že se Ruggero vrátí na Soy Luna Live?
Užijte si zbytek dne.

Vaše Val

Cesta za láskouUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum