18. kapitola 💋

421 22 15
                                    

Tato kapitola je věnována úžasné NikkiNovotn. Doufám, že se ti bude líbit.

Z pohledu Karol

Už uběhlo několik dní co jsem přijela za Valentinou do Paříže. Nic mi tu nechybělo. Cítila jsem se tu v bezpečí. Valentina trávila skoro veškerý svůj čas v nahrávacím studiu kvůli jejímu novému singlu a já zase svůj čas trávila v hotelovém apartmá koukáním na romantické filmy, procházením po Paříži a pokoušela se napsat novou písničku, ale moc mi to nešlo. Valentina o mě měla strach od doby co jsem se rozešla s Ruggerem což už byl skoro týden jsem noci místo spánku trávila pláčem a noc byla jediná část dne kdy byla Valu doma, takže si nejspíš myslí, že brečím celý den co je ve studiu. To, ale není pravda. Z mých myšlenek mě vytrhlo zvonění mého telefonu na displeji bylo napsáno Ruggero. Chvíli jsem se rozhodovala zda mu to mám vzít nakonec jsem zmáčkla červené tlačítko ztišila jsem zvonění a telefon odložila zpátky do kabelky. Začínala mi být zima přece jenom bylo skoro pět a zrovna začínal říjen. Rozhodla jsem se vrátit do hotelu.

Z pohledu Valentiny

Když jsem skončila ve studiu šla jsem zpátky na hotel. Začal mi zvonit telefon v kapse na displeji se objevilo Ruggero. Zmáčkla jsem zelené tlačítko a hovor přijala.

Hovor

,,Ahoj Ruggero" ,,Ahoj Valentino je u tebe Karol? Proč by mi tu měla být?" ,,Protože ty si moje poslední naděje, kde by mohla být. Prosím řekni mi všechno co o ní víš vážně se o ní hodně bojím" ,,Tak fajn je u mě" ,,Vážně a jak se má? Je v pořádku?" ,,Má se dobře. Fyzicky je na tom dobře, ale psychicky je na tom dost špatně" ,,Já na tom taky nejsem úplně nejlépe. Pořád nemůžu pochopit proč to udělala?!" ,,Co proč udělala?" ,,Proč ukončila náš vztah? Ty to snad víš?" ,,Protože se dozvěděla, že chceš Cande požádat o ruku" ,,Ale to je nesmysl" ,,Říkala mi, že slyšela jak tvoje máma volá Cande, že ji chceš požádat o ruku, protože našla v tvojí bundě zásnubní prsten" ,,Ten prsten nebyl pro Cande a není to zásnubní prsten" ,,Tak pro koho byl?" ,,Pro koho asi?! Brzy bude mít narozeniny chtěl jsem jí ten prsten dát jako dárek" ,,To bylo pro Karol?" ,,Samozřejmě, že pro ni, ale nikdy by mě nenapadlo, že vznikne takovéhle nedorozmnění" ,,To mě taky ne" ,,Potřeboval bych s ní mluvit" ,,Dobře, ale jak to chceš udělat, protože ona ti telefon nevezme" ,,Napadlo mě, že bych s ní mohl mluvit z tvého telefonu" ,,To se mi nezdá co, když se pak naštve na mě za to, že jsem ji obelhala" ,,Nenaštve protože ji to všechno vysvětlím i když ji tím zkazím narozeninové překvapení" ,,Tak jo zkusím to" ,,Je teď s tebou" ,,Ne ozvu se ti, až bude doma" ,,Tak fajn. Zatím" ,,Zatím Ruggero" zrušila jsem hovor a mobil položila na stůl.

Konec hovoru

Z pohledu Karol

Když jsem došla na hotel dveře od pokoje už na recepci nebyly. Tím pádem Valentina už musela být doma. Nastoupila jsem do výtahu a zmáčkla tlačítko číslo tři.
Vešla jsem na pokoj a po celém apartmá se táhla božská vůně a rozléhal Valetinin zpěv ,,Co pak to bude dobrého?" zeptala jsem se, ale odpovědi se mi nedostalo. Zahlédla jsem, že mě ani nemohla slyšet protože měla v uších sluchátka nad tím jsem se jen pousmála a šla do svého pokoje.
Zalehla jsem do postele a pustila si písničku En mi mundo v italštině v podání Ruggera a Tini ze seriálu Violetta. Při poslechu písníčky jsem se pomalu odebrala do říše snů.


Tak další kapitola je zde. Co na ni říkáte? Snad se vám kapitola líbí.  Budu se těšit na komentáře a vote.
Tento týden na Disney Channelu dávají poslední díly Soy Luny, tak jsem se chtěla zeptat jestli mám pokračovat v psaní Soy Luna příběhů. Co myslíte? Určitě mi to napište do komentářů.
Přeju vám krásné Velikonoce.

Vaše Val

Cesta za láskouWhere stories live. Discover now