13. kapitola 💋

473 22 15
                                    

Z pohledu Karol

Vzbudila jsem se okolo šesté hodiny ránní. Vzpomněla jsem si, že jsem se zapomněla vybalit. Otevřela jsem kufr, když jsem si všimla bílé obálky na vrchu, vyndala jsem z ní dopis, vzala jsem ho do ruky a začala číst.

Dopis

,,Moje milá Karol, možná sis myslela, že, když odjedeš do Madridu tak se mě zbavíš, to si se, ale spletla. Už máš pro mě odpověď? Chceš, aby se Cande dozvěděla o tom, že Ruggero jí s tebou podvádí? A jestli mi okamžitě nedáš peníze dozví se to i Cande. Máš posledních pár hodin na rozmyšlení. Přijdu se podívat na váš dnešní koncert a jestli nebude tvá odpověď taková jakou očekávám, dozví se o vašem vztahu všichni, co budou na koncertě, aby sis nemyslela, že si vymýšlím máš v obálce malý důkaz. Neboj se tohle jsou jenom kopie. Uvidíme se večer Sestřičko.

Konec dopisu

Vytáhla jsem z obálky fotky mě a Ruggera jak se líbáme. Tohle přece nemůže být pravda. Můj vlastní bratr mě vydírá. Rozhodla jsem se jít za produkcí a navrhnout, aby se dnešní koncert zrušil. Stála jsem před produkcí zaklepala jsem a čekala až se ozve slůvko po kterým můžu vstoupit ,,Dále" otevřela jsem dveře a vešla dovnitř ,,Karol? Potřebuješ něco?" ,,Ahoj Serğo. Máš pravdu něco potřebuju" ,,A co?" Sedla jsem si na židli položila před něj obálku. On z ní vyndal dopis a začal číst. Věděla jsem, že bude rudý vzteky, ale neměla jsem na výběr. Ruggero byl daleko a já pochopila, že na tohle sama nestačím ,,Ty a Ruggero?" Zeptal se překvapeně, přikývla jsem na souhlas ,,Co má tohle znamenat?" ,,Vydírá mě" ,,Kdo?" ,,Můj bratr" ,,Ty máš bratra?" ,,Ano je to dlouhý příběh"  ,,Nic nechápu" ,,Můj bratr potřebuje peníze, chce je po mně, ale já mu je nechci dát. Tak mě začal vydírat, že řekne Cande o mně a Ruggerovi. A já mu tohle nemůžu" ,,Jestli to dobře chápu ty a Ruggero spolu chodíte?" ,,Ano, ale zatím to tajíme, než se Ruggero rozejde s Cande" ,,Dobře, ale co chceš po mně?" ,,Zrušit dnešní a nejlepší by bylo všechny koncerty v Madridu" ,,Tak moc se ho bojíš?" ,,Ano v Barceloně mě fyzicky napadl. Mám z něho strach" ,,Má vůbec cenu v turné pokračovat? Ruggero odjel kvůli svému otci, ty nechceš vystupovat, protože se bojíš svého bratra. Tak dobře ať je po tvým zruším všechny koncerty v Madridu." ,,Děkuju" ,,Můžu mít ještě jednu prosbu?" ,,Ano" ,,Mohla bych tajně odletět z Madridu? Necítím se tu bezpečně" ,,A kam?" ,,Třeba do Paříže tam máme koncertovat hned po Madridu" ,,A nechtěla by si na pár dní letět za Ruggerem do Itálie?" ,,To by šlo?" ,,Stejně to teď budu muset celé přeorganizovat. Takže jestli chveš tak můžeš letět, hned dneska" ,,To by bylo skvělý" ,,Nemáš jeho adresu?" ,,Ať ti ji napíše on sám" ,,Chci ho překvapit" ,,Tak dobře" vzal si kousek papíru a napsal mi na něj adresu ,,Děkuju a říkal si, že můžu odletět klidně hned?" ,,Jo říkal" ,,Tak tím pádem se dneska už určitě nepotkáme. Děkuju moc" štěstím celá bez sebe, jsem vyběhla do svého pokoje vyndala si notebook a začala hledat letenky do Itálie. Nejbližší let byl za dvě hodiny a půl hodiny. Do kufru jsem dala těch pár věcí co jsem měla vyndaných. Vlasy jsem schovala pod klobouk, nasadila si sluneční brýle. Když jsem byla hotová stavila jsem se za Valentinou, aby dala recepční moje klíče od pokoje a hlavně, aby se na nic neptala. Pro jistotu jsem vyšla zadním vchodem, protože ve předu byli novináři a já nechtěla nic riskovat. Měla jsem štěstí, že akorát před hotelem stálo taxi. Auto zastavilo před letištěm, zaplatila jsem a kráčela do haly. 

Slíbená kapitola je tady. Přijde mi, že u téhle knížky jsem nejaktivnější. U jaké knížky by jste chtěli příště kapitolu?
Užijte si zbytek dne.

Vaše Val

Cesta za láskouWhere stories live. Discover now