4. kapitola 💋

668 24 8
                                    

Z pohledu Karol

Vzbudila jsem se na Ruggerově hrudi on taky spal, nechtěla jsem ho probudit, ale jak jsem se pohnula zpozorovala jsem, že otevřel víčka ,,Promiň nechtěla jsem tě vzbudit" ,,To vůbec nevadí stejně jsem nespal" posadil se na postel vedle mě ,,Je ti líp?" Přikývla jsem ,,Hlava už mě nebolí takže jo" ,,Tak to je dobře" chtěl mě políbit, ale uhnula jsem ,,Děje se něco?" ,,Nejsem si jistá jestli děláme dobře" ,,Proč?" ,,Miluješ mě?" Vychrlila jsem ze sebe, ale ještě mi to neřekl, chtěla jsem vědět na čem jsem. ,,Mám být upřímný?" ,,Musíš!"
,,Nevím. Mezi námi jde spíš o vášeň ne o lásku jako takovou. S Cande mám vztah a nevím jestli ho chci kvůli tomu zničit" jeho slova mi hnali slzy do očí. Už jsem nechtěla nic dalšího poslouchat a jako slzavý údolí jsem utekla do svého pokoje hned jsem zamkla a sesunula se u dveří na zem. Podívala jsem se po pokoji byl tu nepořádek. Rozhodla jsem se to uklidit. Policii mě ani volat nenapadlo nebudu ji posílat na vlastního bratra, i když je jaký je pořád je to můj bratr. Podívala jsem se do peněženky všechny kreditní karty tu byly nechané, ale hotovost byla vybraná což bylo skoro šest tisíc.
Už jsem měla všechno uklizené akorát jsem srovnávala nábytek zatímco někdo zaklepal ,,Kdo je?" ,,Já Ruggero" otevřela jsem dveře ,,Co chceš?" ,,Promluvit si" ,,Tak pojď" zavřela jsem za ním dveře a posadila se vedle něho na pohovku ,,Chci se ti omluvit. Za to co jsem ti předtím řekl. Já si nemyslím, že mezi námi je jenom vášeň mezi námi je láska. Já si jenom nechci přiznat, že to mezi mnou a Cande skončilo." jeho pohled směřoval do země ,,To chápu" ,,Miluju tě" ,,Jsi si tím jistý?" ,,Naprosto. Když se ti dívám do očí vidím v nich svoji budoucnost" ,,Taky tě miluju, ale já už to narozdíl od tebe vím dlouho" naklonil se ke mně a políbil mě. Když jsme se odpojili, oba dva jsme udržovali oční kontakt, Ruggero najednou vstal a vzal si mě do náruče a nesl mě k posteli postavil mě na nohy a sundal mi jeanovou bundu já jemu mikinu. Opatrně mě položil na postel, nevěděla jsem jestli dělám dobře, ale v tu chvíli mi to bylo úplně jedno.

Z pohledu Ruggera

Karol usnula já se na ni díval a hladil ji po vlasech. Teď už jsem si byl na stoprocent jistý, že miluju jenom ji to ona byla ta pro kterou bych zemřel a ta ve které se odrážela moje budoucnost teda naše budoucnost. Políbil jsem ji do vlasů a pokoušel se usnout.

Tak další kapitola je tu. Co říkáte na to, že Ruggero si konečně přiznal, že miluje Karol?
Jinak vám přeju hezký víkend.

Vaše Val

Cesta za láskouKde žijí příběhy. Začni objevovat