17. kapitola 💋

395 22 6
                                    

Z pohledu Ruggera

Vrátili jsme se s Leem z nemocnice odpoledne. Nechtěl jsem nechávat dlouho Karol samotnou. Čekalo mě velké překvapení, když jsem se vrátil domů. Karol byla pryč ,,Mami opravdu nevíš kam šla?" ,,Nevím, říkala, že má nějaké pracovní záležitosti a kvůli nim musí opustit Itálii" ,,Nesedí mi to přede mnou se o žádných pracovních záležitostech nezmiňovala" ,,A ty si myslíš, že ti musí říkat o všem. Prosím tě vyvádíš jako by jste spolu chodili a přitom jste jenom kamarádi" ,,Nepohádali jste se?" ,,Ne mluvila jsem s ní, až tehdy když si začala obouvat boty" ,,Aha" ,,Už to neřeš a radši se začni chystat na to, že ti zítra přijede Cande." ,,Cože?" Vykřikl jsem překvapeně ,,Prosím tě takhle vypadáš, že tě to spíš naštvalo" ,,No rozhodně mě to nepotěšilo" ,,Myslela jsem, že když Cande přijede udělá ti to radost" ,,Mami" sednul jsem si do křesla a promnul jsem si oči ,,Co se stalo?" ,,Kdybych ji tady chtěl tak by tady asi byla" ,,To mě taky napadlo. Co se mezi vámi děje?" ,,Právě, že nic poslední dobou se mezi námi vůbec nic neděje" ,,A jak to "poslední dobou" dlouho trvá?" ,,Asi tři měsíce" ,,Aha. Takže máte krizi?" ,,My nemáme jenom krizi budu k tobě upřímný chci se s Cande rozejít" ,,Ruggero chápu, že to mezi vámi není jako na začátku a že ti ten vztah sklouzl do stereotypu, ale rozcházet se kvůli tomu?" ,,Mami to není jenom stereotyp náš vztah je na bodě mrazu" ,,Tak zlé to být nemůže" ,,A ty s námi žiješ? Já už Cande nemiluju už dlouho k ní nic necítím vlastně posledního půl roku jsem s ní byl jenom ze zvyku" ,,Tak proč ten prsten?" ,,Jaký prsten?" ,,Ten prsten co si měl v bundě ten zásnubní" ,,Ty ses mi hrabala v bundě?" ,,Nehrabala jenom jsem tam hledala klíčky od auta" moc jsem tomu nevěřil vlastně vůbec ne přece jenom už to byla dlouhá doba co řídila naposledy ,,Fajn. Ten prsten není zásnubní a už vůbec není pro Cande" ,,Tak pro koho je?" ,,Pro nikoho" ,,Ruggero" zvýšila hlas ,,Máš pravdu pro někoho je, ale to je zbytečné teď řešit. Slibuju, že se to v čas dozvíš." ,,Tak dobře" ,,Jestli tě můžu poprosit zavolej Cande ať nejezdí. Ničemu by její příjezd neprospěl" přikývla na znamení souhlasu ,,Neboj se zavolám" dál jsem to už neřešil a šel jsem do pokoje zavolat Karol, aby se vrátila.

Z pohledu Karol

Seděla jsem na okně v hotelovém apartmá na kterém bydlela Valu a sledovala výhled na Paříž. Z kuchyně se ozval zvuk mého telefonu, ale já to ignorovala bylo mi jasné kdo volá ,,Vážně mu to nechceš vzít?" zakroutila jsem hlavou na znamení nesouhlasu ,,Proč? Myslím, že si zaslouží aspoň vysvětlení" ,,A já snad ne?" Pronesla jsem ukřivděně ,,Jistě, že si ho zasloužíš, ale nedozvíš se ho pokud mu ten telefon nevemeš" přišla ke mně blíž a podala mi vyzvánějící telefon.

Hovor

,,Prosím?" ,,Karol jsem rád, že si to zvedla. Kde si?" ,,To je jedno a bude pro nás oba lepší, když to nebudeš vědět" ,,Můžeš mi říct proč?" ,,Protože nám to oboum pomůže zapomenout" ,,Zapomenout na co?" ,,Na to mezi námi" ,,Proč bychom na to oba měli zapomenout?" ,,Protože to prostě nemá budoucnost" ,,Lásko poslouchej mě my dva máme budoucnost" ,,Nemáme. Ty si plánuješ nový život s Cande a já ti to přeju. Přeju ti aby si byl šťastný a doufám, že spolu prožijete krásný a dlouhý život. Opravdu ti to nemám za zlé a chápu to" v tu chvíli mi začaly téct po tváři slzy které si hledaly cestu z mého srdce ,,Opravdu doufám, že až tohle všechno přebolí budou z nás zase přátelé" ,,Karol já tě miluju nemůžu bez tebe žít potřebuju tě" ,,Sbohem Ruggero"

Konec hovoru

Zmáčkla jsem červené tlačítko a ukončila hovor. Potom jsem dostala záchvat pláče a sjela po zdi na zem. Moje srdce se právě rozpadlo na milion kousků, ale věděla jsem, že jsem udělala dobře. Pro něj to bylo nejlepší. Mohl si vzít Cande a být šťastný.

Tak po dlouhé době je tu opět kapitola. Snad se vám líbí. Máme tu rozchod Ruggera a Karol 😭. Jak si myslíte, že se příběh bude vyvíjet dál. Budu ráda za každý vote a koment. Chtěla bych vám jen připomenout, že se na mém profilu objevilo pokračování knížky ,,Je to láska?", když budete chtít tak na to mrkněte. Přeji vám krásný víkend.

Vaše Val

Cesta za láskouWhere stories live. Discover now