21. kapitola 💋

435 23 14
                                    


Tato kapitola je věnována AnetkaKivanova. Snad se ti bude líbit.

Z pohledu Ruggera

Hned jak jsem přijel domů, chtěl jsem si sbalit věci a jet na letiště, ale když jsem přišel do obývacího pokoje všimnul jsem si, že tam sedí Máma s Cande ,,Ahoj lásko" přešla ke mně, objala mě a políbila ,,Co tady děláš?" zeptal jsem se překvapeně  ,,Písnička už je hotová a já se v Argentině nudila a proto jsem přiletěla za tebou a taky protože s tebou potřebuju mluvit" ,,To je náhoda, já si s tebou taky potřebuju promluvit" ukázal jsem na schody. Přikývla a šla po schodech nahoru.
Když jsme přišli do pokoje zavřel jsem dveře ,,Tak o čem chceš mluvit?" ,,Klidně začni ty" pobízela mě asi si myslí, že jí chci požádat o ruku jak jí to řekla máma ,,Já se chci rozejít" ,,Cože?" ,,Promiň Cande, ale mezi námi už to přece není jak to bylo. Něco se změnilo a neříkej mi, že sis toho nevšimla" ,,Jistě, že všimla" ,,Tak vidíš. Bude lepší, když půjdeme každý svou cestou" ,,Dobře ty sis řekl svoje a teď nech mluvit mě. Prosím tě" ,,Dobrá, mluv" ,,Samozřejmě, cítím, že se něco změnilo, ale nechci si to připustit. Už nám spolu není tak dobře jako kdysi a já to chápu a vím, že by byl rozchod nejlepším řešením, ale není to možný. Promiň" ,,Proč není možný?" ,,Kvůli tomuhle" podala mi tenký papírek na kterém se rýsovaly dvě čárky ,,To není možný" ,,Není to stoprocentní, ale je to dost možný" ,,Co budeme dělat?" ,,Nevím Ruggero, věř mi, že pro mě je to větší šok než pro tebe" ,,Promiň, ale nevím co bych ti na to měl říct. Jenom asi to, že jsem s tím nepočítal. Ale dobře jestli si opravdu těhotná tak přijmu zodpovědnost. Dám dítěti svoje jméno, vezmeme se a budeme žít jako rodina." ,,Myslíš to vážně?" ,,Jistě, ale hned zítra si zajdeš ke gynekologovi!" ,,Dobře, slibuju" ,,Nebude ti vadit, když se půjdu projít" ,,Jistě, že ne jen běž" nechal jsem jí tam stát. Seběhl jsem schody vzal si mobil, bundu a mířil neznámo kam. Potřeboval jsem si pročistit hlavu.

Z pohledu Karol

Ráno jsme vyrazili s Valu do nahrávacího studia. Valu byla jako první na řadě. Začala zpívat písničku a já se do ní zaposlouchala, když mi zazvonil mobil  na displeji se objevilo Serğo. Bez váhání jsem hovor přijala.

Hovor

,,Ahoj Karol, neruším tě?" ,,Ne, co potřebuješ?" ,,Chci ti oznámit, že už můžeme pokračovat v Soy Luna Live" ,,Dobře a kde budeme začínat?" ,,V Itálii, aby se k nám pokud bude chtít mohl přidat i Ruggero" na sucho jsem polkla ,,Dobře. Kdy budeme začínat?" ,,Pozítří" ,,Cože?" vykřikla jsem tak hlasitě, že jsem na sobě ucítila pohledy všech lidí v místnosti ,,Je s tím problém?" ,,Ne jenom je to moc na rychlo" ,,Promiň, že ti to dávám vědět až teď, ale jinak to nešlo. Dohodli jsme se s produkcí teprve včera" ,,Chápu, zítra dorazíme s Valentinou do Itálie" ,,To je skvělý. Už tě nebudu rušit" ,,Dobře. Uvidíme se zítra. Měj se." Zmáčkla jsem červené tlačítko a zrušila hovor.

Konec hovoru

Přešla ke mně Valentina, která právě dokončila svoji skladbu ,,Stalo se něco?" přikývla jsem ,,Mluvila jsem se Serğem a říkal, že musíme zítra letět do Itálie" ,,Cože? Proč?" ,,Protože chtějí pokračovat v turné" ,,To jsem pochopila, ale proč kvůli tomu musíme letět do Itálie?" ,,Protože turné bude začínat právě v Itálii" ,,Z jakého důvodu?" ,,Kvůli Ruggerovi, aby mohl vystupovat aspoň na pár koncertech" ,,To, ale znamená..." přerušila jsem ji ,,Že se s ním musím vidět" ,,Jsi si jistá, že to zvládneš?" ,,Tak to je právě to čím si vůbec nejsem jistá" ,,Chápu" ,,Víš co radši půjdu nahrát svoji písničku, ať můžeme jít domů" s úsměvem mi přikývla. Postavila jsem se k mikrofinu a začala zpívat.

Jsem zpátky i s novou kapitolou. Jak se vám líbí? Myslíte si, že bude Cande těhotná? A když ano bude to Ruggerovo dítě? To se dozvíme zase příště.

Vaše Val

Cesta za láskouWhere stories live. Discover now