5. kapitola 💋

577 25 5
                                    

Z pohledu Ruggera

Ráno mě vzbudilo zvonění telefonu. Probudilo to i Karol, která mi už podávala telefon ,,Kdo volá?" ,,Cande" vzal jsem si telefon, odešel do koupelny a přijal hovor.

Hovor

,,Ahoj Lásko" ,,Ahoj Cande" ,,Hádej kde právě teď jsem" ,,Nevím" ,,Na letišti v Buenos Aires" ,,Cože?" ,,Za dvacet minut mi letí letadlo směr Barcelona" ,,Ale neměla jsi přiletět až pozítří?" ,,Ano, ale videoklip jsme dokončili o dva dny dříve a tak přiletím už dnes" ,,Za jak dlouho budeš v Barceloně" ,,Tak za tři hodiny" ,,Super" řekl jsem vesele, ale ve skutečnosti to bylo myšleno ironicky ,,Už se nemůžu dočkat až budeme spolu" ,,Já taky" ,,Lásko už budu muset jít" ,,Běž ať ti to neujede. Mám pro tebe dojet na letiště" ,,To by bylo super" ,,Tak fajn" ,,Za tři hodiny" ,,Ahoj"

Konec hovoru

Tak to už nemůže být lepší Cande tu bude za tři hodiny. Tři hodiny tyhle dvě slova se mi stále honila hlavou. Vyšel jsem z koupelny a šel se obléct ,,Co chtěla?" Zeptala se Karol ,,Chtěla mi oznámit, že jí za patnáct minut letí letadlo do Barcelony" ,,Cože?" ,,A co my dva?" ,, O nás dvou jí budu muset říct" sklopil jsem pohled do země ,,Máš strach?" ,,Ano bojím se toho jak to vezme. Nechci ji ublížit." ,,To chápu. Nezapomeň jsme v tom spolu" ,,Já vím nezapomenu. Děkuju." zašeptal jsem a věnoval jí polibek na rty ,,Nemáš zač od toho mě máš" ,,Miluju tě" ,,Já tebe".
Naposledy jsem ji věnoval polibek na čelo a odešel do svého pokoje se připravovat na Candelariin příjezd.

*

Už stojím na letišti každou chvilku by měla vyjít Cande z letadla. Po chvilce vyšla hned jak mě uviděla rozběhla se ke mně, dlouue mě políbila a potom objala ,,Tolik jsi mi chyběl" ,,Ty mě taky" ,,Nemohla jsem se dočkat, až budu ve tvém objetí" ,,Neměla by sis jít pro kufry?" ,,Máš pravdu" společně jsme šli čekat než vyjedou Candelariiny kufry asi po pěti minutách se objevily na pásu a my mohli vyrazit na hotel. ,,Jaký je pokoj?" zeptala se mě v autě, když jsme stáli na semaforu ,,Uvidíš sama" ,,No tak Rugge. Nenapínej mě" ,,Jen si počkej" ,,Tak dobře" ,,Líbí se ti Barcelona?" na skočila zelená hned jsem šlápnul na plyn a jel přímo k hotelu ,,Je nádherná" ,,Tak to je super" ,,Už se nemůžu dočkat až si ji projdeme společně" ,,Jo to bude fajn" ,,Jsme tady" ,,To je celkem blízko od letiště" ,,Jo to je" ,,Kdy začíná koncert?" ,,V šest" ,,Půjdu tam s vámi" ,,Doufám, že neplánuješ to co posledně?" ,,Co myslíš?" ,,Že zase budeš zpívat se mnou místo Karol" ,,Neboj vím, že to byla blbost" ,,To je dobře, že sis to uvědomila" ,,Pro tebe všechno" ,,Děkuju" ,,Nemáš zač" usmála se a lehce mě políbila. Vystoupili jsme z auta a ruku v ruce vešli do hotelu. Už jsme byli na našem patře potkali jsme Karol jak buší na dveře ,,Carolino naposledy ti říkám otevři ty dveře" ,,Ahoj Karol" ,,Cande ráda tě vidím" srdečně se objaly ,,Co se děje?" ,,Carolina mi nechce otevřít dveře" ,,Proč tam potřebuješ?" ,,Protože má moji poštu" ,,Jak to?" ,,Když režisér rozdával poštu nebyla jsem tam a ona se nabídla, že mi vezme, ale ještě mi to nedala" ,,Bylo to něco důležitého?" ,,Od rodiny" ,,Tak my půjdeme na pokoj jsem unavená po cestě" ,,Chápu" šli jsme dál chodbou až do mého pokoje.

Z pohledu Karol

Bušila jsem na dveře asi ještě čtvrt hodiny  než mi konečně otevřela ,,Co potřebuješ?" ,,Tu poštu" ,,Jo hned ti pro ni dojdu" asi pět minut ji trvalo než ji našla ,,Tady ji máš" ,,Děkuju" hned za sebou zabouchla dveře a já se vrátila k sobě na pokoj.

Tak tu máte další díl. Dneska nám přiletěla Cande jak si myslíte, že zahýbá dějem? Dokáže Ruggero říct Cande, že už ji nemiluje? A jak to bude dál s Ruggerem a Karol? To se dozvíte v dalších kapitolách.

Vaše Val

Cesta za láskouWhere stories live. Discover now