15. kapitola 💋

512 21 29
                                    

Z pohledu Karol

Když jsem přistála v Itálii a vyzvedla si kufry. Zavolala jsem si taxi. Odložila  jsem si zavazadla do kufru. Nadiktovala jsem mu přesnou adresu. Asi za půl hodiny jsme byli na místě. Zaplatila jsem vzala si kufru ze zadu. Přešla jsem k domu a sbírala odvahu stisknout tlačítko zvonek. Po chvilce jsem se odvážila a zmáčkla tlačítko, přišla mi otevřít žena ve středním věku. Usoudila jsem, že to bude asi Ruggerova máma ,,Dobrý den" pozdravila jsem" ,,Dobrý, přejete si?" ,,Já hledám Ruggera" ,,Ruggero tady není" ,,A nevíte kdy se vrátí?" ,,To bohužel nevím. Kdo vlastně jste?" ,,Já jsem jeho kamarádka. Jsem teď na pár dní v Itálii, tak mě napadlo, že ho návštívím" ,,Nejste vy ta dívka co s ním hrála v Soy Luně?" ,,Ano to jsem já" ,,Tak to pojďte dál" ,,Ale já nechci obtěžovat" ,,Prosím vás já stejně nemám co dělat, když jsou kluci v nemocnici. Předpokládám víte proč Ruggero odjel z turné?" ,,Ano to vím a moc mě to mrzí" ,,Když  už jsme u toho, jaktože vy nejste na turné?" ,,Měli jsme teď vystupovat v Madridu, ale všechny koncerty byly zrušeny" ,,Jako úplně všechny?" ,,Ne  jenom ty v Madridu a produkce nám dala na pár dní volno" zívla jsem si  ,,Spala jste vůbec?" ,,Moc ne" ,,Tak si běžte na chvíli lehnout" ,,Ale to se nesluší" ,,Proč pak ne? Mně to nevadí. Ale nemám upravený pokoj pro hosty" ,,Tak vidíte, já vám nechci přidělávat starosti" ,,Tak si běžte lehnout k Ruggerovi" ,,To se nehodí" ,,Jen běžte jestli jste unavená" ,,Tak děkuju" ,,Je to ten první pokoj vpravo" přikývla jsem. Pomalu jsem vyšla po schodech na horu a hledala první pokoj vpravo. Vešla jsem dovnitř a hned jsem ucítila tu jeho božskou vůni. Zachumlala jsem se do peřin, které voněly jako on ,,Kéž by si tu byl se mnou" za chvíli jsem usnula.

Z pohledu Ruggera

Odpoledne jsme se s Leem vrátili domů ,,Ahoj mami" ,,Ahoj Ruggero. Jak se daří tátovi?" Nechtěl jsem jí lhát, ale říct pravdu jsem taky nemohl, vyděsilo by jí to ,,Pořád stejně" ,,Tak to je dobře, že se jeho stav nezhoršuje" přikývl jsem ,,A kde je Leo?" ,,Leo šel ta Veronicou" ,,Aha. Tak já si skočím na nákup" ,,Nechceš tam dovést?" ,,Ne já se projdu" ,,Dobře" ,,Malém bych zapomněla máš návštěvu" ,,Já? Jako tady?" zeptal jsem se překvapeně ,,Ano, čeká ve tvém pokoji" usmála se ,,Fajn" úsměv jsem jí opětoval.
Máma odešla na nákup a já se vydal na horu do svého pokoje, zjistit kdo mě přišel navštívit. Vstoupil jsem dovnitř a k mému překvapení jsem na posteli spatřil spící Karol. Byla tak krásná snad ještě hezčí než co jsem ji viděl naposledy. Přešel jsem k ní, sedl si do dřepu a pohladil ji po vlasech. Ona se začala pomalu probouzet ,,Ahoj spáči" usmála se a pevně mě objala ,,Ahoj" ,,Co tu děláš?" zvážněl jsem ,,Zlobíš se, že jsem tady?" v tu chvíli povolila objetí ,,Ne, jsem rád, že si tu se mnou, ale chci vědět co se stalo v Madridu, že se musely zrušit všechna vystoupení." ,,Kvůli chřipkové epidemii" ,,To už mi řekla Valentina, ale spíš mě tím chtěla uklidnit. Lásko prosím nelži mi" ,,Dobře, tak já ti řeknu pravdu" ,,Buď tak hodná" ,,Včera jsem si chtěla vybalit věci, ale když jsem otevřela kufr našla jsem tam dopis" ,,Jaký dopis?" ,,Od mého bratra" ,,Jak tě napadl v Barceloně?" přikývla a z očí se jí začaly ronit malé slzičky, které jsem hbitě setřel ukazováčkem ,,Otevřela jsem ho a začala číst" ,,Co tam bylo?" ,,Vyhrožoval mi, že když mu nedám peníze tak přijde na koncert a všichni se to dozvědí!" ,,O čem se všichni dozvědí?" ,,O nás dvou. Byly tam i fotky nás jak se líbáme. Vyhrožoval, že to poví i Cande. Tak jsem šla za Serğem poprosit ho o zrušení jednoho koncertu." ,,Proč pak zrušil všechny?" ,,Možná se budeš zlobit, ale já jsem neměla na výběr" ,,Co si udělala?" ,,Musela jsem Serğovi říct o nás dvou jinak by nezrušil ten koncert a věděli by o nás všichni" ,,Ne já se nezlobím. Jenom že už to začíná být špatně utajovaný tajný vztah" propletl jsem naše ruce a začal jsem si s ní hrát ,,Možná už přišel čas na to, aby se o nás dozvěděli ostatní" ,,A co Cande?" ,,Už jí to prostě budu muset říct" věnovala mi dlouhý a vášnivý polibek ,,Víš co bych teď chtěl?" ,,No to nevím" zašeptal jsem ji to do ucha ,,Jako teď hned a tady?" ,,Proč ne?" ,,Vždyť je tu tvoje máma" ,,Moje máma šla nakupovat, takže se jen tak nevrátí a můj brácha je u svý holky" ,,Ale jsi si jistý, že to teď chceš?" ,,Já chci jenom opět po dlouhé době cítit, že jsi jenom moje. Protože jsi moje" přikývla a skousla si ret ,,I já to chci". Po dlouhé době jsme spolu byli sami. A já chtěl znovu cítit teplo její pokožky a tlukot jejího srdce.
Přisál jsem se na její sladké rty a nechal se unášet nekonečnou láskou, kterou jsem k ní cítil.

Tady je první slíbená kapitola. Jak už jsem psala měla by tento týden vyjít ještě jedna, ale kdy přesně nevím. Doufám, že se vám kapitola líbí.

Vaše Val

Cesta za láskouWhere stories live. Discover now