A bosszú előszele (spoiler, életjel)

18 2 0
                                    

A nevem Billy, ketten vagyunk. Mióta ez az egész rémálom elkezdődött. A saját túlélésünk volt a cél. Mindenki, ki utunkba került kihasználtuk, majd megöltük. Majd eljött a napja annak, mikor a harcomat önmagammal kellett megvívnom. Együtt kellene élnem a tetteimmel? Vagy engedhetem a lelkiismeretlen énem élni? Egyik sem túl hívogató ugye?

Nos... Elérkeztem a válaszvonalhoz, mikor megpillantottam Evelynt. Scott felesége volt, de ez engem kicsit sem zavart. Scott Bátyja volt a legjobb barátom. Vele menekültem meg a laborból is a fertőzés kitörésekor. Scottal is elég jó viszonyban voltam. Régi barátom talán. Egy ideig minden rendben ment Rebel Stationon. Majd megléptem Evelynnel. Azóta egy kis házban élünk, úgy 30 km-re . Sosem jutott eszembe Scott. Csak Evelyn. Mindent érte tettem. Nem engedtem előre őt. Tönkre tett volna mindent. Mikor önmagam voltam, minden rendben volt. Evelyn látta a másik énem. Nagyon sokat bántottam, ártottam neki. De ő mégis velem maradt. Majd egy nap teherbe esett. Ez volt az, amikor Önmagam téptem vissza. Soha többé egy ujjal sem bántottam. Ő nem akart tőlem elszakadni. Scottal szinte tökéletes élete lett volna. De mégis engem választott. Miért? Majd eljött egy nap. Valami Andrew nevezetű emberke került be Rebel Stationba. Majd ránk talált. Scott megkínzott, és végzett velem. Mégis élek. Hogyan?

Erre a válasz a lelkem örökkévalósága. Meg akarom-e őt ölni? Igen. A szerelmemnek látnia kellett a halálom. Most én jövök. Egy Pusztító vagyok. A legveszélyesebb mind közül. Gyűjtöm a seregeim, és elpusztítom Rebel Stationt. Öregek, nők, gyerekek, mind járulékos veszteség lesz. Scott amúgy sem adná fel magát. Miért kíméljem meg őt, vagy akármelyik balfaszt?

Mára már elegen vagyunk. Eme megszállt testben a bosszúm beteljesül majd. Semmi sem állíthat meg engem, MINKET.


The Divine InfectionWhere stories live. Discover now