Hűtlenség

16 2 0
                                    


Scott éppen már aludni készült. A homályos gyertya lángja világította be a szobát. A saját építésű székén lazított éppen. Majd az ajtó kinyílt. Andrew lépett be. 

- Scott, gyere. Valamit mutatnom kell neked, de nem fogsz örülni. Mondta Andrew együttérzést sugározva Scott felé.

Scott ásított, majd felkelt és követni kezdte Andrewet.  A falon kívülre mentek. egy kis dombra, ahonnan látszott egy ház. A ház ablakából fény szűrődött ki. Egy női arc bámult a sötétségbe onnan. Andrew odaadta Scottnak a távcsövét. Mikor megpillantotta Evelyn arcát összeomlott. egész végig kb 30 km-re volt tőle... Majd egy kéz fogta meg Evelyn vállát. A  gyertyát elfújta az idefen férfi. Scott idegei elpattantak. Andrew megpróbálta lebeszélni arról, hogy odamenjen. Scottot többé semmi nem érdekelte. Kardját kikapva a hüvelyéből ereit szétfeszítő vérnyomásával berúgta az ajtót. Evelyn felsikoltott. A férfi a puskáért nyúlt. A férfi fájdalmas ordítása még Rebel Station utcáin is rengett, ahogyan a csonkolt keze a földre esett. Scott meggyújtotta a gyertyákat. Evelyn állapotosan, sírva ült az ágy szélén. Rettegett. A férfit Scott felismerte. Régi barátok voltak.

- Te kétszínű szemétláda, ne aggódj, még nem végeztem veled. Villantotta elmebeteg mosolyát Scott.

Már pirkadt, amikor Scott végre elvette régi barátja életét. A vér mindent beborított. Andrew kint állt. Várakozott. Evelyn képessége mit sem hatott Scottra, mikor azt próbálta használni arra, hogy leálljon. Scott ezekre immunis volt. Végül egy szekercét fogott, és Evelyn feje mellé belevágta a falba. Vér.. belső szervek mindenhol. Majd Scott vérben ázva jött ki a házból.

- Nem is különbözünk annyira Scott. Jelentette ki Andrew fejét rázva. 

- Ez Rebel Station. Itt nincsenek tabuk. Mosolygott vissza Scott ezúttal Andrewre. 

Scott megszűnt önmaga lenni. Elveszítette életcélját, életét. A gyász, és az árulás rabul ejtette szívét. Soha többé nem lesz ugyan az, mint aki előtte volt. Elkezdődött a körforgás. Megszületett egy gyilkos. Scott nem gyilkosnak született. Nem is a világ változtatta azzá, hanem az a személy, akit vakon követett volna a halálba is. Habár Evelynt életben hagyta, de  szíve mélyén meg akarta ölni. 

Evelynnel mi történt ezután? Clark felkutatására indult. Majd közéjük állt. Ő sem lett több, mint egy lelkiismeret nélküli gyilkos. Ninát helyettesítette. Mi történt Ninával? Elárulta Clarkot azzal, hogy figyelmeztette Scottot a vérholdról. Ez Clark fülébe jutott, vadásznak rá. Rosiet még abban a pillanatban felnégyelték és felfalták. 

Másnap Scott visszament a házhoz. Minden úgy ahogy hagyta. Evelyn nyilván megpattant. Scott szétlocsolta a benzint a házban, majd rágyújtott a ház előtt. Várva, hogy a benzingőz elterjedjen a házban. Majd mikor jónak vélte, bepöckölte cigijét, és egy robbanás kíséretében a ház leégett. 

Abraham mindenről tudott. előjött rejtekéből, és megfogta a fiú vállát.

- Jobb lett fiam? kérdezte aggodalmasan. 

- Nem Abraham, Gyilkos lettem. Innentől nincs visszaút. Rázta fejét Scott könnyeit leküzdve.

Nina bukkant fel mögöttük. Abraham megérezte a lény közelségét, és hátra kiáltott.

- Mit akarsz Clark?! 

Nina hangtalanul közlekedett, mégis Abraham tudta, hogy mögötte van. Képességei akár mint Clarké. Ez az ember nem az, mint akinek mondja magát. 

Scott a Clark név hallatára kardot rántott, és megfordult.

- Mi a faszt akarsz már megint Nina?! Ordította oda a hibridnek

The Divine InfectionOù les histoires vivent. Découvrez maintenant