Hoofdstuk 44.

199 14 8
                                    

Met zijn armen om Mila heen geslagen werd Kyle wakker. Het liefste drukte hij direct een kus op de rode plek in Mila's hals. Hij wilde alleen niet dat Mila wakker werd dus bleef hij starend naast zijn vriendin liggen.

Zijn ogen werden naar zijn mobiel getrokken toen daar een berichtje op binnen kwam. Over Mila heen buigend wist hij het ding te bemachtigen zonder haar wakker te maken.

11:00

Misschien was het tijd om op te staan. Al had hij slechts een vijftal uurtjes geslapen. Het overwinningsfeestje in Madrid ging door tot de vroege uurtjes. Toen hij en Mila eindelijk in bed lagen waren zijn plagende kusjes al snel op meer uitgelopen.

In de groepsapp van het team waren verschillende berichten binnen gekomen. De eersten waren nog foto's van de avond ervoor. Toen hij Kasper met een sjaal om zijn hoofd gebonden op de bar zag staan, grinnikte hij zachtjes. Die jongen kwam pas los wanneer je er wat alcohol in goot.

Ongeveer een uur geleden waren de eerste 'goedemorgens' verstuurd. Normaal gesproken had Donny het grootste woord in de appgroep alleen dit keer had hij nog niets van zich laten horen. Net toen hij zijn mobiel weg wilde leggen kwam er een bericht van Matthijs binnen.

Matthijs: Vergeet niet het gezamenlijke ontbijt over een halfuurtje!

Frenkie: Aiai Captain

Kyle legde zijn mobiel weg, kuste Mila's voorhoofd en maakte zich vervolgens van haar los. Als hij over een half uur fris aan dat ontbijt wilde zitten moest hij snel douchen. Voorzichtig glipte hij naar de badkamer waar hij de kraan open draaide en onder de warme straal ging staan.

Niet veel later ging de badkamerdeur open en verscheen Mila in enkel zijn shirt. Haar lange blonde haren hingen golvend over haar schouders en de twinkeling die hij vannacht zo vaak had gezien in haar ogen, was er nog steeds. 'Goedemorgen' glimlachte ze via de spiegel naar Kyle waarna ze haar haren opstak in een knot.

'Morgen' zei Kyle vrolijk terug. Het liefste douchte hij samen met Mila. Alleen dan geraakte hij nooit meer op tijd bij dat stomme ontbijt. Het kon hem niet veel schelen, maar Mila zou zich de opmerkingen van zijn teamgenoten aantrekken. Vooral Hakim zou flauwe grappen gaan maken over het feit dat Mila vannacht stiekem bij hem had geslapen. Niet dat hij het erg vond. Hij was de Marokkaan allang dankbaar dat hij zijn bed aan Mila had afgestaan en zelf een paar uurtjes op de bank in de lobby had gelegen.

Hakim leek dan soms wel arrogant, toch zei dit gebaar veel meer over het karakter van zijn kamergenoot.

Bijtend op zijn lip om zich in te houden, en Mila niet de douche in te trekken, pakte hij de shampoo van het rekje en sloot zijn ogen om zijn haar te wassen

Uit Kyles toilettas haalde Mila ondertussen een tandenborstel die ze zonder te vragen voorzag van tandpasta en in haar mond stak. Ze bedacht zich dat ze haar koffer nog in het andere hotel lag. Dus zou ze de kleding van de vorige dag aan moeten trekken.

'Hé dat is de mijne' riep Kyle uit toen hij zijn ogen opende na het uitspoelen van de shampoo.

Uitdagend trok Mila haar wenkbrauwen omhoog. 'Vanmorgen had je minder problemen met mijn speeksel' liet ze hem grijnzend weten.

Kyle rolde zijn ogen en draaide de douchekraan uit. Hij stapte uit de douchecabine waarna hij zijn armen achterlangs om Mila heen sloeg. Hij genoot van elke seconde met Mila.

'Hé' riep Mila verontwaardigd uit toen het natte lichaam van Kyle haar shirt doorweekte.

'Vanmorgen had je minder problemen met mijn armen om je heen' plaagde Kyle haar waarna hij haar hals kuste.

Mila gniffelde en maakte zich los uit de omhelsing. In de slaapkamer vond ze haar spijkerbroek die ze aantrok. Zoekend door de kamer vond ze de rest van haar kledingstukken.

Mila bestudeerde de outfit die ze gisteren ook gedragen had in de spiegel waarna ze haar schouders ophaalde. Het moest maar.

Toen Kyle en Mila de ontbijtzaal binnen kwamen lopen ging Kyle bij zijn teamgenoten zitten. Mila nam plaats tussen Zoey en de vriendin van Matthijs. Blijkbaar waren hun niet de enige die de regels hadden overtreden. Mila kende het meisje niet maar ze had een vriendelijke uitstraling. Dit werd bevestigd toen het meisje Mila de oren van haar hoofd kletste over de vorige avond. Trots vertelde ze over de verdedigende acties van haar vriend.

'Ze dachten echt dat ze van ons gingen winnen' grinnikte Mila hardop.

Zoey grinnikte mee. 'Maar wie het laatst lacht...'

'Die snapt de grap niet' vulde Donny zijn vriendin plagend aan terwijl hij Zoey's haren in de war bracht.

'Erg grappig Don' liet Zoey hem weten waarna ze hem weer weg duwde. Lachend schoof Donny zijn stoel aan bij zijn teamgenoten.

'Goed geslapen?' vroeg hij vervolgens grijnzend aan Kyle.

'Ik heb in tijden niet zo goed geslapen' liet Kyle hem weten. Het was waar. Hij sliep zo veel beter met Mila naast hem.

Hakim werkte tegenover hem een kommetje yoghurt weg. Zijn zonnebril duwde hij wat steviger op zijn neus.

'Dan heb je beter geslapen dan mij' mompelde de jongen voor zich uit.

'Heb jij überhaupt geslapen?' vroeg Matthijs zich af.

'Nauwelijks' De schorre stem van Hakim vulde de ruimte. 'Sinds Donny niet meer mee feest moet ik zijn drankjes er maar bij nemen.'

'Sorry maat. Daarvoor moet je bij mijn vriendin zijn' grinnikte Donny.

'Pff flauw zeg. Je had beloofd mee te feesten als we van Real wonnen' Hakims stem was half weg gezakt.

Donny haalde zijn schouders op. 'Toen wist ik niet dat Zoey zou komen. Kan me moeilijk dan half lam gaan zuipen.'

'Had gekund' grinnikte Daley.

Hakim schoof zijn yoghurt kom naar voren. 'Moet jij nog?' vroeg hij Donny die meteen zijn hoofd schudde.

Matthijs boog zich over de tafel heen en pakte het kommetje van Hakim aan. 'Ik neem het wel'

Donny twijfelde of hij de grap kon maken en 'dikkie' moest mompelen. Net toen hij besloot dat de grap wel kon was Matthijs zijn vriendin hem voor.

'He bolle, wil je mijn bord er soms ook bij?' grijnsde het meisje naar de aanvoerder.

Matthijs haalde zijn schouder op. 'Als je het niet op kunt...' Hij nam een hap van de yoghurt. 'Het is zonde om het weg te gooien.'


Tweede KansWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu