Hoofdstuk 33.

195 16 2
                                    

Anderhalve week ging aan Kyle voorbij met twee verloren wedstrijden. De verloren wedstrijd tegen Heracles Almelo was zonde geweest. Ze hadden daar dure punten laten liggen voor het kampioenschap. De wedstrijd tegen Real Madrid was een ander verhaal. Ze hadden dan wel verloren, toch had het ook zomaar anders kunnen zijn. Met de uitwedstrijd nog in het vooruitzicht was hij er van overtuigd dat de strijdbijl nog niet begraven was.

Kyle parkeerde zijn auto op de parkeerplaats en stapte zuchtend uit. Het was donderdag, de tweede dag na het champions leagueduel. Dat betekende vaak dat de training weer werd opgepakt en hij vandaag hard aan de bak moest.

'Morgen' riep hij door de kleedkamer waarna hij zijn tas op de grond legde en zich ging omkleden.

'Morgen' riep Matthijs terug terwijl hij zijn wijsvinger op zijn lippen legde en met zijn andere hand naar Donny wees.

Donny had zijn mobiel aan zijn oor en was duidelijk een niet heel leuk telefoontje aan het plegen.

'Nee natuurlijk, ik begrijp het. Doeg!' Donny haalde zuchtend zijn mobiel bij zijn oor vandaan.

'Ook niet?' vroeg Matthijs vervolgens.

Donny schudde zijn hoofd. 'Alles is vol. Ik denk dat ik haar maar moet trakteren op een pizza en een avondje netflix' verzuchtte hij.

'Je bent ook wel een oen dat je nu pas gaat reserveren' vond Matthijs.

Donny haalde zijn schouders op. 'Wist ik veel dat half Amsterdam uit eten gaat op Valentijnsdag. Ik heb nog nooit een vriendin op Valentijnsdag gehad' excuseerde Donny zich.

'Dan weet je voor volgend jaar tenminste dat je eerder moet zijn' vertelde Mathijs hem.

'Ik heb gereserveerd' bedacht Kyle zich opeens hardop.

Niet begrijpend keken de twee blonde jongens naar Kyle.

'Voor mij en-' Kyle viel even stil. Hij had het altijd nog moeilijk met de breuk tussen hem en Mila. Het liefste praatte hij er dan ook helemaal niet over. Zo af en toe vond hij nog spullen van Mila bij hem thuis. Deze gaf hij tijdens haar pauzes af op haar kantoor. Theo, de naaste collega van Mila keek hem altijd hoofdschuddend aan wat hij negeerde. Hij kon het gewoon nog niet aan om Mila te zien.

'Voor mij en Mila' vervolgde hij. 'Toen we nog samen waren heb ik gereserveerd in the Harbour club. Ik heb er nooit meer aan gedacht en heb het dus ook niet afgezegd. Als je wil mag jij mijn reservering overnemen, ik maak er toch geen gebruik van' bood Kyle aan.

'Weet je het zeker?' Donny. Hij had de afgelopen week zowel Mila als Kyle gezien en het was duidelijk dat die twee elkaar verschrikkelijk misten. Misschien was deze dag juist wel goed voor hen om het bij te leggen.

'Ik weet het zeker' knikte Kyle. 'Zeg maar gewoon dat je op mijn naam gereserveerd hebt.'

'Bedankt' glimlachte Donny waarna hij eindelijk zijn mobiel kon wegleggen en zich kon klaar maken voor de training van die ochtend.

Na de training besloot Kyle zijn zusje te facetimen. Zoey was een romanticus maar meestal had ze geen date op Valentijnsdag. Hij wist hoe erg ze daarvan baalde dus was hij graag haar date vanavond.

'Heb je zin om vanavond bij mij te komen eten?' vroeg hij zijn zusje toen ze opnam.

'Ik heb eigenlijk al een afspraak' vertelde Zoey blozend.

Kyle zuchtte. Daar ging zijn plan om een broer en zussen avond te houden. Waarom leek iedereen opeens op Valentijnsdag een relatie te hebben?

'Met die ene jongen weer?' vroeg Kyle toch maar belangstellend aan zijn zusje. Hij was er nog steeds niet uit met wie Zoey nu aan het daten was.

Tweede KansWhere stories live. Discover now