Hoofdstuk 43.

199 17 2
                                    


'Verdomme Bosman, waar heb jij uitgehangen?'

'Het spijt me' verontschuldigde Kyle zich tegenover de trainer.

'Ik moest gewoon-'

'Je dacht laat ik drie uur voor de wedstrijd even verdwijnen zonder aan te geven waar je heen gaat. Je weet dat dit de achtste finale is van de champions league en daarmee een hele belangrijke wedstrijd voor ons. We kunnen dit soort shit er niet bij hebben' verweet de trainer hem.

'Je verpest het op deze manier niet alleen voor jezelf, het hele team rekent op je! Ik weet dat je het moeilijk hebt gehad maar je kunt niet zomaar gaan en komen wanneer je wilt. Ik zal dit aan de staf moeten melden, als die het nog niet weten. Iedereen is op zoek naar je' ging Erik ten Hag laaiend verder.

Gespannen kneep Kyle in Mila's hand waarna Mila een kneepje terug gaf. Ze stapte achter de jongen vandaan en glimlachte verontschuldigend naar de trainer.

'Het komt door mij' nam Mila het voor haar vriend op. Ze wilde niet dat Kyle door haar in de problemen kwam.

Verbaasd keek Erik ten Hag naar het meisje voor hem. Direct had hij door wat hier aan de hand was waarna hij een kleine glimlach niet kon onderdrukken.

'Zorg ervoor dat je binnen vijf minuten op het veld staat Bosman. De warming up is al een kwartier bezig. En je flikt me dit niet nog eens.' Waarschuwend stak de trainer zijn vinger naar Kyle uit.

'Bedankt Erik' glimlachte Kyle waarna hij Mila een vluchtige kus gaf en de kleedkamer in rende om zich om te kleden. Mila bleef achter maar werd al snel begeleid naar de tribune.

'Gelukt?' grijnsde Daley toen Kyle het veld op rende om zijn spieren op te warmen.

'Ze is weer de mijne' lachte Kyle terwijl hij Mila zocht tussen de duizenden toeschouwers. Hij kon haar tot zijn teleurstelling niet vinden.

'En de trainer heeft je niet het team uitgeschopt?' vroeg Matthijs verbaasd. Hij wist zeker dat wanneer het niet Kyle was geweest maar iemand anders, dat diegene allang geschorst was. Bij Ajax hadden ze nu eenmaal een zwak voor Bosman. Niet dat hij het erg vond. Hij mocht Kyle ook graag.

'Nog niet' antwoordde Kyle toen hij langs de pionnen rende.

'Kan ook alleen als je Bosman heet hoor' vond Donny die daarmee de gedachten van Matthijs deelde.

'Heb jij even geluk dat jij die naam ook over kan nemen als je met zijn zusje trouwt' antwoordde Matthijs.

'Jaloers?' grinnikte Hakim naar de aanvoerder waarop Matthijs zijn hoofd schudde.

'Zij neemt dan toch mijn naam aan?' vroeg Donny zich hardop af. Niet begrijpend waar Matthijs en Hakim nu over discussieerden.

'Nee hoor ik las laatst dat je mag kiezen wie welke naam aanneemt. Alleen doet niemand dat' ging Matthijs tegen hem in.

'We kunnen wel weer zien wie hier vwo heeft gedaan hoor' grinnikte Hakim terwijl hij Matthijs een klopje op zijn schouder gaf.

'Hij heeft zijn diploma niet eens gehaald' wist Donny.

Hakim keek verbaasd naar de aanvoerder. 'Niet?'

'Nee, in de derde toch maar overgestapt naar de havo'

'Toch luier dan ik had verwacht De Ligt' mompelde Hakim terwijl hij een bal op het doel schoot.

'Niets lui. Ander stond ik hier nu niet' verdedigde Matthijs zich maar Hakim had de aandacht van de aanvoerder al verloren en was inmiddels aan het dollen met Lasse Schöne.

Kyle keek opnieuw naar de supporters op de tribunes maar weer vond hij Mila niet. Donny tikte hem aan en wees naar een plekje in het stadion waar Mila aan het praten was met Zoey. Blijkbaar hadden de dames het alweer bijgelegd en waren ze druk aan het kletsen. Toen Mila zijn kant op keek krulden zijn mondhoeken omhoog en blies hij een handkusje haar kant op.

Twee en een half uur later kon hij eindelijk Mila weer in zijn armen sluiten. Met een vier één overwinning nog wel op zak. Dat hij een invalbeurt maakte had hij na vanmiddag niet meer gedacht. Maar dat hij voor het eerst sinds zijn comeback wedstrijd weer een doelpunt maakte was helemaal ongedacht. Al stond zijn geluks-engeltje op dit moment recht voor hem.

'Je speelde zo goed' fluisterde Mila toen ze Kyle op zijn wang kuste.

'Komt omdat ik wist dat jij keek' fluisterde hij terug waarna Mila zijn bezwete haren uit zijn gezicht veegde.

'Slijmbal'

'Slaap je vanavond bij mij?' vroeg hij het meisje. Mila knikte en kuste Kyles blote borst. Zijn shirt was hij tijdens het feest vieren ergens op het veld verloren.

'Goed gespeeld' complimenteerde het broertje van Mila Kyle. Grinnikend maakte hij een foto van het tweetal die hij in de groepsapp van de familie stuurde. Hij had er toch maar mooi voor gezorgd dat ze weer bij elkaar waren.

'Vind je het niet erg dat ik bij Kyle blijf?' vroeg Mila aan Thomas, die direct zijn hoofd schudde.

'Nee joh. Ik red me wel. Ik ben al zeventien hé' zei Thomas grinnikend.

'En nog steeds niet volwassen.' Ging Mila tegen hem in.

'Het lukt me echt wel om alleen in een hotel te slapen hoor' vertelde haar broertje.

'Oké dan' gaf Mila toe waarna ze haar hoofd weer liet rusten op Kyles schouder. Ze was moe. Moe van de reis en moe van de afgelopen weken.

Haar lippen vonden Kyles nek waar ze grijnzend een kus achterliet. Toen ze het zoute zweet op haar lippen proefde trok ze haar wenkbrauwen omhoog.

'Ga je zo douchen?' Op het veld waren alle spelers inmiddels verdwenen. Kyle was de enige die direct naar de tribune was gelopen om zijn vriendin te begroeten.

'Ga je mee douchen?' vroeg hij ondeugend aan zijn vriendin.

Mila's ogen werden groot. 'Denk je nu echt dat ik met jou onder een openbare douche spring?' riep het meisje verontwaardigd uit.

'Denk je nou echt dat ik je nog langer kan missen?' grijnsde Kyle terug.

Mila gaf Kyle een zetje waarna ze lachend Zoey achternaliep.

'Je gaat haar niet op andere gedachten brengen' riep hij waarschuwend naar Zoey.

Zoey schudde haar hoofd. 'Tuurlijk niet' glimlachte zijn zusje voordat ze verder liep.

Vlak voordat Zoey het einde van de tribune bereikte hield ze in en draaide ze zich weer om.

Een vluchtige lach trok over haar gezicht. 'Even dat je het weet Kyle. Sem zou trots op je zijn geweest. Niet alleen op die goal. Ook op jou als persoon.'

De bekentenis van Zoey deed meer met hem dan hij had verwacht. De tranen die in zijn ogen liepen knipperde hij snel weg. 'Dank je' fluisterde hij naar Zoey die met Mila doorliep

Zuchtend verplaatste Kyle zich ook van de tribune. Dit was de beste dag uit zijn leven. Hij had met zijn favoriete club Real Madrid verslagen terwijl de vrouw van zijn dromen op de tribune zat. Dat Sem er niet bij was, was moeilijk maar hij wist net als Zoey zeker dat Sem trots was. Hij had Sems droom werkelijk gemaakt. 

Tweede KansWhere stories live. Discover now