Bonus kapitel. Austin Harris

1.6K 56 182
                                    

Nogle gange vågner du op med en anderledes følelse i maven, endten fordi det faktisk er morgen, og du hellere ville sove, end ud og konfrontere det, der giver dig lyst til at blive i sengen, eller fordi noget faktisk er anderledes

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nogle gange vågner du op med en anderledes følelse i maven, endten fordi det faktisk er morgen, og du hellere ville sove, end ud og konfrontere det, der giver dig lyst til at blive i sengen, eller fordi noget faktisk er anderledes.

For mit vedkommen var det begge dele, det viste jeg bare ikke, før det skete, og jeg kiggede tilbage.

●●●

Dagen Megan og Austin mødtes

AUSTIN HARRIS

"Austin!" Kalder min mor, jeg sukker og dækker mit hovede med puden, fuck, jeg orker det ikke lige nu. Jeg har haft mareridt, og ikke sovet en fucking skid. 

"Austin! Jackson er her!" Min mor åbner min dør, og jeg kan mærke hendes irriterede blik, "bare luk ham ind," mumler jeg træt, "han er her allerede," kommentere Jackson's glade stemme, "hyg jer, jeg vil kigge efter en barnepaser," min dør smækker og Jackson griner.

"Hvad er klokken?" Spørg jeg træt og skubber mig op og sidde, "9" svare han hurtigt, "hvad får dig herhen så tidligt?" 

Så træt.

"Du skal møde en af Ari's veninder," fortæller han mig seriøst, "af hva'?!" Jeg kigger overrasket op på mig, "dude come on, hun er en freak, men hun har en hot krop, og det bringer Ari og jeg sammen," han prøver at lave sine hundeøjne, dem alle tøsserne falder for, "Jack det er ser underligt ud, bare lad vær, jeg gør det ikke."

Sådan, punktum.

"Dude please, jeg har brug for det, bare mød hende, lad vær med at knalde hende og skrid igen, så giver Ari op, men jeg får alligevel et godt knald og måske lidt mere," alt handler om sex for ham. "Please" jeg ryster på hovedet og står op, jeg finder et par jeans og en løs t-shirt i mit skab, "jeg ville gøre det for dig Harris," mumler han skuffet, så skuffet at jeg får lidt skyldfølelse.

Jeg har brug for en grund til at slippe, måske bør jeg bare spilde med på hans sex spil?

"Du kan ikke bede mig om at møde en hot dame, og så lade vær med at kneppe hende," lyver jeg seriøst, "j-" han går i stå.

"Fuck man, jamen, kom ud af dit hul Harris, bare mød hende, to sekunder, også kan du ringe til dit bootycall Avery."

"Jeg er ikke i et hul Levine, der er langt flere der kender mig end dig," han sukker dybt, "jeg mener," han stopper opgivende, "jeg skyder dig en, hvis du gør det," fortæller han mig seriøst.

Men jeg har ikke brug for noget, ikke noget jeg vil rode flere ind i. Jackson skal ikke blandes ind i mit miljø, det er han alt for skrøblig til.

Babysitter|✓Where stories live. Discover now