Kapitel 49. B & Spion Megan

1.5K 62 194
                                    

"Supper flot Megan, virkelig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Supper flot Megan, virkelig. Det har virkelig hjulpet dig at læse med Harris, det ville jeg fortsætte, hvis jeg var dig," min matematiklærer klasker et papir ned på mit bord, et stort rødt "B" pryder det.

Yay...

Jeg er ligeglad.

Jeg tager papiret og mine bøger, inden jeg går ud og mod mit skab.

Hvad laver Austin?

Nej. Jeg tænker ikke sådan på ham... i hvert fald ikke lige nu, normalt overvejer jeg hele tiden, hvordan jeg skal kastrere ham. Lige nu er han bare på vej ud af døren, Austin pjække på en dag, han har matematik? Det ikke normalt. Det ville det være, hvis det var mig. Matematik? Bræk.

Og hvorfor ved du, at han har matematik i dag Megan?

Jeg kaster mit papir ind i mit skab sammen med bøgerne, smækker og låser dem for så at følge efter Aus. I starten af skoleåret lovede jeg mig selv, at jeg ville holde mine bøger og papire i orden, men med tiden blev det bare sådan noget "ind med det", og så endte det lidt grimt. Bogstaveligtalt, det er ligesom de der film, hvor folk har deres ting i et skab, og når de åbne skabet ryger alle tingene ud. Austin er ude på noget, og jeg vil vide det. Har han flere hemmeligheder for mig? Huh? Hvad mere, mødes han nu med en eller anden hottie og har sex?

Det ville ikke være dit problem Meg.

Jo meget. For så gjorder han det sikkert og så, da i var sammen. Men nej, nej det kunne han ikke finde på. Vel? Næ. Nej jeg stoler nok på ham til at vide, at det ville han ikke. Måske. Og hvis, så tager jeg bare min hække skas, og haps haps, Aus er halv pige.

Jeg følger efter Austin på gå-ben, jeg kan ikke tage bilen. Det har jeg set nok krimi'er til. Og James Bond. Action. Dø. Skyd. Brum brum. Bruiiiiiiiiiim.

Heldigvis ser han ikke ud til at have travlt, så jeg kan nemt følge med. Hvad skal han nu? Der er skole... sidste dag inden ferien, den 20. december, yay. Oh my god egentligt, ferie, det bliver ved med at gå op for mig, men så glemmer jeg det igen, det er red sad, men det kræver bare opmærksomhed, at skule planlægge hævn på Austin hele tiden.

For hvad egentligt? Hvorfor skulle jeg hævne mig?

"Okay Megan, så du følger efter ham, ser hvad han laver, tager hjem. En regel, du lader ham ikke se dig. Bare det. Hvilket jo er nemt nok, for alle andre end mig. Måske skulle jeg sige: En ting du godt må gøre, lad dig blive set. Så ville det sikkert ikke ske, men på den anden side, jo det ville. Omvendt psykologi virker ikke på mig, o... uuhh se en gul bil!

Austin drejer ind på en parkeringsplads, så jeg følger med.
Han går ud af den og mod en faldefærdig bygning, han går derind, og som den seje person jeg er, følger jeg med ham.

Han går ned ad en trappe, så jeg følger efter. Sikker på den ikke braser sammen? Den ser ret ustabil ud, ikke for noget...

Han nikker kort til en vagt, "jeg skal snakke med Wyatt," mumler han, "han er derinde, husk, ingen ballade i dag," Austin ignorere ham og går ind, "hej" jeg smiler til dem, "Harris glemt sin mobil," jeg smiler til dem, de tøver, "come on, jeg kan ikke gøre noget, overvej lige hvor svag jeg er. Se, altså, hvis min enhjørning havde været med, havde det været bedre, men h-" "gå, bare gå ind, stop med at snakke," sukker den ene, "tak" jeg går hurtigt forbi dem, Austin masser sig ind mellem folk, jeg følger efter, han går om bag disken, og jeg følger med, han går ind ad en dør, jeg følger med.

"Ey Harris!" Er der en der råber, "Wyatt!" Austin går mod ham, "noget interessant?" Spørg Austin, "næh ikke rigtig, men der er en klar til dig," Svare den såkaldte Wyatt, "Alex!" En ny fyr træder hen til dem, "Harris" hilser han Austin, "Wickey" svare Austin og ignorere hans hånd, "du er værre end Alexander," griner Cole.

"Fem minutter" er der en der råber.

Hvad skal han? Og hvem fanden er Alexander og Cole? Han er sikkert bøsse inden i, skal jeg så og så kastrere dem? Nej vel? Alexander er ret hot, så ja, det er Cole og så, men der er noget ved hans smil, ham ville jeg være sød mod.

Austin griber en pose og skynder sig ind i et rum. Jeg bliver stående i mit hjørne. Hvad er det her for en hemmelighed? Hvad laver han her? Er det okay, at jeg gør det her? Ja, ja det er. For han lyver for mig, og det finder jeg mig ikke i. Nix du!

Det er som at lyve for... Øh ja for mig.

Austin kommer ud få sekunder senere, me... hvad er det? Bokser han her? Han kravler op i ringen, og så går helvede løs.

Hvad er der galt med ham?! Slås han?! I ringe?! What the fuck. Hvorfor flipper jeg overhovedet? Fordi jeg er enormt vred. Vred over, at han holder ting skjult igen. Så hvorfor går du ikke Megan?

Jeg kaster mig over ham, og smækker ham i jorden. Jeg skær hans hoved over med mine laser øjne, og kastrere ham. Jeg stopper hans kugler ned i halsen på hans døde hoved og servere ham som madding til Larry.

Nej, vent, hvorfor går jeg ud fra mit hjørne? Hvad har jeg gang i? Ben stop.

Virker ikke...

Austin slår manden endnu engang, og der får vi øjenkontakt. Jeg ryster på hovedet og går.

Dramatisk pause.

Vent nej, ikke nogen pause. Få så din røv ud af den her bygning, før Austin fanger den.

En regel Megan! En regel! Oh my god, du kan ikke engang overholde din egen ene regel, og hvorfor? Du lod som om du stoppede Aus nosser ned i Aus hals og fodrede ham til Larsy. Fuck jeg er langt ude. Jeg skulle have brugt omvendt psykologi, men gjorder jeg ikke og så det på en måde?

"Megan!" Nej ud ik' lyt efter. Rød lys, rødt lys, ud, ud, ud, rødt lys, Megan i fare, ud, ud, ud.

Jeg løber ned ad gaden, bare væk.

Da jeg er nået hjem, løber jeg op mod mit værelse, jeg høre døren smække, og i det øjeblik jeg lægger hånden på dørhåndtaget til mit værelse, griber en hånd far i mig og trækker mig væk.

Austin kigger roligt ned på mig.

"Jeg er færdig med at lege Megan, lad mig forklare."

•••

SIDSTE KAPITEL TORSDAG

Elsk min Cliff hanger med mig.

Ja Alexander et fra HTP sammen med Cole.
Så som i måske har regnet ud, så er Aus også lidt med i HTP.

Btw. Tillykke til alle de konfirmerede

Spørgsmål

Glæder i jer til sidste kapitel?

Hvor længe har i læst med?

Var du til konfirmation i weekenden?

Er du blevet konfirmeret?

Udgivet; 20/5-19

Babysitter|✓Where stories live. Discover now