Kapitel 39. Lige klamme & familie problemer

2.1K 64 166
                                    

"Jeg skal nok gå", han tager et eller andet, inden han går mod døren, "jeg vidste det bare, det er så oplagt Davis, så oplagt" "hold kæft Jack" "jaja" fnyser Jackson af Austin, "jeg siger ikke noget", lover han og går

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Jeg skal nok gå", han tager et eller andet, inden han går mod døren, "jeg vidste det bare, det er så oplagt Davis, så oplagt" "hold kæft Jack" "jaja" fnyser Jackson af Austin, "jeg siger ikke noget", lover han og går.

"Skal vi fortsætte?" Austin kigger lystent hen på mig, "har du slet ikke nogen situations fornemmelse?" "Kommer det fra hende, der har villet have sex i offentligheden to gange", "jeg synes, du bliver lidt grov nu", mumler jeg og skubber ham væk, "hm svage".

Jeg giver ham fingeren og hopper ned fra bordet, jeg trækker mine bukser op og ignorere Austin, "ej Davis" han slår armene om mig "kæreste..." Mumler han lokkende, "jeg driller, men lyden du la-" "Laver lige før du kommer tænder mig", afslutter jeg for ham med rullende øjne, "av... Du såre mig", han kigger trist ned på mig, "som om" jeg planter et kys på hans læber, inden jeg går forbi ham ud.

o-O-o

"Hvad vil du nu?" Austin tager en bid af min is, "det ved jeg ikke", jeg kigger smilende op på ham, "hvis du rør ved min is engang til, skubber jeg dig i havet", truer jeg ham seriøst, "din is? Jeg købte den", han kigger fornærmet ned på mig, "til mig, og du har spist din egen klamme jordbær is, hvad er der galt med dig? Cocos er meget bedre", jeg ryster skuffet på hovedet, hvorfor var det lige, jeg sagde ja, til at blive hans kæreste? "Jordbær er den be-" "Afslut den sætning og jeg skubber dig i havnen", truer jeg igen," "voldligt" "is er man altid voldlig for," "Nej, kun freaks som dig" han griner og læner sig ned efter endnu en bid af min is, så jeg giver ham den. I fjæset. Jeg tvære den ud rundt om hans mund, Austin kigger overrasket ned på mig, hvor romantisk.

"Jeg kan godt fjerne det," tilbyder jeg smilende, inden jeg skubber ham op ad et hus, og som en hver anden, der er ligeså klam som mig, begynder jeg med min mund, at fjerne isen. Jeg er et meget romatisk menneske som sagt.

"Jeg skulle have fundet dig før", sukker Austin glad, "du er som skabt for mig", han trækker mig tættere på, "eller og så er vi bare lige klamme", jeg griner og trækker ham med mig mod havnen, "vi ikke klamme, vi er bare seksuelle, der er forskel", belære Austin mig med sit charmerende, skæve smil. "Se en måge" udbryder Austin, jeg kigger hurtigt op i vejret. Måger er klamme, de skider på en. Men der er ikke en måge? "Au-" mit skrig afbryder min egen sætning, da Austin skubber mig ned i vandet.

Hvad hvis der kommer en fisk og æder mig? Hav monster? Hvad hvis jeg dør af kulde?! Jeg pjasker forskræmt rundt i vandet, sparker med føderne - hvis nu der skulle komme et havmonster, imens jeg venter på at blive ædt, selvom jeg pjasker med føderne. "Megan her" Austin lægger sig grinende på maven og rækker en hånd ned mod mig, kom så Megan, han skal bare hives i. "Jeg kan ikke nå," klynker jeg opgivende, Austin strækker sig mere, lige præcis nok til at jeg kan flå ham ned. Og det gør jeg skam og så.

Austin ryger med et skrig ned til mig. Han har aldrig lydt så piget før, mauhaha. "Red mig" jeg klamre mig grinende til ham, "hvis der kommer en haj og vil æde os, så holder du den beskæftiget", mumler jeg med klaprende tænder, "som om, jeg kaster dig hen til den og bruger mine fantastiske svømmeævner til at svømme i land", Austin begynder at svømme, så jeg følger efter, selvom hele min krop skriger af kulde.

Babysitter|✓Where stories live. Discover now