Kapitel 5. Tilbud & møde

2.1K 69 208
                                    

"Jeg fucking fik et tilbud!" Jeg skriger og hopper i sengen af glæde, "fuck ja!" Jeg skriger og krammer Larry, "jeg fik et tilbud", jeg danser smilende ud af Ari's værelse og snurre rundt, "jeg har fået et tilbud uhuh", jeg skriger igen og slår en...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Jeg fucking fik et tilbud!" Jeg skriger og hopper i sengen af glæde, "fuck ja!" Jeg skriger og krammer Larry, "jeg fik et tilbud", jeg danser smilende ud af Ari's værelse og snurre rundt, "jeg har fået et tilbud uhuh", jeg skriger igen og slår en halvdød vejrmølle. Jeg kan ikke slå vejrmøller, knap laver en kolbøtte.

"Tillykke" hviner Lilly og krammer mig, "så stolt af dig" fortæller hun og kysser mine kinder, jeg smiler bredt, Josh kigger smilende op på mig fra sin mobil, "tillykke" "tak".

"Jeg skal mødes hos dem om en time, jeg skal i bad og..." Jeg styrter ud på badeværelset, smider tøjet og går i bad. Jeg slår min rekord i korte bade, en halv timer. Wow.

Jeg snor et håndklæde om mig og går ud for at lede efter noget tøj, en skjorte og nogle bukser, fedt, jeg skal bare se utrolig prof ud.

Jeg smider håndklædet og skifter, Larry er alligevel den eneste her, og han har set mig nøgen tonsvis af gange.

"Well yes Larry, du skal med står der, de vil se om du er børnevenlig", fortæller jeg ham og løfter ham op, "lad os gå" jeg går mod døren med et bredt smil, "du skræmme dem alle væk med det smil", griner Ari fra sofaen, "stop" piber jeg nervøst. Fuck man.

"Din kæreste er skrald forresten", kommentere jeg, i mens jeg binder mine snørebånd, "hvad? Har han været sammen med en anden?" Spørg hun overrasket, "nope, han snakker bare utrolig grimt og sviner mig til", svare jeg og går. Måske er det at pynte lidt på sandheden, men jeg ønsker, at hun råber ad ham.

Jeg er den største grund, til at de er sammen. Han burde respektere mig, jeg har aldrig gjort ham noget...

"Okay rolig nu Larry" jeg klapper ham på hovedet og sætter farten op.

Da vi når huset, er jeg ved at dø, mit hjerte hamre hårdt mod mit bryst, som om det prøver at løbe skrigende væk, "arghhh rige mennesker som ikke er min far... Vent nej, fuuuck *skriger*"

Okay vi kan godt, jeg går mod huset og banker på, i mens jeg langsomt puster ud. Da jeg har taget en så stor vejrtrækning, at mine lunger er ved at springe, og mine kinder er kuglerunde, bliver døren åbnet af en dame. Oh, jeg puster hurtigt luften ud, jeg får noget af det galt i halsen og hoster overrasket.

Efter nogle minutters pinlig tavshed siger jeg noget: "Hej jeg hedder Megan", "ahh når ja, kom ind" hun lukker mig ind, jeg sætter forsigtigt skoene, bange for at smadre en af de dyre ting, "er det katten?" Spørg damen, "ja miss" svare jeg nervøst, "Lola" kalder hun.

Den sødeste lille pige, jeg nogensinde har set, kommer løbende herud, hun dåner nærmest ved synet af Larry, jeg sætter ham ned, og straks er hun over ham. Larry spiner tilfredst og rækker legesygt ud efter hende, hun griner, og kort tid efter er de fordybet i en lang dyb samtale om barbiedukke.

"Ja, den ser i hvert fald sød ud", mumler damen, jeg bider mig i kinden, for at stoppe mig i at rette den til ham eller Larry, det går nok en enkelt gang.

Babysitter|✓Where stories live. Discover now