Kapitel 26. Mor & kaninsex

2.1K 63 280
                                    

"Jeg hjælper dig op", Austin smiler og parkere bilen, "yes" jeg smiler og strejker mig, Austin griner og træder ud, han åbner bagagerummet og rækker mig en taske, sammen går vi op til døren

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Jeg hjælper dig op", Austin smiler og parkere bilen, "yes" jeg smiler og strejker mig, Austin griner og træder ud, han åbner bagagerummet og rækker mig en taske, sammen går vi op til døren.
"Tak for at køre" jeg smiler op til ham, imens jeg nervøst peger hovedet ned af.

"Stop med det der", Austin skubber blidt til mig, "med hvad?!" Jeg kigger forvirret op på ham, "den der kvinde ting, hvor i kigger op igennem jeres øjenvipper og sender de der "jeg-vil-gerne-have-sex-med-dig" vibes", svare han og smiler skævt, "bare så du er sikker, jeg vil ikke have sex med dig, okay?" Jeg træder et par skridt tilbage og peger seriøst op på ham, "sådan seriøst, for en sikkerheds skyld, hold dig lige ude for min privatsvære, jeg vil helst ikke opfordre dig til at gø..." "hold kæft" Austin griner og trækker mig ind i et kram, "hovhov jeg sagde..." "shhh Davis din dumme due" han griner og begraver sit hoved i mit hår, "og hvem er så det?" Fuck.

"Hej mor" jeg springer væk fra Austin, og det samme gør han. "Vi ses Austin", jeg kigger akavet ned i jorden, indtil jeg høre hans skridt forsvinde væk. "Jeg håber virkelig i er kærester, ellers vil jeg i..." "vi er kærester, vi havde 3 månedsdag i går", lyver jeg hurtigt.

Det kom alt for nemt ud...

"Hvorfor invitere du ham ikke på besøg?" Spørg hun smilende og trækker mig ind, fuck, hurtigt undskyldning Megan, sæt løgnerhjernedelen til nu. "Austin har jo også sin egen familie mor", jeg smiler blidt til hende, inden jeg smide overtøjet og følger med hende ind i stuen, med mine to tasker slæbene efter mig, gud hvor er jeg dum, jeg skulle ikke have pakket så meget. "Når ja selvfølgelig", "hvad arbejder hans forældre med?" Spørg hun listigt, eller det ville det have været, hvis hun ikke var så dårlig til at skjule sine intentioner. "De er forretningsfolk, de ejer et stort firma..." et eller andet sted, "men lad os nu skifte emne", sådan Meg, du bliver bedre til at skifte emne, men du er så meget sammen med Aus, at det ikke er en overraskelse. Han gør det hele tiden. Min mor hilser smilende på Larry, hun har altid elsket ham... når han ikke åd hendes chips.

"Når ja okay, hvordan går det så i skolen?" Så godt, at jeg bliver nød til at gifte mig med en rig, hvis jeg ikke vil ende på gaden, er det godt nok mor? "Wow, har du fået nye gardiner?" Udbryder jeg med falsk begejstring, "endelig bemærkede du det, er de ikke flotte?" Min mor smiler bredt og krammer mig, "de er brodeaux, din far hader den farve, så han ville ikke lade mig få dem", hun tsk'er og føre mig videre.

"Jamen jeg vil lave mad, så kan du lige indrette dig, du bliver her i hvor lang tid?" Hun kigger smilende hen på mig, vi er lige høje, samme hårfarve og øjne, min mor er bare ældre, også har hun kort hår, det er grunden til, at jeg ikke har kort hår, det ville være som at se mig selv om 20 år, uf.

"Jeg er her til i overmorgen", svare jeg og smiler et overfladisk smil. Min mor og jeg minder for meget om hinanden, på en eller anden måde. Derfor klikker jeg bedre med min far. Eller gjorder.

"Dejligt", hun smiler kort, inden hun forlader mit værelse. Mit. Det føles forkert, væggene er bare, der er røde gardiner, en dobbelt seng, skab/kommode og så et skrivebord, det bare ikke mig.

Jeg smiler og sætter mine tasker over i et hjørne, jeg nægter at pakke ud, for at skulle pakke det sammen igen om lidt.

Når ja okay, jeg sætter Larry ned på gulvet, og kigger mig rundt, jeg burde virkelig rode rundt. Jeg burde trække gardinerne ned, rode sengen til osv. Men jeg kan desværre godt lide farven, og sengen er så pæ... ad hvad sker der med mig? Her kommer jeg seng. Jeg spreder armene ud og kaster mig ned i den. Mine spring evne er bare så gode, at jeg når helt ind til væggen, og der mistede jeg så et halvt ton hjernesæler. Av.

"Av" jeg klynker og tager mig til hovedet, "av" fuck man, hovedpine og buler, tiihaaa.

"Hej Megan skat, jeg har småkager", min mor kommer smilende ind på værelset, "hej mor" jeg smiler og vender mig om mod hende. Hun står med chokolade småkager, smoothie og frugt, "hvad prøver du på?" Jeg kniber mistænksomt øjnene sammen, "ikke noget" hun smiler bredt, "men skat, hvis du vil flytte herover, så er der altid plads til dig", jeg vil skrive det ned, til når jeg bliver hjemløs. Vent hvad? "Mooaar prøver du at få mig til at flytte over?" Jeg hæver mistænksomt et øjenbryn, "måske, men skat, jeg er virkelig ensom o..." har far ikke fortalt hende, at jeg er babysitter? At jeg er skredet? At han skal giftes med en slut? Nu hvor jeg tænker efter, så er hun måske 21 år, nu hvor de skal giftes? Hvor er han tarvelig.

Jeg fortæller det ikke til hende, min mor fortjener ikke det her. Hvem gør det? Ingen... okay måske Avery, men det er så også det.

"Mor jeg skal bare lige færdiggøre mit highschool år, og så vil jeg overveje det igen", lover jeg hende smilende, "ååh hvor dejligt", hun smiler, sætter barken og går ud igen. Hun må være ensom. Jeg burde værre taget med hende, og far burde have fortalt hende om hans forlovede.

I morgen, i morgen fortæller jeg hende det. Hvis hun altså... nej jeg gør det, vi gør det Meg, i morgen. Alt til sin tid... eller aldrig...

Og nu skal Aus dø.

Megan den seje: Fuck dig

Klammo: Med glæde

Megan den seje: Hold kæft, det er seriøst. Jeg fucking dræber dig, og smider dig ned i helvede, hvor du kan dø ensom, mega ensom, for ingen i hele helvede vil nogensinde ture røre dig, for så dræber jeg også det. Faktisk dræber jeg dig bare endnu flere gange.

Klammo: Den der besked er lidt for lang, jeg er ikke sikker på, at jeg orker læse den(:

Megan den seje: Du er så færdig! Jeg skrev, at jeg ville dræbe dig

Klammo: Det ved jeg, jeg læste den

Megan den seje: jeg ifoijovonojc fucking dræber dig

Klammo: Hvis du knepper mig først, er jeg med

Jeg lader ham hænge på den, inden jeg går ud og spiser med min mor. Hele aftenen går ret hurtigt, min mor snakker og snakker, imens jeg bare sidder og lytter, nikker, smiler, griner osv. Ligesom når jeg lytter til nogle, jeg hader snakker, jeg lader som om jeg lytter. Men jeg har det okay med min mor, jeg vil bare gerne have, at hun ved alt. Jeg vil ikke være fanget i midten.

o-O-o

Jeg vågner op til den samme besked, som jeg gik i seng til. Austins klamme perverse besked. Yay.

Klammo: Jeg kan sagtens kneppe dig først, hvis du helst vil have, at jeg har styringen.

Megan den seje: Hvis du fucker en kanin først, vil jeg overveje det.

•••

Jeg er ikke specielt glad for dette kapitel, buut here we go

Jeg skal ned og ordne det sidste omkring min mad i dag.
Vi havde noget med en slagter osv.
Så vi lavede mad.

Mit crush fortalte mig, at det jeg lavede så lækkert ud, selvom det lignede skrald #DagensHøjdepunkt

Så lavede min veninde og jeg en film dimsen om de her to dage, vi gjorder så ingen af vores ansigter var med i den, men alle drengenes underlige billeder kom selvfølgelig med muahahhah

Spørgsmål

Kan du lide McD?

Hvad er det bedste der er sket for dig i dag?

Hvad skal du senere?

Hvornår så du sidst tv?

Udgivet; 14/3-19

Babysitter|✓Where stories live. Discover now