Kapitel 41. Bal & stemmer

1.8K 65 132
                                    

Endelig bal! Endelig, eller faktisk tror jeg det ender lort, men det er kun fordi, jeg er negativ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Endelig bal! Endelig, eller faktisk tror jeg det ender lort, men det er kun fordi, jeg er negativ. Lol mig negativ? Hvad er der sket med mig? Har jeg tilbragt for meget tid med Austin? 

"Oh my god, oh my god, Megan hvad hvis jeg falder? Og værre, hvad hvis jeg spilder på min kjole? Mit liv er ovre, og det er først lige begyndt! High school skulle have været de bedste år af mit liv, men jeg døde, da der var et halvt tilbage!" Fortæller Aria mig stresset, "så kan de have været de bedste sidste 2 og et halvt år," joker jeg og lader mine hænder glide ned over stoffet, "ha. ha. Dø i et hul Meg" Ari snurre rundt og tjekker sin makeup, "du ved godt, at du har maske på, så ingen kommer til at se din makeup, ik?" "Shut the fuck up!" Aria kigger arrigt hen på mig, "du vinder sikkert alligevel, så bare rolig" "Ja med Jackson! Ham jeg skændes med hele tiden! Det bliver forfærdeligt! Vi har ikke engang-" "haft sex i flere uger" hvisker hun lavt, "alt går galt" hun ryster på hovedet og sætter sig, "du vinder alligevel, Ari du er den smukkeste til det bal, okay? Det vil du altid være," jeg stryger hende blidt over ryggen, "jeg ville ønske, at jeg havde det så godt med Jacki, som du har med Austin, han lader dig klare sig selv, Jackson klamre sig til mig..." hun sukker og læner sig op af mig, "det går sikkert godt om lidt, det er bare en lille ting, i skal snakke om," jeg klemmer blidt hendes spinkle krop ind til mig, "ja, det gør det sikkert. Men! Dig og Harris" hun vrikker med øjenbrynene og trækker sig lidt væk fra mig, "jaer..." jeg griner og falder tilbage i sengen, "det er fantastisk Ari, før i tiden kunne jeg slet ikke følge med, når du snakkede om sex og orgasmer blabla. men nu ik', nu forstår jer din begejstring," han gør mig glad, Austin Harris gør mig glad, hvem havde gættet det?

"Du smiler og så meget mere, efter det med din far, smilte du halvt hele tiden, men når du så begyndte at snakke grimt om Harri, blev du mere levende," hvor romantisk. 

"Men vi skal afsted, jeg ordner lige dit hår," hun skubber mig op og hen i sin stol, Larry ligger og sover på hendes pude, "du har så flot hår," sukker Aria og leger lidt med det, "vi lader det hænge løst," beslutter hun to sekunder senere, "for guds skyld nej, det ender bare med at genere mig, når jeg spiser," jeg kigger opgivende op på hende, "så tager vi... nej lev med det! Du lever for mad, men jeg lever for udseendet, så tag dig sammen og lev med det", "flot tale" den modtager jeg en lamer for... unfair.

"Hvornår kommer Austin?" Spørg hun interesseret og fletter for sjov mit hår, "hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg tro, du var interesseret i ham," "ad nej! Jeg er bare interesseret i dit sex-liv, nu hvor mit er på pause," hun er for ligeud, "okay, vi havde sex i går aftes, morges, i skolen, og vi havde dagen før, og i onsdags fik jeg ikke sovet mere end et par timer - Lola var ude, og..." "nej, jeg mener detaljer!" "Aldrig Aria, Aldrig!" Jeg ryster på hovedet, døren går op og Josh stikker hovedet ind, "ingen nøgne vel?" "Nar, du ville ønske Meg var nøgen," Josh griner og ryster på hovedet, "hvad var det i råbte sådan op om?" "Meg's sexliv, hun har sex med Harris he..." "Ari!" Jeg kaster mig over hende og klasker en hånd mod hendes mund, "det er tillidsbrud! Tillidsbrud siger jeg!" "Man kan sagtens have meget sex, det betyder ikke, at det er godt," kommentere Josh, "det er Harris, så det er sikkert skrald, jeg kondollere Megan," "ged! Han er meget bedre, end du sikkert er," jeg giver ham fingeren og slipper Aria, "voldsforbryder" fnyser Aria smilende, "hej, hvad laver i?" Kamille stiller sig ved Josh, "Snakker om Meg's sexliv med Harris" svare Aria grinende, "sh!" Jeg peger seriøst på hende, "du bør tage et kursus i tillid, din lille tillidsforbryder", "sex? Alerede?" Et grin forlader min mund ved Kamilles ord, "Josh har slet ikke et sex liv, hvor vover du så at snakke grimt om mit?" Jeg griner nedladene af Josh, "mobning" fnyser han forarget, "vi køre om ti," tilføjer han og trækker Kamille med sig ud.

Babysitter|✓Where stories live. Discover now