Kapitel 6. Morgen levering & dramatik

2.3K 73 148
                                    

Mit vækkeur vækker mig en time før normalt, jeg ruller dovent ud ad sengen og rejser mig, jeg finder en pink trøje frem og nogle sorte bukser, jeg ordner mit hår og går ind til Lola, men hun er her ikke

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mit vækkeur vækker mig en time før normalt, jeg ruller dovent ud ad sengen og rejser mig, jeg finder en pink trøje frem og nogle sorte bukser, jeg ordner mit hår og går ind til Lola, men hun er her ikke. Jeg hører nogle grine nede fra køkkenet, jeg sukker og går hurtigt derned.

Larry lunter ved siden ad mig, han sov hos mig som altid.

Jeg når køkkenet med et smil, Austin står og laver mad til Lola, Lola sidder skole klar og griner over noget Austin har sagt? Er den tørre kiks sjov?

"Godmorgen" smiler jeg og sætter mig på en stol, "i står godt nok tidligt op", kommentere jeg, "nix vi kører om en halv time", svare Lola og smiler, jeg kigger forvirret ned på mit ur, oh jeg har sat mit ur forkert, "undskyld jeg ikke stod tidligere op, jeg har sat mit ur forkert!" Jeg kigger undskyldende hen på Austin, han ignorerer mig og giver Lola nogle æg, han finder en tallerken og giver mig nogle.

"Det okay", hvisker Lola til mig, "han er bare genert", mumler hun, "ik' og en skid jeg er!" Han kigger koldt ned på Lola, hun krymper sig ufrivilligt, "hun fortjener bare ikke opmærksomhed", tilføjer han, Lola blinker til mig, et grin forlader min mund, Austin knurre irriteret og går, "vi kører om et kvarter", annoncere han og går.

Jeg skynder mig at spise og løber op og børster mine tænder, jeg hjælper Lola med at børste sine, også løber vi nedenunder med vær vores taske. Jeg klapper Larry farvel, kysser ham, sætter mad frem til ham, også er vi et minut forsent.

Jeg havde troet, at Austin ville være kørt uden mig, men han sidder og venter, venter på mig?

"Mine forældres ordre, ik' læg noget i det", beder han, jeg nikker og sætter mig ind, jeg er skam bare glad for at blive kørt, ellers havde jeg aldrig nået det.

Vi når hurtigt skolen, jeg tror han kører for hurtigt, men jeg har for travlt med at snakke med Lola til at koncentrere mig om det.

"Godt Lola ud, hende der kommer og henter dig", fortæller han og sætter hende af ved en stor bygning, "vi ses", hun træder ud og løber mod skolen. "hvornår for hun fri?" Spørg jeg, "halv fire" svare han, "what the fuck! Det samme tid som mig, og hun er kun 7?!" Udbryder jeg, "det engelske ejere, mine forældre tror, at det hjælper", han fnyser og kører mod skolen, "gør det?" Spørg jeg, han ignorerer mig og parkere ved skolen. Han parkere på Josh plads... "Var det også dig i går?" Spørg jeg overrasket, "yes" han træder ud med et smil. Alles blikke lander på mig, "nu tror de jo, at jeg har været sammen med dig", udbryder ja panisk, "det kun positivt for dig", kommentere han og går mod skolen, "ad what the fuck nej", jeg vrænger med næsen og går mod skolen, Aria står i døren og venter på mig, hun stirre med chokerede øjne på Austin.

I det sammes høre et råb, Josh der lige er ankommet, og har set Austin parkere træder ud, han går hurtigt mod Austin, "øh Austin" hvisker jeg, "i know" has mundvige trækker op i noget, der skulle være blevet til et smil, hvis ikke han havde kæmpet så meget i mod.

Babysitter|✓Where stories live. Discover now