De dödas armé

10 0 0
                                    

SLUT

Som ni säkert börjat ana är syftet med det här kapitlet att tacka för att ni har läst och avrunda boken. Nedan följer dock ett tips på vidare läsning. Det är en Harry Potter-fanfiction av oss som skildrar året 2002. Den rekommenderas verkligen och utöver Hogwarts och England kommer Harry, Ron och Hermione dessutom besöka Beauxbatons, Frankrike, Italien och Albanien.

ANDRA BÖCKER

HARRY POTTER OCH DE DÖDAS ARMÉ

(Omslag hittar ni ovanför rubriken)

Girlpower.


"I skogens djupaste vrå,vid hav bortom vackra pinnars rike.Där solen gassar så,likt kattöga utan dess like.Mörkrets herre är icke knäckt,fastän han enbart dväljs i skogen.Alla de hemska styggelser han väckt,ty de är honom trogen.Lierad med döden kuvar han de alla.Hoppet dör, ty frihetens flagga skall icke mera svalla."


Året är 2002: Fyra år och en sommar har gått sedan Voldemort dog. Harry, Ron och Hermione arbetar på ministeriet och Ginny är aktiv lagmedlem i Holyhead-Harpies. Luna har tagit över Hört & Sett medan Neville tagit över Hogwarts Örtlära. Ändå finns det många som har svårt att verkligen acceptera innebörden i Du-Vet-Vems bortgång. Men efter en konfrontation med dödsätaren Antonin Dolohov och en rad omvälvande händelser varav Blodiga Baronen kidnappas och Rubeus Hagrid befordras till rektor ändar Harry, Ginny, Ron, Hermione, Luna, Neville...och Draco (ackompanjerad av den lika hånfulla metamorfmagusen Megan Cavendish) ändå upp på Hogwarts, lagom till första september.


JK Rowling äger allt utom Xhevat Al-Zemër, Conor Lonsdale, Megan Cavendish, några förmodligen för er obekanta bikaraktärer, omslag och illustrationer, Symace och monstren Jubokko, Aneelarire, Bynodier, Vegetariska lammet från Tatariet och det mesta magiska som rör Albanien.

Bokrecensioner av Fluffy och Pygmy PuffWhere stories live. Discover now