Mannen som var besatt av tidsresande kvinnor, och låste in dem i källarn

5 0 0
                                    

Bokens titel: Själarnas bibliotek

HANDLING: 

Caul lurade alla när han låtsades vara Alma Peregrine. Men nu är det som det är och allting hänger på Emma, Jacob och Addison. Dock går det snabbt framåt och bra för dem. Jacob har till exempel en tam tomgast, något som underlättar rejält. Efter ett flertal smärre strapatser får Jacob, Emma och Addison tillåtelse att uppehålla sig i ett lyxigt hus alldeles vid väsendenas fästning. Slutstriden har börjat.

ÅSIKT:

Den här boken har mer eller mindre bara en del som - om man jämför med de andra - kan räknas som trist. Den är dock så oviktig att den enkelt blir försumbar. Det är skönt att jag äntligen får svar på en fråga som jag undrat över länge i serien och om jag inte hade fått det hade recensionen nog påverkats negativt. Men i nuläget är det inte så och därför kan jag bara berätta om hur mycket jag gillar boken.

En sak som jag gillar absolut bäst är miljön i klimaxet. Det känn verkligen bra att de inte besegrar ondskan för fort och att den hinner få lite fäste... Sedan får jag verkligen reda på mycket nytt om till exempel loopar och chansen är stor att jag läser om hela serien bara för att återuppleva den. 

BETYG:

10/10

Bokrecensioner av Fluffy och Pygmy PuffWhere stories live. Discover now