Kapitola 18

927 66 0
                                    

Jimin - 
V moment kdy jsme byli oba utření a oblečení jsme opustily koupelnu. Hoseok mlčel a ve tváři měl neutrální výraz, za to ten můj byl mírně nechápavý. Dokolečka se mi v hlavě honily jeho slova..."všichni tři" ...jak to sakra myslel? 

-

-

-

-

-

Jungkook -
Stačilo pár momentů a já na pohodlné posteli usnul, byl to ovšem velice lehký spánek jelikož jsem po chvíli zaslechl kroky a následně otevírání dveří. Pomalinku jsem se zpátky posadil a otevřel oči které jsem si následně promnul. ,,Oh, omlouvám se nechtěla jsem vás probudit. Donesla jsme vám jen vodu aby jste nám tady nepadl žízní" jemně se na mě usměje mladá služebná.
,,Prosím počkejte tady, následně půjdete s panem Jungem a panem Parkem do jídelny kde na vás bude čekat pan Min."
,,D-dobře" vyjde ze mě a během malé chvilky jsme v pokoji zase sám.




Jimin - 
Pomalým krokem jsme si to oba směřovali k našemu společnému pokoji. Jen co jsme byli skoro u něj jsem zahlédl odcházející mladou služebnou. Pokrčil jsme nad tím rameny, přece jen chodí sem celkem často. ,,Hobi? proč myslíš že si nás tam nechal zavolat?" zeptám se když jsme oba nějakou tu dobu ticho. ,,Podle mě nám chce něco důležitého oznámit" zamumlá a nervózně si promne ruce.
,,Doufám že se to nebude týkat nás dvou"zamumlám a hned na to mi dojde jakou kravinu jsme vypustil z pusy.


....kdyby se to netýkalo nás tak nás tam asi nevolá, no ne? 



Povzdechnu si sám nad sebou a otevřu dveře pokoje,ve kterých zůstanu přimraženě stát nějakou tu chvilku.
,,Kookie!" vyjde ze mě hlasitě na což se k němu rozběhnu a doslova na něj skočím. Nemůžu tomu uvěřit ..on ...on ...on je tady. Min Yoongi ho sem dovedl...je tu se mnou. ,,Jiminie" vydechne do našeho objetí a já se na něj ještě více natisknu. ,,Tolik si mi chyběl kamaráde, myslel jsem že už tě nikdy neuvidím" řekne se slyšitelným smutkem v hlase. ,,Ale..ale ted' si tady" vydechnu a mírně se odtáhnu, popravdě mě nepřekvapí ani to jak je pomlácený. Rukou mu jemně přejedu po tváři na což vykouzlím sladký úsměv. ,,Jimine, nezapomínej že Yoongi nerad čeká"ozve se kousek za námi a já hned vyskočím na nohy. ,,Jungkooku tohle je Hoseok, Hoseoku tohle je Jungkook můj kamarád z...z bývalého života" tu poslední část doslova zašeptám.
,,Rád tě poznávám" usměje se na něj Hobi a dojde blíž. Jungkook se mezi tím postaví a sjede si Hobiho pohledem. ,,Já tebe taky" zamrmlá na což se ozve hlasité zakručení v jeho břiše. Pozoroval jsme jak se jeho tváře pomalinku barví do červena na což sklopil pohled. ,,No nic, půjdeme co říkáte?" Zeptá se pobaveně Hoseok na což oba přikývneme.

Hybrid WorldOnde as histórias ganham vida. Descobre agora