Kapitola 10

1K 70 0
                                    

Jimin - 
Celé tělo mě bolelo a bylo ztuhlé, bylo pro mě skoro nemožné otevřít jenom své oči. Můj pohled okamžitě padl na strop nad postelí, jak jinak že? Povzdechnu si.
Onen fakt že vidím ten strop znamenal že jsem naživu. Nevím co mě to napadlo ale na druhou stranu, chtěl jsem umřít co si budeme nalhávat že? Chtěl jsem ale zároveň nechtěl.
Pokud bych se měl k něčemu přirovnat tak jsem jako divoká kočka co od mala vyrůstala v přírodě. Žila si spokojeně svůj život ale najednou jí někdo dal do klece s omezeným výběhem. 

Tak se cítím. 

Jako kočka které jste nemilosrdně sebrali i ten poslední náznak svobody . 

Mezi tím na zahradě - Hobi 
,,Yoongi!" vykřiknu a rozběhnu se za ním. On se ale neotočí a jde dál. Vidím jak jeho tělo zmizí mezi keři kde vede úzká cestička až k menšímu altánku u konci zahrady. Neváhám a rozběhnu se za ním  Co mě ale překvapí je že na té cestě najednou není.
Byl jsem si tolik jistý že tam šel..ale..mohl to být jenom výplod mé fantazie?
....nebo se jen někam schoval aby se mnou nemusel mluvit a sám si vyčistil hlavu. Chvíli jsem čekal jestli třeba nezapraská nějaká větvička ale ono noc. Jako by se po něm slehla zem. Stál jsem tam a čekal, rozhodně mě to nebavilo ale chtěl jsem ..potřeboval jsem s ním mluvit o Jiminovi o něm a o nás.
Všechno co se v poslední době stalo bylo zvláštní a já chtěl vysvětlení  i kdyby třeba mělo být jen částečné. 

,,Udivuje mě tvoje trpělivost" promluví najednou Yoongiho hlas. 

,,Tady nejde o trpělivosty jen jsem s tebou potřeboval mluvit " vydechnu a snažím se přijít na to odkud mluví. 

,,Ho- " to ale přeruší křik služebné. Otočím se zpátky na sídlo odkud ke mě běží právě ona křičící služebná . Celá udýchaná a rudá ke mě po chvilce přiběhne. Sotva dýchá ale okamžitě se pokusím nám sdělit co se stalo . ,,Pan..pan..." hluboký nádech. ,,...Jimin se probudil " zašeptá. V další moment už jen cítím jak jsem tažen její rukou zpátky do sídla. Svůj pohled mám ale stále na oné cestičce, jako bych snad čekal na to že se tam objeví Yoongi a půjde s námi. 

...ale on nic. 

Hybrid WorldWhere stories live. Discover now