Kapitola 5

1.2K 86 1
                                    

Poznámka -

- několik let po událostech a vyvraždění skoro veškeré populace lidí začali hony, tyhle hony už nebyli určené přímo na zabíjení , i když k nim téměř pokaždé došlo ...

- hony byli zaměřeny na mladé jedince , ze kterých si pak výše postavení hybridi dělaly otroky , služebné a v mnohých případech sexuální hračky 

- mezitím co se lidské populace ještě více zmenšovala , ta hybridí se neustále zvětšovala 

- obsadily dřívější lidská města a sobě přizpůsobily 

Jimin -
Sledoval jsem každý jeho pohyb. Byl u mě vážně blízko, po pravdě byl jsem z toho nervózní.
Celá tahle situace byla jako vytřihnutá z nějaké špatné knížky ..ale já do ní patřit zaručeně nechtěl.
,,Neměl bys ho takhle děsit " promluví Yoongi ...snad si pamatuju dobře ...a podle kroků jsem poznal že si to namířil k nám.
Hoseok si odfrkl a uhnul. Tím se Yoongi dostal bez problémů na jeho místo, jenže to by nebylo ono  kdyby si mě k sobě nepřitáhl do těsné blízkosti, kde spojil naše rty v jedny. Začal jsme se vzpouzet ale k ničemu mi to nebylo. Byl silnější jak já a když se k němu ještě přidal Hoseok který mi začal držet ruce.... tak jsem byl jednoduše bez šance. 

Pohled třetí osoby :
Nejstarší v místnosti plenil svým jazykem ústa nejmladšího který mu ale neodpovídal ...pouze se nechával a čekal až vše skončí, uvnitř sebe doufajíc že to bude co nejdříve. Hoseok byl mezi tím opřený o nedalekou stěnu a ne zrovna s radostí je pozoroval. Nelíbilo se mu že jeho Yoongi se lepí na Jimina ...nebo prostě na někoho jiného než na něj. 

K překvapení všech se ozvalo zaklepání na dveře doprovázející hlas jedné služebné. Jak na povel se Yoongi odtrhl od Jimina. Děkoval všem svatým že ho ušetřily něčeho horšího jak líbání. Kývl na Hobiho který chytl Jimina kolem pasu aby nemohl utéct. ,,Hned budu zpět, postarej se o něj zatím Hobi " řekl nejstarší a opustil místnost, nechávajíc tak nejmladšího na milost a nemilost Hobimu. Jimin se od něj okamžitě odtáhl a několik kroků ustoupil. 

Jeho rtíky byli napuchlé a tělo se jemně třáslo. 

Jimin začal znovu okamžitě couvat když se k němu začal starší přibližovat ...takhle to šlo až ke gauči kam si nakonec Hobi sedl a stáhl si Jimina na klín . 

Jimin - 
Nechápal jsem jeho chování a už vůbec proč mě donutil se posadit na jeho klín. ,,Nech mě " prsknu a pokusím se vstát. Jeho ruce na mých bocích tomu ale zabrání. ,,Nehodlám mít kvůli tobě u Yoongiho problémy, bud' zticha a nech mě udělat to co mám " zavrčí na mě. Jen co to dopoví jeho rty se ocitnou na mém krku dělajíc na něm svou značku. 
,,Ne! Pusť mě! Nesahej na mě! " Začnu vykřikovat a silně strčím do jeho hrudi ...což jsem asi neměl dělat. ,,Tak hele, něco si vyjasníme ano? " prskne a vyhoupne se na de mě. Co nejvíce se natisknu zády na gauč. ,,Odtud se nedostaneš a pokud ano tak mrtvý, takže pokud nechceš aby se tisl stalo něco opravdu ohavného tak ti radím aby si nedělal problémy " řekne s vážným výrazem. 
Nahlas polknu a do očí se mi nahrnou slzy. 
,, ...v tomhle světě nemáš právo určovat si co chceš " řekne chladně . 

Hybrid WorldKde žijí příběhy. Začni objevovat