Kapitola 14

1K 64 5
                                    

Pohled třetí osoby - 
Cesta kočárem netrvala dlouho, projeli přitom jedním tajným tunelem a ocitly se na jednom z nejodpudivějších míst. Všude zde byli klece v nichž ovšem nebyla zvířata ale byli tam umístění lidé. Většinou to byli mladí muži od patnácti do 26-27 let. Čím lépe vypadli tím větší byla jejich cena, to samé platilo i pro ženy ovšem ty zde byli i v starších letech. Min Yoongi zde byl velice vítaným hostem, ještě aby ne když si mohl dovolit pořídit i toho nejdražšího zde. Dnešek byl ale nevím výjimečný..


..našel se totiž skvělý kus.


Jeho tvář byla dokonalá, tělo mírně vypracované pro oči kupujících jednoduše dokonalý objekt..


Min Yoongi sem ovšem nepřišel kupovat dalšího otroka, pouze toho využil aby ukázal Jiminovi jak uboze mohl skončit.
Na Jimina to mělo ovšem úplně jiný dopad, každým krokem se mu více a více podlamovaly kolena. Z pohledů na to v jakých odpornostech ti lidé museli žít ..navalovalo se mu z toho i chtělo brečet. Nechápal jak někdo mohl donutit žít lidskou bytost v něčem takovém.
Oblečení, ne tomu se tak ani říkat nedalo ..bylo špinavé, roztrhané a u některých nezakrývalo ani intimní partie.


Hoseok -
Tiše jsem zavrčel když můj pohled padl na Jimina. Šlo na něm vidět že pobledl v obličeji a každý krok je pro něj těžší a těžší.
,,Pane Min" pronesl jsem k Yoongimu, na veřejnosti jsem měl zakázané mu tykat, nijak mu to ale nepřekáželo. On mě ale ignoroval.
Ruku jsem vystřelil k Jiminovi kterého jsem si přitáhl k sobě. ,, Pokusím se sním promluvit Jiminie ale pochybuju že od tud vypadneme méně jak za hodinu" zamumlám.
,,P... proč .." vyšlo z něj tichounce a jeho tělo se třáslo. Chvíli jsem nechápal jeho otázku, pokud se to dalo nazvat ale když jsem uviděl jak se jeho pohled zabodává do očí jednoho mladíka opodál, bylo mi okamžitě jasné že se znají.

Jimin -
Chtělo se mi zvracet.
Doufal jsem že odtud co nejdříve vypadneme ovšem Hobi mě informoval o něčem jiném. Tiše jsem zakňučel a doufal že mě on ani Yoongi neslyšel. S odporem jsem sjel všechno kolem sebe pohledem...zarazil jsem.
Zatajil se mi dech.



NENENENENE..


Tohle nemohla být pravda...


Byl tam člověk na kterém mi záleželo..

Když je tady on ...mohla by tady být i ona?

Ne to je hloupost..byla až příliš mladá na to aby jí vzaly sem ..

Dalo by se říct nejlepší přítel, přítel který momentálně stál v jedné z klecí.

,,P.. proč " vydralo se ze mě a já se zastavil v chůzi. Vycítil na sobě můj pohled . Na jeho tváři se okamžitě objevil zděšený výraz, postavil se díky čemuž se odhalila jeho nahá hruď. Jediné co ho zakrývalo byl kus hadru který měl kolem pasu a ani ten nezakrýval vše co by dotyčný chtěl. Jeho ruce dopadly na mříže a já byl jako v tranzu.
,,Jimine " promluvil na mě Hoseok ale já ho ignoroval. Musel jsem pro něj něco udělat ...musel jsem udělat něco pro Jungkookieho!
Zatnul jsem čelist a svůj pohled od Kooka odtrhl.
,, Znáš ho, že?"
Odpovědí na tuhle otázku bylo pouze pokývání hlavy z mé strany . V hlavě mi to šrotovalo ... přemýšlel jsem snad nad vším, jakýkoliv nápad na únik nebo alespoň pomoc Kookovi byla nesplnitelná..


... nesplnitelná pokud bych se o to pokusil já sám..



..zůstávala mi jen jedna možnost...




...Min (idiot) Yoongi.




Říkala jsem si "jo .. upravovat to bude jednoduché" ale sakra není. Nevím ve svém psaní žádné chyby i když tam určitě jsou ale tak holt bude to muset se mnou nějak přežít ^^' tedy a tím co už je dávno napsané.
Mám vás ráda Sardinky moje a těší mě že se vám tahle FF líbí~

Hybrid WorldМесто, где живут истории. Откройте их для себя