Kapitola 3

1.4K 93 1
                                    

Jimin:
Probudily mě divné zvuky. Nespokojeně jsem zamručel a otočil se na bok. Postel byla příjemně měkká, ještě se mi nechtělo za žádnou cenu vstávat. V tom jsem ucítil nepříjemný chlad a tak jsem rukou začal šmátrat po dece ...místo toho jsem se dotkl něčeho jiného.
Bylo to příjemně teplé a hladké. Netrvalo mo dlouho aby mi došlo že je to něčí ruka. Rychle jsem otevřel oči a posadil se. Seděl přede mnou hybrid. Jeho vlasy byli stejně jako ouška a ocas sněhově bílá. Upíral na mě svůj pohled a doslova mě jím propaloval. Svojí ruku jsem okamžitě stáhnul a začal couvat k čelu posteli.
Netrvalo dlouho abych zjistil důvod toho proč mi byla a je zima. Jsem totiž před ním úplně nahý. Očima jsem hledal něco ....cokoliv čím bych se mohl zakrýt a jako jediná možnost byl polštář kousek ode mě. Neváhal jsem a dal si ho do klína, nad čímž se kočičí hybrid uchechtnul a pomalu se postavil.
,,Dnes tě nechám si odpočinout ale zítra ti začne tvé osobní peklo " ďábelsky se ušklíbne a vydá se směrem ke dveřím. Ještě než je otevře otočí se na mě.
,,Být tebou, nepokouším se utéct " sladce se usměje a vyjde z pokoje ven.

Ony zvuky které mě probraly nabrali na intenzitě a já na 100% věděl co se děje ve vedlejším pokoji ....a nadšený jsem z toho rozhodně nebyl .

....tak Jiminie ..

...si v prdeli .....

.....shrneme si to

1) nevím kde jsem

2) jediné co vím je že od zítra mi začne peklo či co ....

3) ....pořád musím myslet na to jestli je Yuko a Jungkook v bezpečí....a ta nevědomost mě doslova deptá...

4) do rána musím vymyslet plán útěku ...

....kam jsem se to sakra dostal otče?

-

Pohled třetí osoby -
Mladík ležící nahý v posteli usnul jen necelých patnáct minut po odchodu "pána".
Nebylo to překvapení ani pro jednu ze služebných které měli za úkol mladíkovi donést nějaké to oblečení a menší večeři, že mladík únavou znovu usnul.
Jídlo mu položili na větší noční stolek po pravé straně manželské postele. Mladší položila oblečení do levého rohu postele aby měl mladík co nejmenší šanci jej skopnout.
Tichým krokem opustili pokoj stejně rychle jak do něj vstoupily. Sotva se ale zavřeli dveře starší se na mladší otočila.
,,Běž říct pánovi že mladík znovu usnul, vše potřebné jsme mu tam nechali a kdyby nás ještě potřeboval budeme pomáhat v kuchyni " řekla pevným hlasem. Mladší jen přikývla.

Hobi -
Seděl jsem v Yoongiho pokoji a sledoval každý kousíček jeho sněhově bílé pokožky, která se mým očím čím dál více odhalovala.
,,Pozor ať ti nezačnou téct sliny " uchechtne se nad mým chováním . Rozepnutou košili položí na křeslo a dojde až ke mě.
,,Tak co ten nový?"
,,Byl jsem u něj, Namjoon měl pravdu. Vážně je roztomilý " na jeho rtech se vykouzlí malý a u něj nezvyklý úsměv. ,,Chci ho také vidět! Není to fér že si ho zatím viděl jenom ty a Namjoon" nafouknu tváře a rychlím pohybem se položím. ,,Nechceš mi snad tvrdit, že žárlíš " nahodí zkoumavý pohled a vyhoupne se nade mě.
,,Ne.."
,,Ne?" nedůvěřivě po mě zopakuje, hledíc do mých očí.
,,Možná ...trochu " zamumlám a uhnu pohledem. ,,Hobi, přece nemyslíš že bych tě hned vyměnil" řekne a pohladí mě po tváři.
,,Jak jako ne hned?! Ty mě chceš vážně vyměnit? To pro tebe znamenám tak málo? " začnou se mi do očí drát slzy.
,,Ano"
Ztuhnu a po mých tvářích začnou téct slzy . V tom se jeho vyraze kompletně změní . ,,Hoseoku, nevyměnil bych tě za nic na světě " zašeptá kousek od mého ouška. Věděl jsem že ke mně nikdy nebude cítit žádnou lásku nebo nějaký takový cit..ale doufat jsem snad mohl.
,,Slibuješ?"
,,Slibuju " dá mi pusinku na nosík. ,,Ale určitě si dáme trojku " ďábelsky se usměje.
,,TROJKU?! "

Hybrid WorldWhere stories live. Discover now