2.1

2.5K 202 901
                                    

Hasta adminden hasta bir bölüm birazcık çok da şey etmeyin :*

* * *

Harry Louis'nin saçlarını okşadıktan sonra ateş ölçeri koltuk altından çıkarttı. Louis uyuyordu ama Harry en son Louis'nin ateşi çıktığından beri içini rahatlatamamıştı. Alnındaki bezle yüzünü hafifçe silip komidinin üzerine bıraktı. Ateşi biraz daha düşmüştü.

Louis'nin saçlarını okşamaya devam etti. Bünyesi çok dirençsizdi. Bu sıralar eve sık gecikmesinden de anlaşıldığı üzere dışarılardaydı ve grip olmuştu. Harry küçükken de Louis sürekli geceleri bara giderdi. Louis doktorun verdiği grip ilaçlarını içiyordu ama Harry'ye bulaşmasından korkuyordu. Louis gayet iyi hissetse de Harry ısrarla Louis'yi yatakta tutuyor ve ona bebekler gibi bakıyordu.

Louis kötü hissediyordu çünkü bugün akşama doğru Harry'nin varlıklarından bile haberdar olmadığı aile büyükleri gelecekti. Ya Harry'yi isterlerse? Yasal olarak onu almaları çok kolaydı çünkü bir kan bağları vardı.

Louis ilk defa o gece çok garip hissetti. Harry intihar ettikçe defalarca onu kaybetme korkusu yaşamıştı ama bu daha değişikti. Harry'nin hayatına farklı insanlar katılacaktı. Harry babaannesi ve dedesini sevse bile dedesi öldüğü zaman ne hissedecekti? Sonuçta adam hastaydı ve ölüme yaklaştığı için Harry'yi görmek istiyordu.

Louis içindeki rahatsızlıktan dolayı fazla stresliydi. Harry ateş ölçeri tekrar alarak Louis'nin koltuk altına yerleştirdi. Ateş ölçer ölçtüğüne dair ufak bir ses çıkarttığında Harry, Louis'nin gayet iyi olduğunu görüp sevindi.

Louis bunların hepsini düşünmüştü. Akşam için çok gergindi. Bunu Harry'nin psikoloğuna bildirmesi gerekir miydi? Onlara nasıl davranmalıydı? Oğlunun ölümünü on yıl sonra öğrenen bir insan torun sevgisiyle yanıp tutuşmuyordur diye düşündü Louis.

O sırada Louis hayalini kurduğu gibi kollarını Harry'nin koca cüssesine sarılı olarak buldu. Gözlerini sakince araladı. Ama etraf hala karanlıktı. Parlak gözlerini Harry'nin üzerinde gezdirdi. Neden onun yanında yatmıştı ki? Harry tam Louis'ye ateşinin olmadığını söylemek için dudaklarını aralamıştı ki Louis ondan önce davrandı.

"Seni seviyorum Harry."

Harry duyduğu şey ile mutlu olduğunu hissetti. Çünkü o da Louis'yi çok seviyordu.

"Ben de seni seviyorum Louis."

Louis buna sevinmek istedi ama yapamadı. Louis Harry'ye onun düşündüğü ve onunki gibi saf bir sevgi beslemiyordu. Kendine itiraf edemese bile belki de aralarındaki on yıl boyunca oluşan münasebetten dolayı böyle hissediyordu.

"İyi misin Lou, ateşin düştü."

Louis kollarını Harry'ye tekrar dolayarak başını Harry'nin göğsüne yasladı. Gözlerini kapatarak Harry'nin güzel kokusunu içine çekti.

"Sen yanımda olunca ölecek olsam bile iyi hissederim Harry."

Louis Harry'nin kendine dolanan kollarını okşayarak saçlarına bir öpücük kondurdu. O sırada Louis konuşmasına devam etti.

"Ama gerçekten iyiyim. Sadece burnum tıkanık ve biraz boğazım ağrıyor. Sana da bulaşmasını istemiyorum."

Harry omuz silkti, Louis gerçekten gripti ama ona anca hasta olduğu zaman ilgi gösterebiliyordu. Bu yüzden Louis gayet iyi olsa da Harry onu yatakta tutmak için ısrar etti.

"İyi olsan da dinlenmelisin..."

Louis tuttuğu nefesini vererek Harry'ye döndü.

"Beni iyileştirdiğin için teşekkür ederim hayatım. Ama önce seninle bir şey konuşmalıyız."

salvatore ➳ larryWhere stories live. Discover now