4.1

1.6K 188 1.1K
                                    

Oy vermek 1 saniyenizi alır, oy vermeden geçmeyin.

* * *

Yaklaşık bir hafta geçmişti. Ortalık hafif durulmuştu. Harry gittikçe Louis'nin hastalığına alışmıştı. Elinden geldiğince bu konuyu açmamaya çalışıyordu. Zaten Louis'nin de hastaya benzer bir hali yoktu.

Louis odasının kapısını yavaşça araladı. Saat bayağı geç olmuştu. Işığını da açtıktan sonra Harry ve Elio'nun kendi yatağında uyuya kaldıklarını gördü. Gülümseyerek Elio'yu uyandırmamaya dikkat edip kucağına aldı. Sessizce odadan çıktıktan sonra Harry'nin odasına girerek beşiğe koydu. Kapısını açık bırakarak kendi odasına geri döndü.

Üzerindeki tişörtü de çıkardıktan sonra Harry'nin yanına uzandı. Pikeyi üzerlerine çekerek Harry'yi kolları arasına aldığında Harry gözlerini hafifçe araladı.

"Louis..."

Louis ona sarılarak alnına küçük bir öpücük kondurdu.

"Uyu hayatım..."

Harry gözlerini ovuşturarak Louis'nin gözlerine baktı. Louis'ye iyice sokularak güzel kokusunu içine çekti.

"Bir şey söyleyeceğim Louis, ama kızmak yok."

Louis dudaklarını kıvırarak yanıtladı.

"Söyle."

"Katie üç kere seni aradı ama reddettim."

Louis ufak bir kahkaha atarak kollarını Harry'nin beline doladı.

"İyi yapmışsın."

Harry Louis'nin kızmadığına sevinerek yavaşça üzerine çıktı.

"Artık sıra benim isteklerimde Louis..."

Louis kaşlarını kaldırarak Harry'yi süzdü. O sırada Harry tişörtünü çıkartarak yataktan aşağıya attı. Louis'nin üzerinden hafif doğrularak altındaki şortu çıkardı.

Louis bunları şaşkınca izlemekle yetinmişti. Harry kalçasını hafifçe kaldırarak Louis'nin altındaki eşofmanı çıkardı. Louis hala bir şey yapamazken Harry Louis'nin kasıklarının üzerine oturdu. Kalçasını yavaşça hissettiği şişkinliğe sürterken Louis konuşmak için dudaklarını araladı. Ama gelen inleme ile tek bir kelime edemedi.

"Ellerini ver Louis..."

Harry sürtünmeye devam ederken Louis'nin boşta duran ellerini alarak göğüslerinin üzerine yerleştirdi.

"İşte böyle, sık hadi..."

Louis gözlerini kapatarak avuçları arasındaki ufak doluluğu Harry'nin canını acıtmamaya çalışarak sıktı. Harry inleyerek parmaklarını Louis'nin karnında gezdirmeye başladı. Louis bacak arasında hissettiği yoğun histen dolayı Harry'nin göğüslerini daha fazla sıkamayarak ellerini serbest bıraktı.

"Dokun bana Louis, hadi!"

Harry heyecanla konuşurken Louis gözlerini kısarak araladı.

"Harry..."

Harry bacak arasını Louis'nin kasıklarına sürtmeyi bırakarak aşağı doğru kaydı. Parmaklarını Louis'nin boxerının lastiğine takarak yavaşça aşağı sıyırdı.

Boxerı yatağın üzerine bırakarak Louis'nin karnına kadar uzanan penisini parmakları arasına aldı. Louis tekrar gözlerini kapatarak başını arkaya attığında Harry avuçları arasındaki organı sıvazlayarak dudaklarını ve dilini sürtmeye başladı.

salvatore ➳ larryHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin