3.1

2.5K 201 1K
                                    

Bu kutsal bölümün her parçasına özel yorumlarınızı bekliyorum.

* * *

Bütün bu yorucu günlerin ardından bir hafta geçmişti. Louis kahvesiyle birlikte odasına çıkarken Harry aniden kapısını açarak koridora çıktı.

"Louis, seni görmek ne güzel. Gelsene."

Louis Harry'nin odasına girerek kahvesini komidinin üzerine bıraktı. Harry yatağına geçerek Louis'yi de yanına oturttu.

"Louis..."

Louis Harry'ye döndüğü sırada Harry'nin dudakları Louis'nin dudaklarını öpmüştü. Louis Harry'nin belini kavrayarak onu yatağa yatırdıktan sonra yavaşça üzerine çıktı. Dudaklarından ayrılarak gözlerine bakmaya başladı.

"Şimdi tam zamanı Louis..."

Louis derin bir nefes aldı. Ardından dudaklarını yalayarak ay ışığı ile aydınlanan odada gözlerini gezdirdi.

"Harry, bana bunun için izin veriyor musun?"

Harry başını sallayarak kollarını Louis'nin boynuna doladı.

"İzin veriyorum Louis."

Louis dudaklarını yalayarak Harry'nin karanlıkta mavi gibi görünen gözlerine baktı.

"Seni seviyorum."

Harry gülümseyerek Louis'yi üzerine iyice çekti.

"Ben de seni seviyorum."

Louis dudaklarını yavaşça Harry'nin dudakları ile buluşturarak bacaklarındaki şortu aşağıya doğru indirdi. Harry ayak bileklerine inen şorttan kurtularak parmaklarıyla Louis'nin tişörtünün uçlarını kavradı. Yavaşça yukarı sıyırdığında Louis Harry'nin dudaklarından ayrılarak üstünün tamamen çıplak kalmasına izin verdi.

Bu sefer Louis Harry'nin boynuna sulu öpücükler bırakarak pembe tişörtünü yukarı sıyırdı. Harry Louis'ye yardım ederek başını kaldırdı. Louis Harry'nin tişörtünü çıkartarak odanın bilmediği bir köşesine fırlattı.

Tekrar Harry'nin dudaklarına yapışarak alt dudağını dişleri arasına aldı. Harry bu sırada Louis'nin pantolonunun düğmesini açıyordu. Louis açılan düğmeyle birlikte pantolonunu bacaklarından sıyırarak içinden cüzdanını aldı.

Harry'nin dudaklarından ayrılarak cüzdanının içini açtı. İçinden prezervatifi alarak cüzdanı da yataktan aşağıya bıraktı. Daha sonra dudaklarını Harry'nin göğüslerinin ortasına bastırarak sıcak ve sulu öpücükler bırakmaya başladı. Yavaşça aşağıya inerken bir yandan da Harry'nin bacaklarını ve belini okşuyordu. Harry kıvranarak çarşafı avuçlarının arasında sıkıştırdı.

Louis sulu öpücüklerinin sonuna geldiğinde yavaşça Harry'nin boxerını bacaklarından sıyırdı. Elleriyle iki bacağını da okşayarak penisine doğru eğildi. Dudaklarını önce başına değdirerek ufak dil darbeleri yaptı. Louis bunu yaparken Harry kıvranarak sessiz kalmaya çalışıyordu. Louis bir eliyle Harry'nin göğüsünü kavrayarak hafifçe sıktı dudaklarını penisine götürerek dilini devreye soktu. Harry düşündüğünün aksine çok çabuk sertleşmişti.

Dudaklarını penisinden çekerek kendi boxerını çıkarttı. Harry'nin üzerine tekrar eğildikten sonra göğüs uçlarına öpücükler bırakarak dilini devreye soktu. Diğer eliyle de kendi penisini sıvazlıyordu. Harry Louis'nin altında sessizce inleyerek kıvranıyordu.

Louis penisini Harry'nin penisine sürttüğünde Harry gözlerini kapatarak belini bir yay gibi kaldırıp indirdi. Louis Harry'nin dudaklarına bir öpücük bırakarak kulağına eğildi.

salvatore ➳ larryWhere stories live. Discover now