1.6

2.5K 233 1.1K
                                    

Harry için yorucu bir gün olmuştu. Yemekten sonra Louis ile alışverişe çıkıp saatlerce kıyafet denemişlerdi. Ardından Louis toplantıya gitmiş ve Harry'yi hiç tanımadığı bir şirketin salonunda yalnız bırakmak zorunda kalmıştı.

Ama iyi şeyler de olmuştu. Bugün Louis'nin ihale için gidip toplantıya girdiği şirkette herkes Harry'ye "Bay Tomlinson" olarak hitap etmişti. Bu Harry'yi sevindirdi. Resmi olarak bir Tomlinson olmasa bile herkes onu bir Tomlinson sanıyordu.

Nihayet otele geldiklerinde Harry kendini yatağa bıraktı. Louis de Harry'ye gülümseyerek üzerindeki takım elbiselerden kurtuldu. Harry her zamanki gibi Louis'yi gözleriyle taciz etmeye başladığında Louis umursamayarak boxerı ile yatağa geldi.

"Hey, çıplaksın Louis."

Louis gülümsedi.

"Sorun olacaksa eşofmanımı giyerim."

Harry gözlerini Louis'nin önündeki şişliğe kaydırdı. Dikkat çekmeyecek gibi değildi. Çünkü Louis her gün yatakta şortu penisini belirgin bir şekilde gösteren bir oğlan görmüyordu. Kendini zaptetmeye çalışarak sırtını yatak başlığına yasladı.

"Sen de şortunu çıkart ve pijamalarını giy. Erken kalkacağız."

Harry dudaklarını kıvırdı.

"Sen giydir."

Louis tek kaşını kaldırarak Harry'ye baktı.

"Sana dokunmam yasaklanmıştı küçük bey, üzgünüm."

Harry dudaklarını büzerek kendini Louis'nin kucağına çekti.

"Yasak kalktı Louis istediğin gibi dokunabilirsin."

Harry, Louis'ye temas ettikçe Louis'nin önündeki şişliğin daha da belirginleştiğini fark etti. Bu ilgisini çekmişti. Bu yüzden parmaklarını Louis'nin karın kaslarında ve göğüslerinde gezdirdi.

"Louis..."

Louis yutkunarak gözlerini Harry'nin gözlerine çevirdi. Harry en sevdiği renklerle buluşunca gülümsedi.

"Özür dilerim, dokun bana."

Louis ıslanan saç diplerini eliyle geriye doğru taradıktan sonra Harry'nin üzerine yapışmış bedenini uzaklaştırdı.

"Bence kendi üzerini kendin değiştir ve ben ımm, lavaboya gideyim."

Louis telefonunu da alarak lavaboya girdiğinde Harry üzerini çıkartmak için doğruldu.

Louis telefonuna indirdiği videolardan birini açarak klozetin üzerine oturdu. Kalçasını hafifçe kaldırarak boxerını ayak bileklerine indirdi. Eliyle penisini kavradıktan sonra telefonun sesini birazcık açtı.

Ekrandaki iki erkek birbirini öpmeye başlamıştı. Ama Louis'nin onların ön sevişmelerini izleyecek vakti yoktu. Bu yüzden videoyu biraz daha ortalara sardırdı.

Louis başını geriye atarak sıvazlamaya devam ettiğinde videodaki oğlanların inlemeleri kısık bir şekilde lavaboyu dolduruyordu.

Louis gözlerini kapatarak işine devam etti. Ama aklı sürekli başka yerlere takılıyordu. Louis gözlerini açarak Harry'yi düşlemeyi bıraktı. Bu çok yanlıştı. Hem kendisinin bir sevgilisi vardı. Bunları onunla yapması daha doğru olurdu.

Louis tekrar penisini kavrayarak sıvazlamaya başladı. Ama ister istemez hissettiği haz ile gözlerini kapatıyordu. Gözleri kapandığı an ise aklında Harry'nin çıplak halleri dolanıyordu.

O sırada Harry de saçlarını tarayarak güzelliğini aynadan izliyordu. Yaklaşık beş dakika olmuştu ve Louis hala çıkmamıştı. Harry tarağını bırakarak doğruldu. Yavaşça lavaboya ilerlediğinde içeriden öksürme seslerinin geldiğini duydu.

salvatore ➳ larryHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin