Thirty-four...

125 10 0
                                    

Shawn se probudil o dost dříve než Amy, proto se odebral k jídelnímu stolu, na kterém již hodinu vyřizoval jisté záležitosti na počítači. Vzpomněl si na její včerejší žádost, aby ji probudil v půl desáté pokud bude stále spát. Zvedl se a opatrně došel až do ložnice. Naskytl se mu pohled na dívku, jejíž kudrnaté vlasy byli rozhozené všude okolo a která byla roztažená přes celou plochu postele. Byla roztomilá, proto se Shawn sám pro sebe uculil. Bylo by ticho, kdyby se místnosti neozývalo hlasité chrápání a sem tam nějaké to zamlaskání. Shawn se k dívce s mírným úsměvem nakloní

,,Zlato. Vstávej." zašeptal jí do ucha.

Od rozespalé dívky se mu dostalo jen odpovědi v podobě nespokojeného zabručení ,,brzo".

,,Kdepak. Říkala jsi ať tě vzbudím v půl desáté." ohradil se a sedl si vedle ní na postel. Položil jí ruku na záda, po kterých začne jemně přejíždět. Přes husté vlasy před jejím obličejem byl vidět nepatrný úsměv. Skoro stejný, který měla když včera na podruhé usínala v jeho náruči.

,,Už jdu.." zamumlala a přehoupla se tak že byla tváři přímo k němu. Zadívala se do jeho čokoládových očí. Shawn ji s podepřenou hlavou a s úsměvem zaujatě sledoval. ,,Vážně vypadám tak hrozně?" uchechtne se a zaboří obličej do polštáře.

,,Ne! Jasně že ne. Jsi krásná. Ve dne v noci." usměje se Shawn a zastrčí jí pramínek vlasů za ucho. ,,Co jsi chtěla dneska tak důležitého stihnout že jsi chtěla vzbudit?"

V tom jako by do Amy uhodil blesk. Rychlostí blesku se vyhoupla do sedu a odfoukla si vlasy s obličeje. ,,Málem bych zapomněla!" zvolala a vylítla z postele.

,,Co se děje?" ptal se Shawn zmateně a klidně vstal z postele hned za dívkou.

,,Neboj se Shawne. Vše...se včas dozvíš." pousmála se na něj uspěchaně a zmizela ve dveřích koupelny.

...............

Když konečně vylezla z koupelny, teď už oblečená a zkulturněná, popadla batoh v rohu a přehodila jej přes záda.

,,Kam tak mizíš? Chceš někam přiblížit?" nabídl se Shawn.

,,Ne!" vykřikla Amy. ,,Ne...nedělej si starosti." ujistila ho a obouvala si boty. Shawn ji zamyšleně pozoroval.

,,Ozvu se ti, ano?" oznámila. Shawn přikývne a roztáhne náruč. Kudrnatá dívka k němu přiběhne, rychle jej obejme. Okamžitě se odtáhne a chystá se otevřít dveře, pak se ale zarazí. Otočí se znovu, Shawn ji sledoval s neutrálním pohledem. ,,Promiň, zapomněla bych." omluví se. Vrátí se zpět k němu, a věnuje mu ten nejsladší polibek jaký dokázala.
Teď byl již spokojený.

,,Pa."

,,Pa." rozloučí se a zmizí za dveřmi.

.......

Shawn byl stále zmatený. Proč odešla tak brzy? Neměl s tím problém, jen ho zarazilo že neřekla důvod. Prostě jen odešla?

Where were you in the morning, baby?
You didn't leave your number for me
Left me without a warning, baby
Where were you in the morning, baby?

How do you, how do you just walk away?
How do you, how do you just walk away?

.................

,,Wille? Už přišly ty světýlka?" šveholila Amy do telefonu. ,,Dobře. Zhruba za dvě hodiny už budu v parku. Ano, je to poprvé co dělám něco takového. Shawn je můj první, to proto. Wille lepší otázky bys tam neměl?" zavrčí otráveně do telefonu a otočí oči v sloup. ,,Já vím, nechci to pokazit. Dal mi toho tolik že...Ne! Rajčata se nesmí nikde objevit! Jestli Shawn nesnáší něco víc než rajčata...tak se asi neznáme tak dobře." uchechtne se, rozloučí se se svým přítelem a hovor ukončí. Bylo to tady. Její první, poměrně velké překvapení pro Shawna. Nikdy na takové věci nebyla, jednak neměla pro koho to připravovat a ani nevěděla jak na to. Teprve teď, když jí Shawn konečně ukázal co znamená pravá láska a co obnáší, věděla přesně co by Shawna potěšilo a udělalo mu radost....

. . . . . . . . .

Možná jen potřebovala domů, třeba ji potřeboval táta. Ale to by mu řekla hned.

,,Neboj se Shawne. Vše...se včas dozvíš."

Vzpomněl si na její slova. Proč by to ale říkala, kdyby šlo jen o obyčejných odchod domů? Začínal se cítit jako blázen. Jak je možné že k ní mohl takto přilnout? Na tohle, ptaní se sám sebe neměl příliš času. Večer ho totiž čekal koncert, a nerad by při něm byl rozrušený. Posadil se na gauč a rozsvítil mobil. Otevřel si Instagram, na kterém si našel její profil. Bylo neuvěřitelné jak moc její sledovanost vzrostla. S pár stovek se dostala na neuvěřitelných osmdesát tisíc. A to nebylo všechno, jelikož jejich vztah nebyl oficiálně potvrzen. Kdyby Shawn zveřejnil nějakou fotku s ní, určitě by počet sledovatelů vzrostl minimálně o šedesát procent. Najel na jednu z fotek, do které se naprosto zamiloval.
Byla to jedna z momentových fotek, kterou Shawn pořídil na jejich třetím rande. Není to ani tak dávno, ale uvolněnost v její tváři působila tak ladně, a pro něj...téměř neodolatelně. Takto by měl vypadat ideál ženské krásy. Dívky by se měli mít rády takové jaké jsou. A neměli by si připadat krásné jen tehdy, kdy týden předtím nic nejedly, a svou přirozenost zakrývají za nánosem make-upu.... nezáleží na tom jestli jsou kudrnaté, rovnovlasé, brunetky, blondýnky, černošky, nebo bělošky. Každá žena je něčím krásná. Na to by žádná z nich neměla zapomenout..

. . . .

Amy:. Hodně štěstí lásko. Vím že budeš úžasný jako vždy. Posílám pusu❤️

Shawn nervózně seděl na jedné ze zvukových beden, a čekal kdy každou chvíli nastoupí na jeviště. Nejednalo se o obyčejný velký koncert. Nýbrž o menší charitativní koncert, na kterém chtěl ale Shawn udělat vše dobře. Když v tom, mu konečně přišla zpráva na kterou čekal. Podpora od lásky jeho života pro něj byla na místě.

Shawn:. Děkuju zlato. Doufám že se budeš dívat v přímém přenosu, Where were you in the morning věnuji tobě ❤️

Amy:. Omlouvám se že jsem odešla tak narychlo. Velmi to spěchalo. Uvidíme se večer?❤️

Shawn:. Ano, jako vždy. Miluju tě ❤️

Amy:. Já tebe❤️

.

Life of the Party [S.M.]Where stories live. Discover now