' Co asi?

55 4 0
                                    

Vzbudil jsem se a byl jsem opět sám. Ne moc dlouho protože ke mě přilezl Freddie který za pár minut usl a za ním přišel Loui který se usmál.

,, Krásné ráno lásko. Pusu. ",, Zapomeň jdu ještě spát. ",, Lásko nespi mi pořád. Pusu. " usmál se a natáhl se ke mě.

,, Jsi vážně jako želva. " políbil jsem ho a ještě jsem si lehl.

,, Teď jdu ještě spát. Jsem unavený. ",, Co jsi dělal v noci? ",, Co asi? ",, Lásko nemůžeš mi pořád spát. Vstávej. " Zavřel jsem oči a víc jsem se schoval do deky. Chtěl jsem ještě spát, ale moc dlouho mi to nevydrželo protože jsem byl odkrytý a Loui si na mě lehl takže neusnu.

Políbil mě a do rtů mi začal šeptat, že mě miluje a další věci. Jemně se dotýkal mých rtů a nechal mě mu vpléct prsty do vlasů.

,, Miluju tě.. Ano taky mi na tobě záleží.. Ano mě taky.. Nesnáším tě. " odtáhl se a začal se smát.

,, Taky všechno zničíš. ",, Co plácáš? Jsem unavený já ti to říkal. ",, Lásko nemůžeš pořád spát. Co mám dělat? ",, Cokoliv. ",, Víš co bych rád dělal? ",, Louisi. Nech notak. ",, Ne. " Víc na mě nalehl a začal mě provokovat takže jsem se nechal.

,, Louisi vážně toho nech. Necháme to na jindy... Lásko. " odtáhl se a vstal aby odešel pryč. Vypadá uraženě takže jsem za ním šel do kuchyně.

,, Lásko? " otočil se ke mě  a usmál se.

,, Ano? ",, Měním plán. " přišel jsem k němu a rovnou jsem ho políbil. Donutil mě couvnout aby mě opřel a vysadil na linku kde mi sundal triko které nějakou náhodou odletělo pryč a jeho oblečení udělalo totéž. Donutil mě mu dát nohy kolem pasu a mě nijak nepřipravil než do mě vnikl. Byl jemný takže to nijak nevadí a jsem rád.

Strašně dlouho mi trvalo než jsem vvyvrcholi, ale nakonec se to povedlo.

,, Zabrat mi dáváš lásko. " zasmál se a políbil mě.

,, Já ti říkal jindy... ",, Shh ještě dýchej... Myslím, že jsme vzbudili Freddieho. ",, Já nemyslím. Určitě... Víš Louisi všiml jsem si, že máš zcela nádherný zadek. Nejradši bych do něj jednoduše zasunul a dělal bych všechno proto aby jsi rozkoší nemohl dýchat.. Aby jsi sténal moje jméno a abych to byl já kdo tě přenese přes hranici a aby se moje jméno vzneslo při tom okamžiku když se uděláš.. Aby se tvoje vzdechy odráželi od stěn pokoje... No neříkej, že se by se ti to nelíbilo. ",, Harry.. " hraně zasténal a usmál se. Stejně jako si olízl rty a nad tím jsem opět jemně zčervenal. Stále mám stejné reakce.

,, Přesně. ",, Myslel jsem, že jsi romantik.. Zjišťuju, že jsi horší než já.. Já aspoň nesním, že do tebe zasunu, ale kdykoliv chci tak zasunu.. Lépe řečeno jsi už stejný jako já a jak málo mi stačilo.. Párkrát se s tebou vyspat a potom si začal sám. ",, Teď přiznáváš, že je to tvoje vina. ",, Tss. " šli jsme za Freddiem a já si ho k sobě vzal aby jsme šli do obýváku kde v televizi dávali nějakou pohádku takže jsem ho nechal koukat a já šel pryč.

,, Loui jdu k doktorovi vážně mě ta jizva bolí a zkusím jestli mají ty výsledky. ",, Dobře.. Miluju tě. ",, Taky tě miluju. " políbil mě a já šel pryč.

Od doktora jsem jel s výsledky a zcela v šoku.

Karty (Larry)Where stories live. Discover now