Večeře

265 16 0
                                    

Jako nechtěl to udělat míň nápadně? Asi ne. 

Pořádně jsem se na něj podíval a slušelo mu to. Měl normálně černé sako a vlasy vyčesané nahoru. Řekl bych, že mu s tím někdo pomáhal, ale zase si říkám kdo by mu s tím pomáhal? 

,, Oh.. Té zprávě jsem nevěřil proto mě překvapuje, že tady jsi. Bojíš se? '' ,, Bojím, ale ne tohohle večera.. Bojím se protože tímhle pohřbím moje dlouhodobý kamarádství s Nickem a ty ho zabiješ jestli se mezi námi něco stane. '' ,, Tak ho aspoň zabijem společně protože chci aby se mezi námi něco stalo a ne na jednu noc.. Chci aby mezi námi něco bylo. '' To je sice hezký, ale já to udělat nemůžu. 

,, To je sice skvělý Louisi, ale hádej kdo z nás na tom pak bude hůř. '' ,, Budeme na tom podobně.. Tebe sice bude nesnášet Nick, ale já budu nesnášet sebe, ale nebudem tohle řešit.. Co se má stát se stane a nemám plán se to snažit nějak měnit. Teď jdeme. '' usmál jsem se a vážně jsem se od něj nechal vést někam do neznáma. 

Došli jsme do nádherné restaurace, kde byl i klavír proto jsem se usmál. Pročpak asi chtěl do téhle, že? 
Stoly byli dané dá se říct křížem a byli na nich tmavě červené ubrusy. Na těch stolech byli i dané svíčky, které hořeli a byli tam i malé vázy s růžemi hádám. 
My šli ke stolu který byl u toho pódia nejblíž a taky bylo vidět dobře na ostatní stoly. Vážně to byl hezký výhled. 

,, Sedni si.. Nebudeš přeci celou dobu stát. '' stál za mnou a odsunul mi židli proto jsem se usmál a sedl jsem si na místo, ale stejně jsem pořád měl v mysli, proč jsme šli sem. 
Jinak v těch vázách byli vážně růže, hezky rozkvetlé. 
Mohli jsme jít kamkoliv jinam, ale šli jsme sem. Tak snad to pochopím nebo na to přijdu než odejdeme. 

Vlastně celý večer byl fajn dokud mě Louis skoro nerozbrečel když šel k tomu klavíru a začal něco hrát. 
Vím, že to bylo pro mě a proto mě to hodně dojalo. Tak koho by to nedojalo když ví, že je to pro něj a ještě k tomu je ta písnička jedna z jeho nejoblíbenějších. Byla to River flows in you od Yirumy. Sice v ní nejsou žádná slova, ale stejně jí mám rád. Netuším proč, ale vážně jí mám rád a Louis jí zahrál úplně úžasně. 
Sakra kde se naučil hrát tak dobře na klavír? Nejspíš k němu půjdu na hodiny klavíru protože se to už dlouho chci naučit, ale neměl jsem na to nervy. Třeba Louis je trpělivý a dokáže mě to naučit. 

Když dohrál tak se jen usmál a představil se celým jménem, taky řekl malé věnování a v tu chvíli mi bylo snad ještě hůř protože mě snad nikdy nenapadlo, že jako zrovna ten Louis je ten, kterýho sleduju na všech možných sítích a mám na něj tak dlouho crush. Myslím, že kdyby tohle věděl Nick tak ho nikam nepustí aniž by nešel s ním protože kdyby mi to došlo hned tak na Nicka začnu extrémně žárlit nebo tak. 

Vrátil se ke stolu a ještě mě někam chtěl vzít. Netuším kam, ale jelikož jsem tak moc dobře najezený tím skvělým jídlem tak do sebe už nic nedostanu. Jedině něco tekutého, neříkám nic, ale dal bych si nějaký drink nebo tak něco. 

,, Teď nic nedělej prostě pojď. Budou nás oba fotit a už to bude na sítích sotva přijdeme na hotel. Nelekej se a ničeho se neboj.. Nickovi to vysvětlím neboj se. '' usmál jsem se a jen jsem sklonil hlavu protože jsem nechtěl aby mi bylo tolik vidět do obličeje. Prostě nechci aby mě někdo poznal i když mě poznají podle toho co mám na sobě a jaký mám vlasy. No bude to zvláštní neříkám nic. 

Prošli jsme kolem nich a pak jsme šli ještě někam k moři. To místo jsem poznal protože jsem tam byl odpoledne a bylo to to molo na kterém jsem odpoledne usnul. 

,, Tady jsem už dneska byl.. Jak to víš, že se mi tady líbilo? '' ,, Odpoledne jsme sem chtěli s Nickem, ale protože jsi spal tak jsem mu řekl, že jdeme jinam.. Nechtěl jsem aby tě jeden z nás zbytečně budil ještě potom co jsi se pohádal s Nickem.. Chtěl jsem ti nechat klid a taky jsi mi přišel dost roztomilý proto jsem tě nechal a když Nick šel zpátky na hotel seděl jsem asi hodinu vedle tebe. '' ,, To se nedělá Louisi.. Neměl by jsi koukat na lidi ve spánku. '' zasmál jsem se a Louis se mnou než si sedl a nechal nohy viset k vodě. 

,, Věděl jsem, že tady bude hezky vidět na nebe večer.. Chtěl jsem to zkusit jestli to tak vážně je a měl jsem pravdu. Vidíš ty hvězdy Harry? '' sedl jsem si vedle něj a usmál jsem se než jsem se podíval na nebe, ale pak mi to došlo. 
Já nemusím koukat na hvězdy když jedna sedí vedle mě. 

,, Jedna sedí vedle mě takže já nemusím. '' podíval se na mě a usmál se proto jsem se usmál nazpátek a divil jsem se, že má pořád tak dobrou náladu. Vidím ho se jen smát a ještě jsem ho neviděl s jiným výrazem. 

,, To máš pořád dobrou náladu? '' ,, Ano.. Když jsi u mě tak jo. Jinak ani nemám tak dobrou abych se smál na všechny strany. '' Usmál se a já ho nechápu. Proč to nechápu když se na něj koukám a stejně nechápu proč se směje když s ním jsem já. 

Nevím jak dlouho jsme tam jen seděli a povídali jsme si, ale když jsme přišli do hotelu tak v chodbě čekal dost naštvaný Nick proto jsem se rozhodl jít do pokoje a ignorovat ho, jenže Nick za mnou šel až do pokoje a nevím co má za problém, třeba mi to řekne nebo tak podobně, teda jestli mi nedá pěstí a nebude chtít abych mu to vrátil. 

Karty (Larry)Место, где живут истории. Откройте их для себя