' Jo..

89 3 0
                                    


,, Nesnáším tě Gemmo. " ,, Já nic neudělala! " ,, Přijdeš sem a myslíš si co? " ,, Víš co? " ,, Vypadneš. " ,, S radostí. " Začneme se s Harrym smát. 

,, Ty ji máš asi hodně rád, že? " ,, Mám ji moc rád. " ,, Znělo to tak. " ,, Vím.. Hele kdy jsi mi rozepl džíny? " ,, Než přišla.. " Zazubím se protože si toho vážně všiml až teď. 

,, Pane toto se nedělá. Začal jste si válku. " ,, Válku? " ,, Ano. " ,, Kterou? " ,, Válku... Plyšáků? "Zapl se a hodil po mě menšího plyšáka, kterým mě minul takže jsem se začal smát. 

,, Špatná trefa..Au! Počkej já ti to vrátím. " Hodím po něm jednoho plyšáka a trefím se hned napoprvé.

,, Tss. " Zvedne se a uteče pryč. Vzal jsem jiného plyšáka, mám pocit, že Sisi nebo jak a šel jsem za ním. 

,, Zlato? " Neozval se takže jsem ho musel jít najít. 

,, Takže odteď je Sisi moje! " ,, Zapomeň! Sakra. " Začnu se smát a sejdu schody odkud jsem ho myslím slyšel. Najdu ho schovaného pod stolem v kuchyni.

,, Copak? Proč tak pod.." ,, Louis? " Potichu zakleju a zvednu se. Asi Harryho máma protože ta jeho sestra vypadá trochu jinak.

,, Ehmm.. " ,, Nemusíš červenat. Jsem Anne.. " Chci jí podat ruku, ale odstrčí jí a obejme mě.

,, Jako kdyby ten plakát ožil.. Vážně jsi malinký. " ,, Nejsem. " ,, Ale jsi. " ,, Ne. " ,, Mami jedu si pro psa, takže se bavte.. Ukradnu si tvoje auto, svoje mám u centra. " Než Anne stihla zareagovat byl Harry pryč.

,, Pro co, že? " ,, Pro stěně.. " ,, Hmm.. No ty polož to zvíře a sedni si a můžeš mi o sobě rovnou něco říct.. Proč jsi například bez trika? " ,, Bez trika... No.. Ehm.. Chtěl jsem... Mm.. Bylo mi teplo.. " ,, Ježiši z tebe to leze jako z chlupatý deky. Uvolni se, ber mě jako kámošku, ne jako nějaký odstrašující případ.. " ,, Dobře. Bylo mi teplo jak jsem řekl. " ,, Vážně? " ,, Jo. " ,, Tvoje tváře hovoří jinak. " ,, Protože je mi stále teplo.. Ale jinak jsem Louis Tomlinson, je mi 26 narodil jsem se v Doncasteru ale bydlím tady v Londýně s mými sedmi sourozenci a tátou.. Jsem zpěvák ale asi s tím seknu, protože nemám svůj život. " ,, Wow.. Stručný, rychlý.. Tak se mi to líbí... Jak jako, že nemáš život? " ,, Protože kamkoliv jdu, každý to během chvilky ví, ať dělám cokoliv s kýmkoliv tak se to ví taky.. " ,, Co budeš dělat místo toho? " ,, Přihlásím se zpátky na hereckou. " ,, Vážně? Víš, že to bude úplně to samé? " ,, Tuším to.. Nebo mě napadla pedagogická, půjdu do školky a nebo do školy učit hudebku.. " ,, To je dobrý plán.. Rozmluv se... Hazz o tobě dokázal mluvit hodiny v kuse.. Snil o tom, že tě někdy potká.. Nebo to bylo Louis je v Londýně a zítra má koncert mami nevíš kde je tohle, kde seženu tohle, jak vypadám? Byl horší než puberťačka. " ,, Whoa.. " ,, Žádný jiný zpěvák s ním nedělal to co ty. Byl chvílemi nesnesitelný.... Ale teď máš mluvit ty, proč jsi mi neřekl sklapni? " ,, Dobře se mi to poslouchá... Ale dobře. Narodil jsem se v Doncasteru jak jsem řekl, tam jsme bydleli do mých patnácti, pak jsme se přestěhovali do Londýna, ale babička s dědou zůstali.. V 18 jsem se přihlásil do X Factoru a to jsem vyhrál a od té doby zpívám.. Mám šest sester a jednoho bratra, táta ten je něco jako manažer jednoho klubu kousek od centra, kde pracuje Harry a o mamce mluvit nebudu, to chápeš, že? " ,, Chápu to.. Hazz mi to řekl... Nechci aby jsi o ní mluvil když sám nebudeš chtít.. " ,, O dědovi a babičce taky mluvit nebudu.. " ,, Taky jsem stihla zjistit co se stalo.. Nedobrovolně, ale zjistila. Když se to stalo tak Hazz seděl hodiny u tvých plakátů a nehl se. Moc to prožíval. " Usměju se.

,, Tak tohle jsem nevěděl. " ,, Pořád říkal, že ho to mrzí a nemělo se to stát.. Ach.. Jsem ráda, že tohle už je za ním. Dobře děkuju. Zapnem zprávy? " ,, Jo.. " ,, Jsem na ně zvyklá. " ,, Nevadí.. " Sotva zapla zprávy bylo tam moje jméno.

,, Vidíš? Co jsem říkal? " ,, Jo.. "
' Přišla nám naléhavá zpráva, že nějaký muž narazil do stromu... Podrobnosti řekneme za pár okamžiků.. ' podívám se na Anne která se napnula a podívala se na mě úplně stejně.
,, Doufej v to. "
' Vracíme se ke zprávě která před pár okamžiky přišla.. Nějaký muž najel do stromu když jel z centra Londýna směrem k Readingu.. Jel v černém renaultu a měl sebou malé stěně německého ovčáka.. Řidič je v bezvědomí a byl převezen do nemocnice kousek od místa srážky... ' zbytek jsem už neslyšel skrz Anne a můj křik.

Vběhnu k Harrymu do pokoje a z postele vezmu mikinu a klíčky od auta. Jsou moje.
Ještě najdu Harryho sestru a řeknu ať jde za Anne. 

,, Proč co se stalo? " ,, Harry asi napálil do stromu. " ,, Jo jasně už jdu. " Usměje se a já doběhnu k autu a zkouším se zklidnit.
Asi po dvaceti minutách dorazím k nemocnici a doufám, že je to ona.

,, Dobrý den... Přejete si? " ,, Taky... Řekněte mi, jestli jsem teď v tuhle dobu přivezli někoho v bezvědomí. " ,, Ano.. " ,, Kde je? " ,, Na sále.. " ,, Cože? Počkat... " ,, Ten ještě kluk měl tmavší hnědé vlasy a byl vyšší... Je to ten koho myslíte? " ,, Ano... Za jak dlouho bude ze sálu venku? " ,, Nevím... Sedněte si a počkejte až přijde jeho ošetřující lékař. " ,, Není to kluk. " ,, Vypadal tak ani ne na dvacet pět. Do dvaceti pěti je to kluk. " ,, To není.. " ,, Uklidněte se a sedněte si prosím. " ,, Fajn. " Zvonil mi telefon s cizím číslem.

,, Tomlinson. " ,, Gemma.. Harryho sestra. Jak? " ,, Je na sále. " ,, Dobře... Pak napiš až budeš něco vědět.. " ,, Jo.. " Vypla to. Někdo přišel s tím malým štěnětem.

,, Ten byl v tom autě? " ,, Ano.. Je to pes.. Znáte toho muže? " ,, Ano.. Vezmu si ho.. " Podali mi ho.

,, Takže ty budeš Des, že? " Olízne mi ruku.

,, Takže jo.. " ,, Mohl by jste nám říct něco o tom muži? Našli jsme u něj jen řidičský průkaz, ale na tom toho moc není. " ,, Můžete mi ho ukázat abych se dostal do reality? " Ukážou mi ho a vážně je to on.
  
,, Všechno tam je.. " ,, Máte kontakt na jeho rodinu? " ,, Už to všichni ví.. Jeho mámu to složilo. Sestra zůstala s ní doma.. " ,, Vy jste? " ,, Jeho snoubenec. " Myslím, že mi uvěřili. Moje výhoda. Nevím jestli by mi něco řekli kdybych řekl jen přítel.

,, Jinak to s ním nebude nic vážného, bude mít nejspíš zlomenou ruku a nebo nohu... " Přikývnu.

Za nějakou dobu přijde doktor a zastavím ho.

,, Co s ním je? " ,, Normálně bych neměl, ale řeknu vám to.. Má zlomenou levou ruku, nalomené koleno a je v bezvědomí.. Nevím za jak dlouho se probere a jestli chcete můžete k němu. " Přikývnu.

,, Vemte tam i to stěně, ale nevím o tom.... Já potom přijdu.. " Přikývnu a ten doktor jde předemnou.

,, Tady má pokoj.. Nechám vás.. " Přikývnu a jdu k Harrymu.
Vážně je to on. Je pořád stejně nádherný. Sice je poškrábaný, ale nádherný.

,, Pane já.. Můžu vám to štěně vzít ven.... Aby jste mohl být s ním.. "  Chvíli váhám, ale pustím prcka na zem a rozběhne se k sestře.

,, Já omlouvám se... Myslela jsem, že myslíte toho druhého, který byl v tu dobu na sále.. " ,, To nevadí.. " Odešla s malým a já se podívám na Harryho. Vypadá neuvěřitelně uvolněně a bezstarostně.
Pohladím ho po tváři sednu si na kraj postele.

,, Hazz... Vážně jsi blázen... " Vezmu ho za ruku a propletu s ním prsty.

,, Nevím co ti vrtalo hlavou... Věřím, že mi to řekneš.. Víš, někdo měl jet s tebou. Nemuselo se to stát.. " Začnu ho hladit palcem po ruce.

,, Zlato pořád si nádherný.. Ale to víš.. Víš jak jsi mi řekl, že když spím vypadám tak bezstarostně, teď tak vypadáš ty.. " Přišla ta sestra s malým a pustila ho aby mohl běžet k nám. Vyskočil na jednu ze židlí a stočil se do klubíčka. 

,, Hazz vrátím se.. " Vezmu si malého do rukou a vezmu ho k Anne.

Dojedu a položím ho na gauč, kde seděla Anne.

,, Co s ním je? " ,, Má zlomenou ruku, nalomené koleno a je v bezvědomí... Ještě se k němu vrátím.. ",, Dobře.. Děkuju. ",, Nemusíš.. Jinak je to pes a co říkal Harry je to Des.. ",, Dobře.. ",, Pojedu tak zatím.. ",, Jasně.. Zatím.. " Usměju se a zavolám tátovi.

,, Ahoj tati.. Dneska už nepřijdu tak na mě nečekej. " Dám si ho na reprák a vyjedu zase k nemocnici.

,, Jakto? Stalo se něco? " ,, Stalo, ale to neřeš, jen dneska už nepřijdu.. ",, Dobře.. Tak zítra? ",, Mohl bych. ",, Dobře... Tak ahoj. ",, Ahoj. " Vypne to a já jdu zase za medvídkem.

Karty (Larry)Onde histórias criam vida. Descubra agora