' Tak..

145 9 0
                                    


Pak jsme šli spát a dost mě překvapilo, že Louis šel k sobě a ne ke mě. Bude to pro mě zvláštní protože od té doby co se kolem mě motá Louis tak spíme v jednom pokoji a dneska šel prostě pryč. Nechápu ho, ale věřím, že mi to ráno vysvětlí teda jestli ke mě ještě v noci nepřijde a to je podle mě i pravděpodobné jen chce dělat jakože dneska nejde. 

Jako dost mě to zajímá, ale nechám ho být protože nemám plán ho jen zbytečně nutit do něčeho co třeba nechce nebo podobně. 

Překvapilo mě jak rychle jsem usnul proto netuším jestli ke mě Louis vážně přišel, ale nejspíš ne. 
Probudil jsem se sám a mě bylo jasné, že nepřišel takže spal u sebe a potkáme se až u snídaně proto se těším. Těším se na něj protože to je dost dlouho co nejsme spolu a chybí mi. Podle mě jsem na něm závislý, je to možný? Asi je. 

Vážně jsme se sešli na snídani a bylo to hezké když ke mě přišel a objal mě. Nevěděl jsem, že mu budu chybět až tak moc, ale asi vím jak mu je protože to bylo docela dost pro oba si myslím. 

Po snídani jsme šli opět na surfy a bylo to fajn, dokud jsme nemohli najít Nicka, který netuším kde je a přitom šel s námi. 

,, Kam šel Nick? '' ,, Netuším. Podle mě nikam nešel. '' Zayn se křivě usmál a já nad tím chvíli přemýšlel než jsem si Nicka všiml ve vodě. 

Vytáhli jsme ho a povedlo se nám aby z plic dostal vodu proto byl už v pohodě jen hodně kašlal, ale to se stává když třeba jen špatně polknete nebo jste pod vodou a teče vám ta voda do těla. 

,, Tak co? Jak ti je? '' ,, Ale dobrý.. Proč mi dáváš takový rány do zad jako? '' ,, Chtěl jsem tě probrat a chtěl jsem tě donutit aby jsi vykašlal tu vodu. '' zasmáli jsme se a Louis někam odešel jen netuším proč. Možná půjdu za ním a zjistím to. 

,, Co se děje? '' ,, Chci být jen chvíli o samotě.. Chci přemýšlet. '' usmál se a tak jsem šel chvíli s ním. 

,, Půjdu teda zpátky aby jsi měl klid.. Kdyby něco tak mi klidně zavolej nebo napiš přijdu za tebou. '' ,, To nemusíš.. Budu v pohodě, ale je to hezké. '' usmál se a dal mi malý polibek na tvář než šel dál a já zůstal stát chvíli na místě než jsem šel nazpátek a Nick už byl v pohodě a normálně seděl. 

,, Tak co? Zkusíme to ještě nebo ne? '' Zayn se na mě usmál a přikývl, ale Nick nijak nereagoval proto jsem pochopil, že se mu nechce. 

,, Budu tady. '' ,, Zkusím tě to naučit. Pojď. '' Nick jen pokrčil rameny a vážně za chvíli šel.

Byli jsme všichni tři na prknech a Nickovi to začalo jít proto jsem měl dobrý pocit protože aspoň ty závody budou mít nějakou tu cenu. Jsem rád, že tam budeme všichni a ne jen někdo. Bude hezké když tam budeme vážně všichni.

Když jsme večer šli vrátit věci a šli jsme na hotel, kde ještě nebyl Louis proto mě to dost zaskočilo protože už by tady měl podle mě být. Co by dělal Louis sám přes tři hodiny venku? 

Napsal jsem mu kde je a jestli je v pohodě jenže mi neodepsal. Netuším co se s ním děje, ale nakonec mi odepsal asi až za dvě hodiny, že je v pohodě a ať si nedělám starosti. 
Když mi tohle napsal tak jsem byl mnohem víc ve stresu než když mi nenapsal proto jsem mu napsal kde je abych za ním mohl jít. 

Louis Nemusíš jak jsem ti už předtím psal jsem v pohodě a nic mi není. Nemusíš se bát. 

Me Louisi kde jsi 

Louis Pryč 

Me Fajn. Dělej si co chceš 

Naštval mě tak hrozně moc protože mi to nechtěl říct a přitom bych za ním klidně šel nebo cokoliv aby nebyl sám, ale prostě je tvrdohlavý. 

Me Jsi hrozně tvrdohlavý.. Nechci aby jsi byl tak dlouho sám 

Louis Nejsem sám. Je kolem mě dost lidí bych řekl a na můj vkus je to nepříjemné. 

Takže je někde na párty a já to nevím. Proč mi to aspoň neřekl když bych za ním stejně nešel? 

Me Takže někde paříš? Beze mě? Děláš si srandu? Proč jsi mi to jako neřekl Louisi ? 

Louis Nejsem na párty tak jak si tvoje hlava vytvořila scénář.. Kdybych šel někam do klubu tak bych bez tebe nešel Harry tak se uklidni ok? Nejsem na pařbě a nemám na ní ani náladu tak mě neobviňuj z něčeho co není pravda. 

Me Tak mi řekni kde jsi a já se uklidním co ty na to? 

Louis Vyjednáváš se mnou? Co když ti to neřeknu

Me Nevyjednávám jen chci vědět jestli jsi v pohodě o nic víc mi nejde

Louis Jsem v pohodě, ano? Nic mi není a jsem v pořádku :) 

Me Smajlíkem to nespravíš

Louis Fajn, ale slib mi, že nebudeš šílet 

Me Měl bych snad? 

Louis Myslím, že budeš proto mi to musíš slíbit

Me Slibuju. Je ti líp? 

Louis Ano je mi mnohem líp když jsi mi tohle slíbil

Me Tak už mi to řekni tedy.. Slíbil jsem ti, že nebudu šílet a to jsi chtěl takže já teď chci vědět kde jsi

Louis Fajn. Ono se to stalo tak, že jsem se s někým pral.. Skoro jsem ho měl a tak málo mi scházelo abych klidně mohl jít na hotel.. 

Me Co se ti stalo? 

Louis Sakra neskákej mi do řeči.. Chtěl jsem mu jen vrátit to co on udělal mě, ale trochu se mi to nepovedlo a já musel na pohotovost.. Ale jsem v pohodě a nic mi není bylo to jen povrchové zranění.. Zítra se už vracím zpátky k tobě. 

Me Děláš si teď srandu, že jo?

Louis Ne. Jen jsem měl škrábnutí a teklo mi hodně krve tak si mě nechali přes noc a ráno už mizím.. Vlastně za pár hodin. 

Jako skoro jsem dostal infarkt a to snad není normální. Proč mi to neřekl hned, ale až za takovou dobu přitom by se nic nestalo a já byl hned v pohodě. Takhle jsem byl zbytečně ve stresu kvůli tomu co mu je. 

Psali jsme si celou noc protože jsem odmítl jít spát abych si s ním mohl psát když už u mě není. Jsem za to dost rád protože by bylo špatné kdybych byl ještě víc ve stresu než jsem byl když Louis neležel vedle v místnosti nebo vedle mě. 

Karty (Larry)Where stories live. Discover now