' Měl bych ?

178 10 0
                                    

Dost by mě zajímalo kdo tam je protože netuším kdo by to mohl být. Nepamatuju si, že bych někomu dal moje klíče. Přeci jen jsem je měl v kapse. 

,, Hej.. Tohle není dobrý nápad. Kdo jsi? '' ,, Uklidni se lásko. '' tak tohle je hodně smutný protože tím pádem mi Louis vzal z kapsy klíče a došel ke mě do pokoje. 

,, Louisi přijdeš si drsně? Mimochodem nejsem tvoje láska. '' ,, Zatím nejsi, ale dneska budeš. '' ,, Pochybuju. '' ,, Dělej si co chceš. '' zasmál se a vážně odešel pryč proto jsem se usmál a šel jsem si lehnout. 

,, Kde si vlastně sebral ty klíče jako? '' ,, U tebe v kapse. '' zašel k sobě a proto já šel do sprchy abych mohl jít na snídani. Potřeboval jsem se probudit a tohle by mi mohlo pomoct tak snad jo. Mohl bych se vážně probudit protože ty drinky mě spíš uspali než aby mě probudili. 

Šel jsem pak na snídani a vážně mi ta sprcha pomohla se vzbudit takže jsem byl v pohodě a seděli jsme opět všichni čtyři u stolu jako pokaždé jen dneska jsme opět seděli nějak jinak. Nick totiž seděl vedle mě a Louis vedle Zayna. 

,, Ahoj zlato. '' ,, Nejsem ničí zlato a obzvlášť ne tvoje Louisi. Takže mi tak ani neříkej. '' ,, Oh.. Dobře. '' usmál jsem se a šel jsem normálně jíst protože už jsem měl docela na něco chuť. Snad mi jí nikdo ničím nezkazí, ale protože obvykle mám bílý jogurt, myslím, že to zkusí minimálně jeden z nich. 

,, Hmm.. Tak ty takhle.. Co kdyby jsi si to nechal na večer když budeš mít několik možností jak třeba slíznout něco podobného? '' Proč se nepřidat? 

,, Proč až večer? Proč ne už teď a tady? '' ,, Hele zkazím ti něčím chuť? '' zasmál jsem se protože si tím nejsem jistý a to to zkoušelo několik lidí, ale já se normálně při jídle dokážu bavit o čemkoliv a nevadí mi to. 

,, Ne. Jsem zvyklý si u jídla povídat o čemkoliv proto mi jí nezkazíš tím, že plánuješ nejspíš to jak se se mnou chceš vyspat a co bych měl podle tebe dělat s tvými dětmi, které neskončili tam kde měli. '' Kluci se zasmáli protože mě znají a je jim jasné, že Louis proti mě nemá žádnou šanci. Potřebuju mít poslední slovo jinak jsem nespokojený. 

,, Bože Harry. Ty prase. '' zasmál jsem se a bylo mi jasné, že jsem jakoby vyhrál. Nemá šance. 

,, Já to takhle nemyslel. Myslel jsem to tak, že ti na tělo dám šlehačku a.. '' ,, Pomalu jí ze mě budeš slízávat. Pak se se mnou vyspíš protože budeš vzrušený. Mám pravdu? '' ,, Jo. '' ,, Takže jsem měl od začátku pravdu. '' Zayn se usmál a přikývl takže je mu to jasné. 

,, Hele co kdyby jsme byli ticho a místo toho jsme šli něco dělat? '' Usmáli jsme se a pak jsme vážně šli ven do toho altánu jako předtím. 

Nečekaně Zayn pil až moc a vlastně jsme ho znovu táhli do hotelu, ale naštěstí nebyl nijak agresivní jako je pokaždé. 
Totiž Zayn jakmile se opije tak bývá agresivní a nebo je nevrlý tak jako já když se nevyspím jen s rozdílem, že nejsem agresivní. 

,, Necháme ho spát a my jdeme ven Louisi.. Nicku ty u něj teda budeš takže sem nemusím každých pár minut lítat? '' ,, Ano budu tady neboj se.. Užijte si to. '' šli jsme s Louisem původně ven, ale šli jsme jen ke mě do pokoje kde mám prášky na bolest hlavy a bylo mi jasné, že až se Zayn probere tak je bude potřebovat. 

,, Že se na něj nevykašleš aby si pro ně došel sám. '' ,, Měl bych? Je jako můj bratr a já se o něj postarám.. To sourozenci dělají víš? '' Louis se na mě podíval a usmál se jenže netuším proč. 

,, Taky mám sourozence a mám jich několik. Nejsem zas tak osamělý jak si myslíš. '' ,, Já vím, že nejsi jen to říkám. '' ,, Víš čeho jsem si všiml? '' zasmál jsem se protože by mě to dost zajímalo. 

,, Sleduješ mě na všech sítích a přesto jsi mě nepoznal nebo jsi dělal, že mě neznáš. Kdy ti to došlo? '' ,,  Až když jsi řekl tvoje celé jméno mi to došlo... Jako poznal jsem ty tvoje oči, ale nevěřil jsem tomu tak jsem to neřešil. Jak vlastně tě napadlo jít na tu večeři do té restaurace s tím klavírem? '' Louis se trochu zasekl a já měl čas dojít k Zaynovi abych mu tam nechal prášky a Nick u něj spal proto jsem se usmál a dal jsem mu to na noční stolek než jsem odešel. 

S Louisem jsme pak šli znovu ven a musím nechat, že jsem si to užil protože jsme opět šli na prkna a Louis se mě to snažil pořádně naučit, ale nešlo mi to protože jsem prostě dřevo na tyhle věci a on to nemohl pochopit, ale mě to prostě nešlo. 

Začalo mi to jít až k večeru kdy jsem zkoušel jít na vlnu a Louis byl vedle mě takže by jsme to mohli dát společně, ale jako pokaždé se mi to nepovedlo a já spadl do vlny, ale naštěstí ani nebyla vysoká a já normálně mohl vyplavat. Louis mi připlaval pomoct a to mě rozesmálo protože mě donutil vlézt k němu abych byl v pohodě a nic se mi nestalo. 
Hledali jsme pak moje prkno protože se mi sundalo z nohy a proto by mě dost zajímalo kde je, ale najdeme ho. 

,, Vidím ho. '' Skočil jsem do vody abych ho vytáhl, ale nevšiml jsem si kamenů, které tam byli i když jsem je předtím neviděl, ale nejde donutil tělo aby změnilo směr, že? 
Skočil jsem kousek od jednoho kamene, ale samozřejmě když je to pobřeží tak jich tam bylo víc. Cítil jsem jen ostrou bolest na hlavě a taky jsem cítil, že se mi hůř dýchá, ale to může být ze šoku nebo podobně.  

Karty (Larry)Where stories live. Discover now