Letadlo II.

114 5 0
                                    


Louis

Harry před chvíli usnul opřený o mě a já se snažil o to samé, ale nešlo mi to. Šel jsem proto za Thomasem protože si s ním můžu normálně pokecat. Je to pilot a většinou letí sám proto se podle mě dost nudí. 

Nevím jak dlouho jsem u něj byl, ale pak jsem musel jít zpátky za Harrym protože jsem u něj chtěl být a taky jsem ho chtěl o sebe opřít. 
Jenže než jsem došel na místo tak mě potkala nejspíš fanynka a tomu jsem se zasmál. 

,, Louis Tomlinson? " Otočil jsem se za ní a jen jsem se usmál protože tahle byla klidná a ne taková aby řvala po celém letadle. 

,, Hmmm.? " ,, Můžu fotku? " ,, Samozřejmě.. " Přijde ke mě a někdo nás vyfotí. Nejspíš její kamarádka nebo podobně. 

,, Děkuju.. " ,, Za nic. " Odešla a já za chvíli byl na místě proto jsem Harryho na sebe jen natiskl a vzal jsem ho kolem pasu. 

,, Konečně. " Přitulí se ke mě a tak jsem se usmál. 

,, Cítím z tebe holku.. Kde jsi byl? " Zvedne se a podívá se mi do očí.

,, Byl jsem za kamarádem a potkala mě fanynka.. Snad nežárlíš? " ,, Divíš se mi? "  ,, Trochu jo.. Ty jsi hrozná žárlivka. "Zasmál jsem se a Harry udělal štěněčí pohled proto jsem se nad tím jen usmál. 

,, Hrozně roztomilá žárlivka. " Usměje se a lehl si zpátky.
Za chvíli cítím jeho klidný dech na mém krku, takže usnul. Dám mu malou pusu na tvář a víc ho na sebe natisknu. 

,, Miluju tě. " Zvedl ke mě hlavu a usmál se takže nespal. 

 ,, Taky tě miluju Louisi. '' Natáhnu se k jeho krku a políbím ho. Snažil jsem se mu neudělat malou značku a to se mi povedlo takže tam nic nemá. 
Bylo slyšet jak se Harry usmál znovu se o mě opřel aby mohl dál spát, ale je mi jasné, že už neusne. 

,, Hazz, chceš něco vidět? " ,, Nejspíš jo. '' Usmál se a tak jsme normálně šli zpátky k Thomasovi protože tam je hezky vidět a vím, že Harry má tyhle věci rád. Sedl jsem si na volné místo a Harry na mě takže vlastně mohl dál spát. 

,, Tak co Louisi? Žiješ? " ,, Ne včera jsem umřel.. Ty taky umíráš.. Všichni umíráme každým dnem. " Thomas se zasmál a Harry se na mě podíval jako jestli to myslím vážně. 

,, Ty máš zase blbý kecy.. To ti nevadí, že je to občas slyšet? " ,, Tak ať.. Ale chápej mě.. Vždycky když máš narozky jsi kouskem těla v hrobě.." ,, Kolik, že ti je? Ani třicet ti není a máš tyhle kecy.. Co budeš dělat až ti bude osmdesát? " ,, No to nevím. " ,, Nechci tě potkat. Budeš ještě nesnesitelnější než jsi teď. " ,, Jak to můžeš říct? " Podívám se ven a všimnu si padající hvězdy tak jsem se usmál. 

,, Hazz něco si přej. Padá hvězda. '' Harry se usmál a chvíli přemýšlel než se na mě podíval.
 
,, Já mám.. " ,, Neříkej mi to. " Obejmu ho kolem pasu a natiskne se na mě takže je nervní. Nedivím se protože Thomase nezná a já ho sem prostě jen tak vzal. 

,, Co ty? Jméno, věk, něco o sobě. Praskej. " ,, Harry, je mi 23 bydlím v Londýně s mámou a sestrou. " ,, Ah.. Ještě něco. " ,, Miluju čokoládu a banány, nesnáším když lidi kolem mě lžou. " ,, Tak to z nás možná budou přátelé.. Zájmy? " ,, Kreslení... Hraní na kytaru... Asi všechno. " ,, Hmm.. Co kreslíš? Fantazie nebo předloha? ",, Jak kdy.. Všechno co mě napadne jsou kraviny takže většinou spíš předlohy. ",, Máš rád zvířata? ",, Jo.. Miluju je. ",, Co Louis? Nezlobí tě? " Harry se začal smát a já se usmál protože já to nedokážu. 

,, Ne... Neumí to.. " Usmál jsem se a snažil jsem se tvářit výherně. Jakobych něco vyhrál protože to je vlastně výhra. 

,, Vidíš? Aspoň někdo je na mojí straně. " ,, Jinak jsem Thomas, máme podobný zájmy jen já hraju na klavír, je mi 28 a nesnáším to samé co ty. " ,, Super.. " ,, Ptej se jestli něco chceš vědět.. " ,, Ne to je v pohodě.. " ,, Dobře. Jinak Louise znám už od střední to byla? " ,, Základka.. " Usmál jsem se protože s Thomasem se vážně známe skoro celý život. Známe se od první nebo třetí třídy a od té doby se bavíme. 

 ,, Takže jestli chceš o něm chceš vědět něco na co se bojíš zeptat můžeš začít. " ,, Ne on mi to dobrovolně řekne. " ,, Když myslíš. " ,, Vím. ''  Bavili jsme se ještě nějakou dobu která mi přišla hrozně krátká. Hlavně Thomas mluvil o tom jaký jsem byl na základce takže vlastně mě ukázal v nejhorším světle, ale co bych mohl čekat od nejlepšího kamaráda, že? Pokaždé na vás někdo třetí ví všechno protože řekne všechno co jde aby na vás bylo špatné světlo. 

Harry se pak až moc dlouho koukal na Thomase a dost by mě zajímalo proč. Nevím jestli mi to řekne, ale asi ne. 
Pak mu stejně něco řekl Thomas protože mu Harry koukal do očí. 

,, Vím, že mám hezký oči, ale nedávej to tak najevo. " ,, Nemůžu přijít na barvu. " ,, Mám je do modra, ale jsou zelené.. Podle toho jak něco svítí, třeba když se podívám do světla jsou víc do modra a když ne jsou do zelena.. " ,, Zvláštní.. " ,, Jo.. " ,, Chtěl bych je taky. " Řekl jsem a oba se zasmáli jen nevím proč. Třeba protože mám čistě modré oči, ale nechci je. 
Vlastně kdybych měl Thomase oči tak bych měl spojení mých a Harryho očí. 

,, Kluci tak za hodinu budeme přistávat.. Harry vidíš tamhle to malinký v dálce? " ,, Jo. " ,, To je Anglie. " ,, Nevěřím. " ,, Nevěř.. Uvidíš sám. Když se podíváš napravo uvidíš východ slunce, když nalevo tak ještě stihneš vidět pár hvězd.. " ,, Jo.. Vídáš to často? " ,, Málokdy letím přes noc. Ale západ slunce vidím každý den. " Usmál jsem se a s Harrym jsme šli na místa protože tam nemůžeme zůstat. 

Přistáli jsme a já Harryho vzal do rukou abych ho mohl odnést. Nechci aby namáhal nohy. 
Když jsme přišli do haly tak se k Harryho rozběhla nějaká holka a nakonec na něj vyskočila proto jsem usoudil, že je to jeho sestra nebo dobrá kamarádka. 
Teda spíš v to doufám. 

Karty (Larry)Where stories live. Discover now