' Bolí?

100 5 0
                                    



Políbím ho a po odtáhnutí se opřu čelem o jeho. Pořád má trochu zrychlený dech.
Lehnu si na něj a jsem celkem dost unavený.

Nechám se přikrýt a podívám se do Harryho unavených očí. Dám mu polibek na tvář a znovu si lehnu.

Za chvíli jsem usnul a Harry podle mě taky.  
Probere mě holčičí křik, který se rozlehne po pokoji.

,, Phoebe! " ,, Kdo je to? " ,, Pak to zjistíš teď jdi. " ,, Dobře. " Odejde a znovu si lehnu. 
Nechtělo se mi znovu spát, ale nakonec jsem znovu usnul. 

Probere mě lehké pusinkování po obličeji a po krku. Začnu se smát, protože to šimrá a když se podívám ležím na posteli a Harry na mě, takže jsme obráceně.

,, Zlato konečně.. Už jsem myslel, že mě chceš tady takhle nechat. " ,, To bych neudělal.. Ale tohle probuzení si nechám líbit. " Políbím ho a nechám si položit ruce na tváře. Odtáhne se a opatrně si sedne. Trochu sykne při narovnání, takže ho to bolí.

,, Bolí? " ,, Ani se neptej. " Zasměju se a obejmu ho.

,, Tuhle stránku chci už napořád... Miluju jí. " ,, Jsi si jistý? " ,, Ano. " ,, Dobře.. ",, Ty záda mě mrzí. ",, Nemusí. Byl jsi úžasný. " Usměje se.

,, Děkuji..  Roztrhl jsi si triko. " ,, To bylo moje? " ,, Jop. " Sáhnu po něm a podívám se. Vážně je moje.

,, Měl jsi ho když jsi zpíval Just hold on v X-Factoru.. " ,, Vzpomínám si na to.. Proč? " ,, Já si ho jen nandal a ty jsi si ho roztrhl, takže nevím. " ,, Vzal si mi moje oblíbené triko, dobře to beru.. Ale notak. " ,, Copak? " ,, Do háje... " ,, Co se stalo? " Začnu se smát a vysloužím si od Harryho zcela nechápavý pohled.

,, Díky. " ,, Za co? " ,, Chtěl jsem se ho zbavit.. Jen jsem nevěděl jak. " ,, Proč? " ,, Nevím.. " Usmál se.

,, Máš chuť na ice coffee? " ,, Mmm.. Myslím, že normální kafe by bylo lepší. " ,, Dobře. " ,, Hazz, udělám si ho.. Klidně zůstaň ležet. " ,, Chci ti ho udělat.. " ,, Dobře. " Vstal a já šel za ním.

,, Jen mi řekneš kde co je.. Já už to zapomněl. " ,, Jasně neboj. " Dojdeme do kuchyně, kde u stolu sedí Phoebe, Ernest a Doris s Daisy. Lottie je určitě na balkoně.
Ostatní ještě budou spát si myslím. 

,, Hazz kafe máš nahoře napravo, vedle toho máš cukr. Hrnek máš v ruce a zbytek už vidíš. Nechám to na tobě.. " ,, Dobře. " Usmál se a já si sedl k dětem.
Doris ke mě přelezla a opřela se mi o rameno.

,, Boo Phoebe říkala, že jsi ji vyhnal z pokoje kvůli někomu.. " ,, Vážně? " ,, Jo.. " ,, Vyhnal.. Protože mě vzbudila a nechtěl jsem probrala zbytek lidí v pokoji. " ,,  Vás tam bylo víc? " ,, Dva jsme tam byli. " ,, Boo.. Lottie říkala, že mamka zítra přijde.. " ,, Ehm.. Už nepřijde Doris. " Posadím ji zase na místo a jdu za Lottie.

,, Loui? " ,, V pohodě, jdu za Lottie. " ,, Dobře.. Chceš sebou i to kafe? " ,, Ne... Dej ho na stůl do čela. " ,, Dobře. " Usměje se a jdu za ní.

Pečlivě za sebou zavřu a opřu se o dveře.

,, Charlotte musela jsi jim říct, že máma přijde? " ,, Musela. " ,, Děláš si prdel? Dobře víš, že ne! " ,, Tak co jsem měla říct? Že umřela a už se v životě nevrátí a nikdy jí neuvidí? " ,, Ne, ale... Chápeš, že na ni budou zbytečně čekat? " ,, Ty kurva nevíš jak dobře to chápu! " ,, Myslíš, že to nevím? Tak já ti to řeknu chápu to moc dobře a proto nechápu proč jsi jim přesto, že to teda tak dobře chápeš řekla, že se zítra vrátí! " ,, Prostě jsem řekla první co mě napadlo spokojený!? " Řveme po sobě a to jsem zrovna nechtěl. 

Když se dohádáme jdu zase do kuchyně, kde všichni mají vyděšený pohled. 
Nechápu proč, ale pak jsem si všiml, že byla celou dobu otevřená okna takže nás museli slyšet. 

Karty (Larry)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum