Papírek

307 18 0
                                    


Usmál se a netuším proč. Proč prostě nemluví a místo toho dělá jakoby se nic nedělo. 

,, Louisi na něco jsem se ptal. '' ,, Vím. Chtěl jsem ti něco říct, ale onemněl jsem. Zapomněl jsem. '' ,, Tak to máš smůlu protože já jdu znovu spát. '' ,, Ne Harry počkej.. Chtěl jsem s tebou o něčem mluvit. '' zasmál jsem se a šli jsme si sednout. Já si sice lehl a Louis si sedl na volnou postel. 

,, Chtěl jsem s tebou mluvit o Nickovi.. Neměj z toho špatný pocit protože je to jen okrajový vztah.. V reálu mezi námi nic není.. Chtěl jsem vědět jak na to budeš reagovat.. Nevěděl jsem, že to bereš až takhle špatně. '' ,, Neberu to špatně Louisi. Je mi jedno co kdo dělá tak nemusíš mít blbý pocit. Nemám potřebu řešit věci co jdou mimo mě. Teď už běž už jsi mi to řekl tak už tady nemáš co dělat. '' šel jsem ho vyprovodit, ale nevypadal jakoby chtěl jít pryč. Řekl bych, že se snažil tady zůstat. 

,, Louisi. Dveře, chodba, tvůj pokoj. Dobrou. '' Šel a než odešel tak se usmál a ještě mi dal nějaký papírek do kapsy od mikiny. 

,, Louisi já to nechci. Dej to Nickovi ne mě. '' ,, Harry tenhle je pro tebe ne pro něj. '' odešel a nechal mě stát mezi dveřma dokud ke mě nepřišel Zayn a neptal se co se stalo. 

,, Vzbudil mě a chtěl se mnou mluvit.. Než odešel dal mi tohle. '' dal jsem mu ten papírek a Zayn se usmál. Zajímalo by mě co na tom papírku je když on se směje. 

,, Harry zve tě na rande. Myslím, že tě tady někdo tajně miluje. '' ,, Vždyť má Nicka přestaň s těmi řečmi Zayne. '' ,, Nepřestanu když ti napsal jestli máš dneska večer čas protože tě zve na večeři. '' ,, Nikam s ním nejdu stačí? '' Zayn mě donutil jít na postel a sám si přede mně stoupl aby mi mohl něco říct a nebo mi rovnou vynadat jak ho znám. No uvidím co si vybere. Třeba mi nevynadá, ale jen mi něco řekne. 

,, Harry dej mu šanci. Třeba to myslel vážně a nemysli si, že jsem ten váš rozhovor neslyšel. '' ,, Ale já s ním nic mít nechci. '' ,, Teď lžeš. Vadí ti, že s ním je Nick. '' ,, Nevadí. Nemám v plánu se v těch dvou nijak hrabat proto mi to je jedno ať si dělají co chtěj. Nepotřebuju to vědět ani mě to nezajímá. Je to jejich život tak proč bych já se do nich měl nějak hrabat nebo se snažit o to aby se rozešli jako? '' Zayn se jenom zasmál a nechal mě být. 
Znovu jsem si šel lehnout. Netuším proč jsem tak unavený, ale asi to vážně bude tím časovým posunem i když je jenom o dvě hodiny.  

,, Harry být tebou tak to aspoň zkusím. '' ,, Já nechci. '' Zayn odešel a já zkusil znovu usnout tak snad se mi to povede. Mohl bych usnout abych byl v pohodě a vyspaný. 
Nechci být pak celý den zase na někoho nepříjemný jako pokaždé když se nevyspím. 

Skoro jsem usnul, ale než jsem přestal vnímat tak se mi do hlavy vkradl Louis takže jsem měl po spaní. 
Ty jeho oči, které na mě upírá když se mnou mluví. Nechápu proč se v nich dovedu tak rychle ztratit když nechci. Nebo to jak je malý. O hlavu menší než já a přesto tvoří dojem silnějšího. 

Nevím proč o něm takhle přemýšlím, ale měl bych přestat protože toho už je takhle dost. Nepotřebuju mít plnou hlavu Louise protože prostě Louis je s Nickem a se mnou prostě nebude i když tvrdí pravý opak. 
Prostě mezi mnou a Louisem nic nebude jestli si on to myslí tak ho brzo zklamu. Snad mě Louis pak pochopí když mu tohle řeknu. Mohl by protože nemám plán toho aby mě Nick nesnášel do konce života. 

Nakonec se mi povedlo usnout s myšlenkami, které se mi líbily, ale já si je nemohl připustit protože to nemám v plánu. 



Karty (Larry)Where stories live. Discover now