Molo

243 15 0
                                    


Ráno jsem se vzbudil dobře vyspaný a to mi přišlo extrémně divné stejně jako celé ráno kdy jsme se všichni čtyři normálně bavili a já to nechápu. 
Včera na mě Nick ani nepromluvil nebo promluvil, ale vznikla z toho hádka takže jsme spolu nemluvili než mluvili. 
Jako netuším co se s námi čtyřmi děje, ale dost by mě to zajímalo protože se mi to nelíbí. 

Louis celou dobu seděl vedle mě a Zayn  znovu vedle Nicka, ale Nick ze mě nespustil oči proto mi bylo jasné, že mu něco vadí. 
Snažil jsem se to ignorovat, ale protože to bylo celkem těžké když Louis měl neustále dlaň na mých kolenech nebo stehnech. Dost mě to rozptylovalo a to na mě bylo znát protože se na mě Zayn celou dobu usmíval a bylo mi jasné, že to na mě poznal. 
Jako je mi to hodně příjemné jen je to pro mě nezvyk protože jsem docela dlouho single a neměl jsem žádný vztah proto mi to chybí a nejde mi si na to zvyknout. 

Po snídani jsem šel do pokoje a taky jsem si šel pro věci protože jsem chtěl jít do moře a překvapilo mě když jsem nešel sám. 

Nečekaně ke mě šel Louis i všichni ostatní proto jsme tam prostě byli všichni a normálně jsme dělali všechno možné a nakonec jsme všichni šli do vody, ale já nechtěl jen tak plavat proto jsem dostal nápad. 

,, Hele co kdyby jsme šli na prkna? '' Louis se zasmál a šel rovnou proto jsem šel s ním a Zayn s Nickem se k nám přidali proto jsem měl dobrý pocit. 

,, Hele já na tom nikdy nestál takže potřebuju něco jako kurz. Je ti to doufám jasný? '' Louis se jen zasmál a šel rovnou na vodu proto jsem se usmál a zůstal jsem sedět na písku protože nijak netuším co mám dělat a Nick se Zaynem na tom byli podobně proto jsme jen seděli na písku. 

,, Tak aspoň vemte ty prkna na tu vodu ne? Na písku se blbě surfuje. '' zasmáli jsme se a udělali jsme to. 

Bylo to hodně fajn a užil jsem si to protože musím nechat, že je to na surfu docela jednoduché i když jsem několikrát spadl, ale naštěstí se mi nic nestalo proto jsem pak šel do hotelu když se stmívalo. 

Dneska chci stihnout západ slunce tak snad se mi to povede protože chci i několik fotek. Nevím v kolik je ideální čas, ale snad to tipnu. Mohl bych to tipnout dobře tak snad se mi to povede. Vážně bych to rád stihl a je mi jedno jestli tam budu sám nebo s někým protože bych rád byl s někým, ale zároveň bych rád abych si nechal projít všechno hlavou. 

Stihl jsem to hezky a seděl jsem na tom molu, které jsem si přivlastnil takže už je rádoby moje a nikoho jiného. Tak je jasné, že není jenom moje, ale i ostatních, ale vlastně je jakoby moje. 
Nechal jsem si hlavou proudit myšlenky a vážně mi několik fotek vyšlo proto jsem měl i dobrý pocit takže mi bylo mnohem líp. 

Ovšem jako pokaždé jsem nebyl sám a nevadí mi to protože jsem někoho potřeboval abych byl ještě víc v pohodě než doteď. 

,, Je to hezký, že? '' Louis si sedl vedle mě a usmál se proto jsem se na něj podíval a bylo to hezké když řekl tohle a pak už byl ticho. Nechtěl jsem nějak mluvit a Louis to chápal a dělal totéž co já. 

,, Nádherný. '' usmál jsem se a Louis mě objal kolem pasu proto jsem se o něj opřel. 

,, Víš Harry.. Dlouho jsem tohle neviděl a je mi jasné, že dlouho neuvidím a jsem rád, že jsi vedle mě ty a ne někdo jiný.. Doufám, že tě těmahle řečma nějak nenudím nebo něco. '' zasmál jsem se a jen jsem se na něj podíval. 

,, Neboj se. Jsem rád, že tady není takový to trapný ticho dá se říct. Jako ne, že je trapný ticho naopak je to tady hezký, ale je dobrý když si s někým povídáš. '' Louis se usmál a jemně se ke mě natáhl jenže netuším proč. Nebude mě chtít políbit doufám. 

,, Louisi nedělej to. Kašli na to protože já na to nemám a nechci. '' Přikývl mi a to mi dodalo takový ten lepší pocit, ale nevydrží mi moc dlouho co si myslím já. 
Jasně, že jsem se nespletl a ten pocit byl jen na chvíli, ale nakonec jsem byl hrozně rád protože se stalo to co jsem si v duchu moc přál a chtěl jsem to tak jak se to stalo. 

Karty (Larry)Where stories live. Discover now