Útes

100 5 0
                                    

Byla to jeho sestra a mámou takže jsem nemusel nijak vnitřně šílet. Bylo to v pohodě. 
Pak jsem Harryho vzal sebou protože jsem prostě nechtěl aby ode mě byl moc dlouho a jeli jsme normálně ven, ale bylo vidět, že se Harrymu moc nechce. Nevěděl kam jedeme takže byl i ve stresu. 

,, Harry nemusíš se bát. Jen s tebou někam zajedu a uvidíš, že si to užiješ. '' ,, Kam? '' ,, Uvidíš. '' Zasmál jsem se a bylo vidět jak se trochu uklidnil, ale moc ne. 

Za chvíli jsme tam byli a Harry vylezl z auta aby se mohl podívat proto jsem se usmál. 

,, Mám to tady rád proto sem hodně jezdím když chci vlastně vypnout. Uvidíš, že to tady je ideál. '' ,, Mám pocit, že to tady znám. Je možné abych tady už někdy předtím byl? '' ,, Je. ''Usmál jsem se a jednoduše jsme šli ven aby jsme šli ke kraji.  
Po chvíli jsem se na Harryho podíval a vypadal zvláštně jen netuším proč nebo co se s ním děje. Dost mě to zajímá a rád bych zjistil co s ním je. 
Pohladil jsem ho po rameni a pak jsem ho vzal kolem pasu protože jsem chtěl abych ho na sebe natiskl protože jsem cítil, že potřebuje někoho kdo bude vedle něj.

,, Co se děje zlato? " Podíval se na mě a jen se usmál proto jsem nepochopil. 

,, Cítím se prázdně.. Zažil jsi to někdy? " ,, Ano zažil.. Proč se tak cítíš? '' ,, Já nevím, ale to je jedno. Nechci si to tady kazit.. Je tady nádherně. '' Dal jsem mu pusu na čelo a Harry vypadal jakoby chtěl něco ještě říct.

,, Asi si nezvyknu, že budu v klidu v pokoji a sám. Je to divný nebo není? '' Zasmál jsem se protože to budeme mít podle mě dost podobně. 

,, Není to divný. '' Harry se zasmál a víc se na mě položil proto jsem se usmál a vzal jsem ho kolem pasu. 

,, No teď je to ještě dobrý protože jsme spolu, ale pak  to bude těžký pro oba dva.. Řekneš mi, kde pracuješ nebo ne? '' ,, Hele je to centrum Wild Rose na kraji Londýna když jedeš na Reading. Blackberry nic víc ti neřeknu. '' ,, Mám tě tedy najít sám? '' ,, Ano.. Bude to pro tebe těžší než kdybych ti to řekl. Hlavně budeš vážně hledat a když mě konečně najdeš bude ti líp a budeš mít lepší pocit. '' usmál jsem se a přikývl jsem mu protože chápu jeho myšlenky. Je to zároveň i hezké protože kdyby mi řekl přesně kde to je tak by to nebylo totéž jako kdyby mi to řekl. Takhle ho budu muset hledat. 

,, Jak by jsi zhodnotil svojí dovolenou? '' ,, Měl jsem se nejlíp jak jsem se mohl mít... Nikdy mi nebylo líp... Byla to nejlepší dovolená kterou jsem kdy zažil.  " zasmál se a přikývl mi než si normálně sedl a podíval se do vln. 

,, Chybí mi to už teď. Rád bych skočil do moře a zůstal bych tam jenže odtud je to moc vysoko.. Kdyby jsme byli na Krétě už jsem dávno ve vodě. '' přikývl jsem mu a vzal jsem ho za ruku. Chtěl jsem cítit jeho pokožku na té mojí. 

Byli jsme už pak docela potichu protože jsme nechtěli narušovat to ticho co bylo mezi námi. Nechtěl jsem ho porušit protože ta ticha jsou nejhezčí. Řekneme si v nich to, co je pro oba z nás nejdůležitější si myslím. 

Byli jsme tam skoro až do večera takže dokud nám nebylo chladno a já vzal Harryho domu. Tak moc se mi nechtělo s ním loučit protože nevím kdy se s ním uvidím. 

,, Zlato kdy máš čas? '' ,, Od pondělí až do pátku jen večer a o víkendy mám skoro celý den. '' ,, Dobře. '' usmál se a chtěl se odtáhnout, ale udržel jsem ho u sebe protože ještě nechci aby odešel.  

,, Lásko uvidíme se podle mě brzo protože bez tebe nejspíš nevydržím. '' ,, To tedy znamená, že bych neměl ani odcházet nebo máš něco v plánu.'' ,, Tajné. " ,, Loui notak.. Proč mi to nechceš říct? " ,, Rád bych ti to řekl, ale jak jsem řekl, je to tajné.. " Usmál se. Má něco v hlavě a dost by mě zajímalo co.

,,  Mám se bát? " ,, Ne.. Nic se nestane.. Znáš mě. " ,, Právě, že tě moc neznám.  " ,, Idiote.. Znáš mě celkem dost.  " jen si mě přeměřil pohledem a znovu se usmál jen nevím čemu. 

,, Čemu se směješ? '' ,, Miluju tě. " ,, Taky tě miluju. Zítra budeš dost překvapený. " ,, Taky mám takový dojem.. " Usmál jsem se a přikývl jsem mu protože jinak než někoho překvapit téměř nic neumím. 

,, Dobře.. Neřeknu ti můj plán, ale zítra.. Nečekej mě v nějakou hodinu, prostě se ukážu.. Neřeknu kdy, ale budu hodně blízko u tebe.. " ,, Dobře. '' Políbil mě a tomu jsem se usmál protože je to zvláštní pocit cítit jeho rty po takové době. 

 ,, Miláčku? " ,, Ano? " ,, Miluju tě. " ,, Miluju tě Loui.. " Usmál se a ještě mě pevně objal než odešel domu. 
Já ještě chvíli stál před jeho barákem než jsem taky jel domu aby se o mě nikdo nemusel bát. Tak ne, že by se o mě báli, ale táta se mě opět bude ptát kde jsem tak dlouho a podobně. Vlastně mi udělá něco jako výslech protože se bude ptát na všechno možné ohledně Harryho a nevím jestli mu něco chci říct nebo ne. Asi nechci. 

Karty (Larry)Where stories live. Discover now