Dovolená

1.1K 41 3
                                    



Harry

Na prázdniny jsem letěl se Zaynem a Nickem na Krétu. Bavíme se spolu hrozně dlouho už od školy, kde jsme měli partu ještě se dvěma kluky, ale ty s námi nejsou protože jeli někam s rodičema takže nemohli s námi. Máme spolu hodně společného a hodně vzpomínek. Jsme si podobní, ale nějaké detaily si nechávám sám pro sebe protože nevím jak by na nějaké věci reagovali kdybych jim to řekl. 
Třeba oni o mě neví, že jsem gay, Zayn sice něco tuší, ale nechává si to pro sebe protože jsem se Zaynem jednu dobu chodil, ale svedl jsem to na to, že jsem bisexuál. 

Nakonec sedím u okna, Zayn vedle mě a Nick u uličky jako vždycky. Musím být u okna jinak mi není dobře. Jsem možná moc náročný, ale mám to tak a nechci se ani snažit to změnit. 

Jinak tam budeme tři týdny a já se neuvěřitelně těším a to jsme teprve v letadle a před chvílí jsme teprve opustili Anglii. Jsem rád, že letím zrovna s nimi a taky doufám, že tam potkám mojí polovičku a bude to angličan a ne kréťan nebo jak se jim říká. Prostě rád bych aby to byl kluk z Anglie a ne z Kréty protože by jsme se nedomluvili si myslím. 

Byl jsem docela dost unavený a proto se mi chtělo spát. Uvelebil jsem se do pohodlné polohy abych mohl jít spát, ale Zayn mě nenechal jako pokaždé. Je mu jedno, že jsem prostě unavený, ale potřebuje abych byl vzhůru jenže netuším proč. 

,, Co ty Harry, máš někoho? " ,, Mám jen nemáme moc možnost spolu trávit čas. ''  Podívám se na ně a vypadá, že mi věří tak snad tomu vážně tak je. 

,, Jinak se jmenuje Emily a má delší černé vlasy,  nějak po ramena. Je vysoká skoro jako já a je jen o čtyři měsíce mladší než já. " Nemusí vědět, že je to moje nejlepší kámoška. Vytáhnu telefon a ukážu jim naší fotku, kterou jsme fotili včera  a taky mi bylo jasné, že jí budou chtít vidět. 

,, Moc ti to přeju Hazz. Sluší vám to. Jak dlouho? " ,, Dva měsíce.. " Volala mi mamka, proto mi Zayn telefon vrátil.
Chtěla vědět jestli už jsme doletěli nebo ne a pak se mě jen zeptala jak se těším. Sice se mě ptala jen na tak málo otázek, ale mluvili jsme spolu přes patnáct minut. Netuším jak to děláme, ale nějak extra mi to nevadí. 

Domluvili jsme a já si telefon zase uklidil protože nemám potřebu na něm být pořád. 

,, Mám vás pozdravovat od mámy. " Oba mi přikývli a usmáli se na mě. Teď by mě zajímalo co budou chtít řešit. 
 
,, Nicku co ty? " Já se Zaynem jsme se otočili na Nicka,  který sklonil hlavu. Netuším proč a zajímá mě to. 
  
,, Kluci já jsem gay. " Sklonil hlavu ještě víc a dal si obličej do dlaní.

,, Nicku. V klidu.. Jsem moc rád, že jsi to řekl. " ,, Přesně. " Zayn ho pohladil po rameni a podíval se na mě. Je mi jasné, že čeká až se přiznám já, ale já nechci zatím. 
Podívám se na něj pohledem ' Co je? ' a jen zakývá hlavou a dál už mě neřešil a za to jsem moc rád.

,, Kluci omluvte mě. Musím daleko. " ,, Jdi nikdo ti nebrání. " Zasmál se na mě Zayn a Nick se usmál.

,, Zase dobrý Maliku. " ,, Hele pořádně se nadechni hmm? " ,, Však co asi dělám ne? " Zasmál jsem se a šel od nich pryč.
 
Než jsem došel na záchod tak se mi podařilo někoho srazit na zem, ale nejsem takový abych nepomohl takže jsem tomu člověku pomohl. Natáhl jsem ruku k nějakému klukovi, který jí přijal a když se zvedl tak se na mě ani nepodíval a prostě zmizel. 
Já šel tedy původním směrem a pak jsem se vrátil na svoje místo, kde jsem si znovu lehl a ještě jsme si povídali se Zaynem než jsem šel spát a vážně jsem usnul.

Karty (Larry)Where stories live. Discover now