Světlo a tma

654 42 0
                                    

Kdyby nebyla tma, nebylo by světlo

Jeden nemůže existovat bez druhého, tak jako já bych neexistoval bez ní

S tou myšlenkou zažehl svůj meč, který byl připraven k boji. Stormtrooperové pozvedli své zbraně a vyrazili proti němu. Najednou z opačných stran začali přilétat střely z blastrů a značně jim tak ztěžovali jednotlivé útoky, které vedli proti Kylovi. 

Hux zaklel. Víc toho nestihl, protože ho Kylo silou odmrštil ode mě a on se po nárazu do zábradlí zhroutil k zemi. Snažila jsem se uvolnit své ruce, ale šlo to pomalu. Kylo mezitím vykrýval jednotlivé útoky. První dva zasáhl do boku. Třetího zranil na noze. Čtvrtému usekl hlavu jedním mávnutím meče. Pátého a šestého probodl.  Poté se na něj vrhla další skupinka. To už byli jiní soupeři. Musel uznat, že měl Hux pravdu. Měli dobrý výcvik a byli rozhodně lepší, než ti proti kterým s Rey společně bojovali minule. Zatlačili ho směrem dozadu. Byli čtyři. Kylo odrazil dva máchnutím meče. Třetí na něj šel zezadu a čtvrtý mu jen těsně prohnal elektrické kopí kolem obličeje. Vykryl útok, ale nebyl dost rychlý. Dostal ránu zezadu do ramene.

Ale nevšímal si toho. To už ale opět stáli před ním, všichni čtyři. Zbytek, co se ještě držel na nohou se pokoušel krýt před palbou Poa a Finna. Postupně odpadávali jeden po druhém. Se zraněnými, která jim způsobil Kylo již dlouho nevydrželi.

Zatlačili ho až skoro do míst, kde na zemi ležel v bezvědomí Hux. Dostal další zásah do stehna. Bylo čím dál obtížnější odrážet jejich útoky. Ustoupil ještě o dva kroky dozadu. V tom Hux otevřel oči. A nahmatal meč, který mu při pádu vypadl.

Pořád jsem se snažila uvolnit ze svým pout. Taky jsem se musela krýt, aby mě nezasáhla některá  Poeova nebo Finnova střela. Cítila jsem, že tlak pout začíná povolovat. Podívala jsem se směrem k Benovi. Byl na druhé straně.  V obklopení čtyř. Jednomu zrovna uštědřil přímý zásah do krku. V tom jsem viděla, jak se Hux za ním na zemi pohnul. Natáhl se pro můj meč. Zděšeně jsem vykřikla.

"Bene..!!!!

Slyšel její výkřik. Na chvilku stočil pohled jejím směrem. Matně zaregistroval za sebou záblesk modrého světla. V tom dostal zásah. Její meč se mu zaryl do boku.

Světlo a tma (Reylo)Where stories live. Discover now