Kylo Ren

925 44 0
                                    

Kylo stál na velitelském můstku. Poslední dobou se zde zdržoval často. Byl radši, když si generála Huxe ohlídal sám. Nemohl toho slizkého hada ani cítit. Pokaždé, když s ním mluvil by nejradši zažehl svůj meč a sťal mu hlavu. Byl to dobrý generál, u můžu měl respekt a jak říkával Snoke, vzteklý pes když se správně použije je ostřejší než břitva. Ale to nebylo to, co mu na něm vadilo. Věděl, že má vlastní zájmy, ale zatím netušil jaké. Do té doby ho chtěl mít na očích, sledovat ho. A až udělá chybu....zbaví se ho jednou provždy. Dřív, než by stihl něco podniknout.

"Zatím jsme nebyli úspěšní nejvyšší vůdce" řekl Hux a vykročil směrem k němu, "... nikdo ze zajatců zatím neřekl ani slovo, ale myslím, že to nebude po dnešku dlouho trvat a pak rádi řeknou všechno co vědí." Hodil po Renovi úlisný pohled. Snažil se ho převýšit.

"Dobře generále, chci být ihned informován o jakémkoli průběhu."

"Ano, vůdce." Řekl zahořkle, uklonil se a odešel.

Kylo byl spokojen, Hux jen obtížně rozdýchával, že mu teď rozkazuje právě on. Dal to najevo hned po smrti Snoka, kdy se mu nelíbilo, že chce velet jeho armádě. Tehdy mu dal jasně najevo, kdo je nyní nejvyšší vůdce.

Měl jsem mu tenkrát zlomit vaz 

Zdálo se, že tohle období je úspěšné. Konečně se jim podařilo chytit jednotku odboje, která jim po několik týdnů mařila veškeré transporty. A taky se mu dařilo odříznout se od Rey. Po několik týdnů se mu nezjevila. Byl rád, jen měl občas pocit, jako by cítil její emoce. Ale bylo mu to jedno. Všechno bylo lepší než ji vidět. Spokojeně se rozhlížel po můstku a dělalo mu dobře, jak z něho měli všichni strach. Najednou s sebou škubnul. Zalévala ho přítomnost síly, té síly, které se týdny snažil vyhnout.

Jak to, že ji cítím.... už zase!!!

Tolik jsem se snažil

Počkat 

Je to příliš silné....musela by.....být tady....

Byl si víc než jistý. Soustředil se a začal pátrat. Ucítil velké působení síly v hangáru na opačné straně základny.

"Rey..?" Neodpověděla.

A co si čekal..?

Neváhal.

"Generále Huxi, je zde jednotka Odboje. Zřejmě si jdou pro své zajatce. Na to jsme čekali. Spusťte poplach."

"Ano vůdce, ihned pošlu jednotky do sekce s vězením. Neuniknou." Pokynul rukou úředníkovi za pultem a ten přikývl.

Kylo se otočil a odcházel z můstku. Dobře věděl, kam má jít.

Světlo a tma (Reylo)Onde histórias criam vida. Descubra agora